1573
Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
#674 A verziószámmal van a gond, egyezik a tied a szerverével ? -
Since #673 Már rég megvettem, de nem akarja az igazságot, nem akar csatlakozni a Serverre... -
#672 vedd meg a játékot steamen :D -
Since #671 hát nem tudom nekem az istenért sem akar csatlakozni, próbáltam a sima illetve a legacy rustot. A sima rustnál azt írta ki hogy incompatible version a legacynél pedig a végén bedobta hogy failed to join... Esetleg valami ötlet? -
Báthorya #670 http://www.gamesconspiracy.hu/rust/rust-szerver/
Él és virul. -
#669 Még sehol se tart, csak megcserélték a kettőt... Jövő ilyenkorra talán kész lesz :) -
Since #668 Van aktív magyar közösség? Ha jól láttam kijött az "új" verzió és hivatalosan az a alapértelmezett játék. -
#667 Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy melyik volt az utolsó verzió amiben még voltak zombik ?
köszi! -
#666 Az egy link, nem a topic címe. -
#665 Biztos, hogy "client.connect" a parancsszó ? -
SzuperOmega #664 Értem. Akkor mit keres ebben a topicban? -.-' (RUST OFF/TÖRTSZERVEREK) -
#663 Vedd meg. Csak eredetivel mehetsz fel a szerverükre. -
SzuperOmega #662 Hali! Ha beírom a console-ba hogy "client.connect rustexp.gamesconspiracy.hu:27015 " nem csinál semmit. Nem csatlakozik fel. :S Nem eredeti a Rust-om. Valami ötlet? -
Baxo #661 Gyertek ide magyarok!
F1 gomb és írjátok be: client.connect rustexp.gamesconspiracy.hu:27015 -
Sqveeze #660 A Sqveeze RUST Megszűnik :) Helyét a Renthless RUST veszi át.
További információk: http://renthless-gaming.com/
Új IP: rust.renthless-gaming.com:28016
Továbbá hamarosan más játékokban is indítunk szervereket. -
Baxo #659 A www.gamesconspiracy.hu oldalon követhetitek a játék experimental verziójának fejlődését hétről hétre. A hivatalos Rust fejlesztői blogokat fordítják le. Köszönet érte! ;)
Már várom a kiforrott verziót nagyon... :) -
Sqveeze #658 Sziasztok,
Saját szervert indítottunk egy jó barátommal közösen. Amit tudni kell, hogy mi is újak vagyunk még a játékban, szerverek világában viszont azért járatosak vagyunk. Korrupció, Admin visszaélés ilyesmi 100% nem lesz. Mi is ugyanúgy játszunk mint a többi játékos. Csak akkor lépünk be adminként ha valamit intézni kell. Jelenleg 5-7 ember van fent, van már pár cuccuk, de a térkép szinte még lakatlan így bárhol lehet még menedéket építeni.
Ha van kedvetek csatlakozzatok.
net.connect 108.61.112.6:28016 vagy s1.sqveeze.com:28016
Weboldalunkon további információkat találhattok, a weboldalt pedig játék közben megtaláljátok a chatben. -
Volfram42 #657 Én majd, ha az experimental valamennyire keszen lesz akkor azzal. Az regi verziot mar nem eroltetem inkabb. -
Since #656 Van valakinek kedve együtt játszani? Kezdőket várnék és ha lehet 16-18+. -
ATiE #655 Devblog 17 fordítás! -
The DaN #654 A tegnap érkezett [URL=http://www.gamesconspiracy.hu/community-update-2/]Community Update #2 magyarul[/URL] :)
-
The DaN #653 Ez a script kivételesen nem saját, de átírjuk ezt is mert néha hibázik...dolgozunk rajta :)
Devlog: sok-sok újdonság a múlt héten is.
[URL=http://www.gamesconspiracy.hu/friday-devblog-16/]Devblog #16 magyarul[/URL] -
#652 :)
-
szabi07 #651 Áááá nem hiszem szerintem a házilag megírt script a hibás.
Persze eleve közutálatnak vagyunk kitéve mert lelőttünk pár embert de az belefér :-P
Szerintem tényleg a scriptben van valami olyan ami bannal jutalmaz, ha megölsz valakit 1m en belül -
#650 Admin volt és kisgyerek és megmorcizott rád. -
szabi07 #649 Ez a anticheat annyira nem jó :-) Simán bannolt a rendszer miközben valakit baltával levertem valakit! Nem egészen értem! -
The DaN #648 Egy újfajta bejegyzés jelent meg a Playrust blogon, amit nem is Garry Newman, hanem Craig Pearson írt ki, és ő is fogja folytatni (ugyanis ezt sorozatnak tervezi).
