1573
Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
undY1ng #714 Rocco, szerveretekkel mizu? -
Rocco27 #713
A legújabb hírek: Community Update 54
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.08.27. 10:05:17 -
Rocco27 #712
A legújabb devblog: Devblog 74
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.08.20. 23:25:27 -
Baxo #711 http://playrust.com/devblog-73/
Utoljára szerkesztette: Baxo, 2015.08.16. 15:38:35 -
Rocco27 #710 Legújabb devblog: http://playrust.com/devblog-72/
Teljes wipe volt. Nyaralás után újraindulunk mi is. Remélhetőleg többen leszünk ezúttal. -
undY1ng #709 Valaki tudna adni egy jó bázis építési tippet? Sajnos eddig a 2 bázis amit építettem, mindenhogyan leraideltek. Bár ugyan a terület levédő meg furnace sajnos szinte a szélén volt a fal mellett, gondolom ezeket jobb lenne minél beljebb építeni. De mekkora területre érdemes építeni egyáltalán? Látom sok mindenkinek hatalmas bázisai vannak, de ott vannak vagy 10en is egy klánban. Mi meg csak hárman... -
Baxo #708 rustafied.com oldalt is érdemes követni.
videó -
Baxo #707 Hetente jön ki új update hozzá. Múlt hét csütörtöki devblog: http://playrust.com/devblog-70/ -
undY1ng #706 Valószínűleg még ma este beruházok rá. Köszi mindenki válaszát! :) -
Rocco27 #705 Szerintem tetszene, nagyon jó a játék. Csak olyan helyre kell menj játszani, ahol nem élnek vissza az admin jogokkal.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.07.20. 21:34:55 -
Rocco27 #704 Léteznek hackerek és csalók, de lehet ellenük tenni!
A szerveremet felszereltem csalásvédelemmel, de most nem megy mert nem volt elegendő játékos akkor rajta, ezért leállítottam ideiglenesen. -
csanyigabor #703 Én még nem találkoztam hackerrel. A fejlesztés ütemével szerintem senkinek nem nagyon lehet problémája, mondjuk a dayz-hez képest fénysebességű, ettől függetlenül a dayz-t jobban szeretem.
Utoljára szerkesztette: csanyigabor, 2015.07.19. 09:47:37 -
undY1ng #702 Nagyon sok streamet és gameplayt néztem már, de sok ismerős lebeszélt, mert, hogy sok a hacker és már nem is nagyon fejlesztik a játékot. Ilyen szempontból érdeklődök, különben instabuy! -
csanyigabor #701 Szerintem egy gameplay videóbol meg kéne tudnod állapítani. -
undY1ng #700 Nem sok a lelkesedés.. :d -
undY1ng #699 Szóval akkor visszatérve a kérdésemre urak és hölgyek... 7D2D fanként tetszene a Rust úgy, hogy PVP orientált játékos vagyok? -
#698 Egész egyszerűen ésszel kell vásárolni és nem futsz bele 60 dolláros ramatyba. -
csanyigabor #697 Az early access modell keretében olyan játékok készülhetnek el amikre egyébként soha nem kerülhetne sor, az igaz, hogy nagy részük soha nem készül el vagy trágya lesz, de hát valamit valamiért : ). Számomra már az elején nyilvánvaló volt, hogy ez az egész egy lutri. FIzettem a Rust-ért 10$-árt, ha nem fog tetszeni a végeredmény túlélem, még mindig jobb mint 50 - 60$ -ért venni egy bugos "aaa" játékot. -
undY1ng #696 Érdekes de a 7D2D esetében egyáltalán nem bántam meg, hogy egy "félkész" játékot vettem meg. Nagyon is élvezem minden percét, óráját! :) Ezért érdeklődtem Rustról, hogy milyen. Ha már játszható, szerintem már megéri a pénzét. -
#695 Aki hülye az bizony erre van kárhoztatva. Félkész vagy soha el nem készülő játékokért fizessen akinek x+1 édesanyja van. :D -
csanyigabor #694 Ha "kihal" az early access akkor majd vehetsz cod x+1 -et és fifa y+1-et évente, hurrá. -
#693 A legjobb lesz ha kihal az early access. Lehúzás, semmi más. -
naburus #692 Én megvettem de nem tetszik hogy állandóan felrobbantják a házam. A játék emiatt nem élvezetes. -
undY1ng #691 Üdv (itt is)!
