3156
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Savaran
    A csehek felszerelése köszönőviszonyban sincs az akkori valósággal, puttána tartományocska voltak csak, nem volt olyan erős iparuk ami ilyen cuccokat indukált volna, nem véletlen az elmés, ám de topronygyos huszita hadviselésük kialakulása...Cseh nemzeti propagandának viszont jó a cucc!
  • Seth
    Nem volt raktáron magyar ember felmondani a magyar szövegeket? :D
  • grebber
    Negyed óra a Kingdom Come-mal

• grebber
  • AnuluWork #461
  • AnuluWork #460
    Hol akarnak megerősítést? A Kickstarterről jött egy üzi, hogy melyik verziót kérem. Hat. id. nov.16. Szerintem a honlapukon akarják, de ott én már rég kiválasztottam, hogy PC. Érdekes.

Még egy. Baron backer voltam. A Kickstarteren az áll, hogy:
    "BARON (special edition) ********************************************* Other currencies est.: $48; €36 ********************************************* Get the boxed game and access to Alpha!"

Szerintetek küldenek dobozost is? Mert néztem a honlapot, ott pedig csak digital van. :(

• Pluskast
    Na igen. Az akkori kor magyar páncélosai nem sokban különböztek a nyugati társaiknál. Pláne nem ebben a korban amikor Zsigmond egyben német és cseh király is volt (asszem Német - Római császárnak még ekkor nem választották meg).
  • grebber
    Kingdom Come - variációk egy témára
  • Torzonborz
  • Savaran
    A lamellás páncél nem északi találmány, Ázsiából jött, a sisak kun sisak, a legjobb az egészben hogy még véletlenül sem magyarnak néz ki a karakter, inkább egy kunnak!
  • Montanosz
    lehet kun volt éppen :-D
  • Although
    Nem tudom, mintha a japán szamuráj ruháját ötvözték volna valami északi páncéllal.
  • Savaran
    XD Nem is rossz:)
  • AnuluWork #452
    De lehetett. (10:55-től!)

• Savaran
    Amúgy a magyar katonákra kíváncsi lennék, hogyan képzelik el a "derék" csehek, mert még egyet sem lehetett gameplayen látni. Ez a játék nekünk olyan lesz, mint a németeknek a Call of Duty 2 kampánya :)
  • Savaran
    Igen, ő lesz gondolom a fő gonosz :)
  • grebber
    GC 2017: Kingdom Come: Deliverance gameplay
  • Carmang
    Pont arra gondoltam én is, hogy Sigismund alatt csak nem Luxemburgi Zsigmondot kell érteni?
  • grebber
    Steam-en már előrendelhető!
  • Although
    Azért volt olyan ismerősek a zászlók. Mondom csak nem magyarok rontottak rá szegény csehekre épp.
  • grebber
  • grebber
    Filmes traileren a Kingdom Come: Deliverance
  • Hunor1
    ja, majd meglátjuk mi lesz a történet benne .
  • Torzonborz
    Nem értem mi a probléma, ez alapvetően egy szerepjáték nem csataszimulátor.
  • Hunor1
    1 csata ??? gondoltam.... :(
    szóval csal rablók-banditák, más várurak(?) kis csapatai ellen lehet "csatározni" ??, ajjajj ....
  • Ainz
    Hát kár érte, pedig elég faszának tűnik, de nem is értem, miért ezt a fajta harcrendszert választották..
  • AnuluWork #439
    Egy csata lesz.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.07.01. 12:19:03
  • Hunor1
    az biztos
  • yossarianHUN
    Bár ebben az ütemben a KC:D előbb kijön, mint a Bannerlord
  • Hunor1
    itt nem lesznek nagy csaták, várostrom stb? amit eddig láttam inkább ilyen bandában való verekedés, harc. nagyon story vezéreltnek tűnik. persze ha jó a story akkor élvezhető . mondjuk nekem jobban bejön egy Bannerlord szerű szabadság, nagy csatákkal.
  • grebber
    Ez a végleges harc, szóval ezt elkurni nem tudják már ,mert azt még az elején megtették :(
  • drop
    imbolygó mozgás, harc rendszer meg vicc kár érte hát ez a várok még jobbra húzod a kart ai részről
  • Ainz
    Olyan fura ez a harcrendszer... remélem nem lesz olyan fos mint a For Honorba...
    Mert amúgy a játék elég jónak ígérkezik, csak el ne basszák ezzel a harcrendszerrel..
    Utoljára szerkesztette: Ainz, 2017.06.26. 13:39:03
  • grebber
    E3 Build 1 órás livestream
  • AnuluWork #431
    Ez az első Mafia csapata. :)
  • Carmang
    Fúúú, nagyondúrván jók az emberek animációi.
  • AnuluWork #429
  • grebber
    2018. február 13-án fog megjelenni a játék!
  • grebber
    Mi lesz a történet?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.05.20. 20:27:18
  • Hunor1
    ok akkor egy témába vágó . néztem pár videót a játékmanetből-kampányból. hááát elég vérszegény... úgy a történetben mint az eseményekben. azért ez nem egy Withcer III lesz...