Ebben a játékosok építményeire, alkotásaira, hülyeségeire és őrült dolgaira hívja fel a figyelmet, illetve ezeket osztja meg. A fő cél természetesen a közösség kreativitásának az ünneplése.
Itt olvashatjátok magyarul :) -
ATiE #647 Friday Devblog 15 fordítás.
http://www.gamesconspiracy.hu/friday-devblog-15/ -
Kuxy004 #646 Arra létezik megoldás hogy a játékban a betűk néhol összefolynak vagy olvashatatlanok? Próbáltam keresgélni elég sokan panaszkodnak rá de megoldást sehol sem találtam, felbontás állítás nem segít. -
The DaN #645 Reméljük hogy hamarosan egy játszható új verzió lesz, egyelőre az experimental-t próbálgatjuk 2-3 naponta, de az még nagyon messze van attól hogy használható legyen. Szerintem még pár hónapig nem lesz abból semmi jobb, mint a mostani. Ne legyen igazam :)
Más: pár apróságot módosítottunk a szerverünkön hogy stabilabb, könnyebben használható és minél jobban az igényeknek megfelelő legyen. A szerveren futó modulok közül többet mi magunk készítettünk el, igazán jó dolgokat lehet hozzá írni :)
Az apró változások listája itt található.
Csatlakozás a szerverre: net.connect rust.gamesconspiracy.hu:28016 -
Baxo #644 Közeleg az az új Rust beindulása és a szerverek is átállnak, majd akkor jön a magyar nép újra! ;) -
szabi07 #643 Nekem nem mutatja,ha barát fent van s még historyban sem :-(.
Meg akikkel felmentem azokank sem. Lehet,hogy mások nak sem mutatja s azért nem jönnek többen? Mondjuk mi csak péntek este óta vagyunk de jellemzően ua. a arcok voltak eddig (Magyarok). -
The DaN #642 Moddolt szerverek között kellene lennie, "Magyar szerver - HGC - Airdrop||PvP||StarterKit||ActiveAdmins - Wiped 06/24" néven. Megnézem én látom-e ha gép előtt leszek rendesen. Addig is: net.connect rust.gamesconspiracy.hu:28016
:) -
szabi07 #641 Nem látom a keresőben a szervert! Van ennek valami oka vagy csak vaksi vagyok?
-
The DaN #640 Itt az új DevBlog magyarul!
Ezen a héten olvashatunk az kemény munka gyümölcséről, az emberek kirabolhatóságáról (vagy éppen megajándékozhatóságukról, aki kevésbé gyilkos-típus), a HTML kezelőfelületről ami végleges (de és azért remélem nem teljesen az…), az újjászületett karaktermodellről (ami még erősen létfenntartó gépekre szorul), egyéb környezeti munkáról, úgy mint: víz türközés trükközés és füvezés.
Ezen felül ismét itt van sok kép és némi videó a tesztekről, elképzelésekről, modellekről és animációkról. -
Pepyno #639 Köszönöm, már csak A csapat kell! ;) -
The DaN #638 A láda az alapon volt? Mindenesetre letesztelem ma, köszi a jelzést!
Csináltam a HGC szoba alatt egy Rust szobát, oda bárki beléphet. -
Pepyno #637 Helló, vagyok a szerveren egy idelye. Szeretnék valamelyik csapathoz csatlakozni, nem jó egyedül...
A Destroy parancsot nézzétek meg mert a ládáim mellet kb. 5 méterre bontottam le egy alapot és oda lettek a ládáim is a cuccokal együt. :( Ja és jó lenne a TS-en egy Rust szoba. ;) -
#636 Én is szívesen játszanék, de sajnos nem eredeti. :( -
#635 Ezért is írtam, hogy nem nektek szól ez, mert képben vagyok, hogy kik vagytok. A lényege annak amit írtam, hogy ezt a közösséget egyszer már szétkúrták az okosok és nehéz lesz újraépíteni. Minden esetre ha jön patch mi tuti újra játszunk majd és ha bármiben segíthetek csak szóljatok.