Régóta szemezgetek már a játékkal, de szeretnék kérni egy kis kedvcsinálót! :) 7 Days to Die-ban is leginkább a pvp része érdekel a legjobban és hallottam, hogy a Rustnál főként ezen van a hangsúly. Jelenleg milyen állapotban van a játék? Egyedül neki se vágjak, mert szétaláznak a nagyok? :) Tudom, hogy felesleges hasonlítgatni a 7D2D-al, de hát jelenleg ez a két legnagyobb név az ilyen típusú játékok között (illetve számomra, mert a DayZ és H1Z1 egyáltalán nem tetszik). Köszi előre is! -
Rocco27 #690 Üdv!
A club27 csapat megnyitotta Rust Experimental dedikált szerverét, melyre játékosokat keresünk.
IP: 94.23.229.222:28015
URL: https://club27.eu és http://rust-servers.net/server/38493
Szép napot! :)
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.06.27. 20:35:58 -
#689 Mi ez az EAC: unconnected mert nem enged csatlakozni a client.connect rustexp.gamesconspiracy.hu:37015-ra -
#688 Hali!
Szívesen becsatlakoznék valakihez, vagy valamilyen csoporthoz. Ha valaki gondolja írjon rám privibe vagy steamen :)
nickname: Dizson
Utoljára szerkesztette: balintk, 2015.04.25. 22:06:57 -
Ironman2 #687 DDDD
-
Baxo #686 Új magyar szerver!
client.connect tempest.zapto.org:28015
A listában Tempest Rust EU néven látjátok -
#685 Az élmény, mikor 2 haverod először játszik a Rust-tal és a jelenet: futva jön az egyik, mögötte egy farkas, majd mögötte a másik haver, hogy lecsapja a farkast és végül egy medve! XD PErsze az ordibálás: farkaaaaas -
#684 Nem netlag, hanem a szokásos berendereli az épületeket megáll a játék lag... Pár hete néztem a hitbox még fos volt, de nem kicsit (azzal a hibával is fél éve vesződnek, lehet pont most oldották meg.). Render bug alatt meg render bugot értek... Csomo textúrát fényt tárgyat szarul renderel. -
Baxo #683 Normális szerón (német, francia, angol) 24 pingem 70 játékos mellett. Ha ez neked laggos sajnálni tudlak. Hitboxal semmi gond nincs már az utóbbi hetekben kijött javítások óta. ;) Render bug alatt nem tudom mit értesz... -
#682 Leszámítva a render bugot, a lagokat, meg a hitbox csúszást, amitől pont játszhatatlan az egész :) -
Baxo #681 Mi egy közösségi német szerón voltunk, csak az egyik csapattársunka kibannolta az admin, mert kirédeltük őket. Community szervereket ajánlom, mert sokkal jobb a ping. 50-70 playeres csúcsidős szerver tökre elég. Olvassátok a pé teki devblogokat. Rengeteg új dolgot raknak be a fejlesztők hétről hétre. Lepipálta már a régi Rustot. Ajánlani tudom csak.
Utoljára szerkesztette: Baxo, 2015.02.14. 11:38:56 -
#680 Ki játszik már az új szerveren ?
Arra vagyok kiváncsi kell e a direct x 11 az új motorhoz vagy nem ? -
#679 én tegnap próbáltam de feszt lagolt 5 méterről le tudtak ütni, vagy 3x haltam így, messze van az még a játszhatótól szerintem -
#678 csasztok
facepunch amsterdam 3-ra varunk haverjaimmal aktiv rustosokat, ez az uj rust mar jatszhato allapotban van, tovabbi infok hogy merre vagyunk itt a profilom(http://steamcommunity.com/profiles/76561198018994736) -
Baxo #677 Gyertek ide túlélők! ;)
client.connect rustexp.gamesconspiracy.hu:37015
újabb devblogok magyarul!
Utoljára szerkesztette: Baxo, 2015.01.04. 10:58:26 -
#676 Akkor lehet, hogy a szerver verziójával lesz a gond. Ha van az üzemeltetőknek elérhetőség, sztem írj nekik. -
Since #675 Nemtudom, mivel nincs információm a Server verzióráról. Az biztos hogy a játék up to date mivel eredeti.