3156
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Montanosz
    bányászni lehet, mondjuk ezüstöt kiterelni magunknak?
  • Hunor1
    az nem "sportszerű" :))
  • Hunor1
    hehehe jó tipp, majd kipróbálom :)
  • AnuluWork #1183
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mielőtt bunyóznál a helyi Zsigmondhű házának fala kapcsán, állapodj meg a barátaiddal, hogy te is kérsz egy segítséget tőlük. Ha megdobáltátok a házat, egyből Kuneshez menekülj, és intézzétek el négyen.
  • grebber
    St. George Sword & Full Armor Set
  • Acidlich
    fogsz egy husángot és pillanatok alatt szarrávered ;)
  • Voltan
    Akkor másodjára cselezd ki, és szerezd meg a lockpicket
  • Hunor1
    megszerzem, de újra kezdhetem mert kifagyott :(( pedig már elvertem Kunest is ehh
  • Voltan
    Azért a lockpicket szerezd meg, ha még nem késő
  • Hunor1
    ok, rálesek én is. de nem akarom nyakra főre mentegetni, mert elveszne az érzés hogy a tetteinknek súlya van .
  • Hunor1
    na végre, vagy 8. ra sikerült:)
  • hapi
    Nem igaz, miután egy alkimia laborban felrepultem az égbe majd leestem és meghaltam, én is használni kezdtem, ez 20 óra játékkal ezelőtt volt és semmit nem rontott el azóta.
  • hapi
    Kunesh simán elverheto, nekem kétszer is sikerült, mivel az első után nem sokkal bennegtem a börtönben, és újra kellett játszanom.
  • Hunor1
    oki, még azért nyüstölöm, hátha... az igaz hogy az unlimited save mod elbassza a játékot ?
  • Voltan
    Elvileg lehet. Én csak eluntam egy idő után. :D
    Nagyon fontos, és ezt ajánlom figyelmedbe, tanúlság, édes öcsém :D

Ne vegyél semmit alapul az eddigi játékélményeid alapján itt. Egyrészt szinte mindig van egy kiskapu valamilyen formában, másrészt, úgy tűnik, hogy a főszereplő, akit irányítasz, az egy kis elkényeztetett hasztalan lófaszjankó senki. Nos, ez azért van, mert ő egy elkényeztetett hasztalan lófaszjankó senki :D Sokat kell trükközni, és sunnyogni, az elején muszáj. Később pedig csak kemény gyakorlással lehetsz jó bármiben is. Szóval ne edzzél rá arra, hogy levered az öreget, van több más módszer is, meg aztán sejtheted, hogy csakhamar úgyis mindegy lesz _D
  • PiszkosFred
    Bele fogsz jonni es akkro sikerul :)
  • Hunor1
    ja de én le akarom verni ! :) később is kellhet verekedni gondoltam begyakorlom kicsit... hááát egyszer biztosan sikerül :)
  • Voltan
    Nem, ez normális, én netto 40 percig bunyóztam vele, eredménytelenül. Vannak viszont egyéb megoldások... khm.
  • Hunor1
    Na végre elkezdtem én is ! :))
    de már is le vagyok lombozva ... Kunes úgy elver mint jég a határt ! :((( a lila csíkból semmit nem tudok leverni.. áááhhh ennyire béna lennék ?
    :((((
  • Voltan
    Ó, akkor ezért nem találkoztam még eddig a lánnyal a küldetés után... Én csak rohantam, és kötöttem elfele az első lovat, amit lehetett.
  • Voltan
    Iszonyat sok! Ilyen, ebben a formában még tényleg nem volt. Igazi kult legenda lesz ez a játék, ez már most látszik, és ha sikeresen sáfárkodnak a készítők az elismeréssel, meg a pénzzel, akkor sok csodát látunk még, remélem :)
  • ShaiHulud
    kiralyul mukodik koszi! :)
  • PiszkosFred
    O mindenkeppen tuleli, a kerdes csak az, hoyg milyen aron. Beszelj vele es elmondja, hogy mi tortent vele es akkor kiderul, hogy eleg volt e csak ellopni a lovat, vagy kellett volna e a futty :) Ments elotte, mert vannak rizikos dolgok a parbeszed soran...

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.23. 22:01:08
  • Torzonborz
    Hmm biztos, hogy kell fütyörészni? Én csak simán felpattantam a pacira, a kunkok meg sutty jöttek utánam. A csajszi meg túlélte mert Rattayban a molnárnál már Ő ápolt.
  • PiszkosFred
    A titok nyitja nem csak a paci (azt mindenkeppen megszerzed, anelkul meghalsz), hanem a futty. Ha tavolrol futyulsz a lonak (nem kozelrol ulsz fel ra), akkor meghaljak derek (kesobbi) honfitarsaink es abbahagyjak Theresa megeroszakolasat, hogy teged lincseljenek meg :)

Kesobb, mas szituaciokban is el tudsz csalni embereket azzal, ha futtyogsz egyet, igy esetleg 3-4 fos csapatbol csak 2-vel kell harcolnod.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.23. 21:56:16
  • Torzonborz
    Óbazz hát most esik le, azt a csajt megmented ha...
    az ott lévő pacikra felpattansz és azon menekülsz tovább mert a kunok egyből jönnek utánad. Később Rattaynál talizol is a csajjal.:D
  • Ironman2
    Evvel a shade-val úgy vagyok hogy elindul a játék,és pár másodpercig világosak a textúrák,majd hirtelen ráhúzza ezt az árnyékolást az egészre.Semmi bajom vele,csak mintha késésben lenne egy picit betöltéskor.
  • PiszkosFred
    Tessek
  • AnuluWork #1158
    Azért kérdezem, mert feltettek egy remek reshadet a nexusra, és van hozzá egy videó, ahol simán megmentette Henry a csajt anélkül, hogy harcolnia kellett volna. :)

• hqx
    Időnként már ott sem kell nézni a kalácsképét(inventory).#1129 :D
  • Torzonborz
    Hmm azt nem tudom, hogy side quest volt e hozzá de azért megpróbáltam, a 3 kun csóka miszlikbe aprított.
  • Montanosz
    itt pedig gyűjtik a csapatot forditani
    https://www.facebook.com/kcdhun/
  • AnuluWork #1154
    Kérdés: amikor ott jártam az elején, nem is figyeltem, csak csináltam amit mondott a játék: vittem a hírt, menekülve a lovasok elől. Akkor fel se tűnt, de volt olyan quest, hogy mentsd meg Theresát a megerőszakolástól?
  • Ironman2
    Én már ezen a videón szétröhögtem magam.DD Amúgy forditottam már le filmeket is a google translatevel,inkább ne tettem volna.
  • AnuluWork #1152
    És ez a legkisebb "pálya/térkép" a három közül. :)
  • Montanosz
    hálás köszönet, természetesen sok segitség :-)
  • Ironman2
    Bing translate-vel is próbáld meg,az azért jobban fordít mint a google.
  • bobalazs
    https://www.youtube.com/watch?v=UNq26QTaQ7M hungarian subtitles for kingdom come deliverance magyar felirat
    Semminél több a google fordító is.
  • b-type
    Még rengeteg lehetőség van ebben a játékban is
  • Rony94
    Maximalista és felfedezős hozzáállással simán 100+ óra.