137
Régiségek, ritkaságok bármilyen stílusban
-
vaskó ferenc #17 Igen , de ez nem a bocskor féle műsor -
vaskó ferenc #16 Sajnálom , de nem adom fel -
fülcsimanó2 #15
Kedves Feri!
Üdvözlöm az ötletedet, hogy tallózzunk kicsit a régiségek között!
A bőség zavara ugyebár....
Egy pártoló tagot máris szereztél !
Azért bízom benne, hogy hamarosan többen, sőt sokan leszünk !
Magam is foglalkoztam az ötlettel, de megelőztél, s ennek őszintén örülök!
Mindig jó felidézni ezeket a régi muzsikákat - tudod jól rólam, hogy szívem csücske a hetvenes évek - akár felidézni, akár csak ajánlani, vagy csereberélni, mindenképp érdemes !
Két ajánló, két kedvenc:
The Garnets - Go Leila (1976)
Benelux & Nancy Dee - Rico (1979)
-
#14 Emlékszem pár éve a Neo FM-en Bocskor utasítására nem játszhatták ezt a dalt. Végül is érthető... elképesztően lerágott csont, még akkor is, ha anno nagy klasszikus volt. -
#13 Sajnos nem ez az :-( -
vaskó ferenc #12 Egy kicsit a karácsony hangulatát is felidézzük
Wham = George Michael--Last Christmas (Classicus Puding LP Maxi Versio) 1986
-
vaskó ferenc #11
Remélem sokakban szép emlékeket idézek fel evvel a négy számmal a FRITZ nevű csapattól?
Fritz--Hungaria 1981
Fritz--Malo From China
Fritz--Piroschka 1984
Fritz--Jungle Cry 1980 -
vaskó ferenc #10 Szia
Nem tudom, hogy erre gondoltál-e, de nekem csak ez az egy paródia van a Star Trek-ről
Firm--Star Trekkin 1987
-
vaskó ferenc #9 Na jól kezdem én is ez a klip a jó a lenti az teljesen más bocsi
-
vaskó ferenc #8 Nagyon szépen köszönjük Dzsini-nek de én találtam egy jobb minőségű klipet
és itt letölthető MP3-ban isKenny Rogers--Planet Texas
Így gondoltam amikor az oldalt elkezdtem,hogy egymásnak segítve visszaidézzük a régi emlékeket.Köszönöm. -
#7 Kenny Rogers - Planet Texas
-
lordbalu #6 Én is keresek egy számot, klipet.. Annyira emlékszem, hogy a klip arról szól, ürcowboyok jönnek le a földre asszem hárman, majd elkapnak valakit s visszamennek. Meg volt még benne egy ember gitározott, miközben sodródót egy űrkapszulába. olyan 90-es évekbeli lehet, mert nagyon pici voltam akkor. -
#5 Sem előadót, sem szám címet nem tudok.
Annyit tudok róla, hogy valamikor a 90-es években volt egynyári "sláger".
Tulajdonképpen a Star Trek egy fura paródiája volt a klippben és "diodeo diodeo diodeo" refrén után jött a jól ismert Star Trek theme kicsit technosítva. -
vaskó ferenc #4 Carpenters: "Top Of The World" (HD; Germany, 1978)
-
vaskó ferenc #3 Brotherhood Of Man - Figaro
-
vaskó ferenc #2 Heló, ilyenekre gondolok!
Resonance--Ok Chicago 1974
Renee & Renato--A Little Bitta Me 1988
Refreshments--Mexico -
vaskó ferenc #1 Sziasztok!
Szeretnék egy olyan oldalt nyitni ahol kérhetsz zenét és ha megvan valakinek és azt felrakja hálásak lennén érte. Már az elfelejtet dallamok újbóli felidézésével kellemesen eltölthetnénk az oldalon a szabad időnket. Várjuk bármilyen stílusban a régi zenéket.
Baráti üdvözlettel!