3156
-
Hunor1 #1747 meg korábban írt valami új ficsörökről is. ( pl. nem csak lovasok lesznek benne, hanem szekér, ami az úton megjelenik) -
Egyelore csak ennyit irt, hogy es letesztelik, es ha nem bugos, jon. Korabbi, 1.3-as patchben irta, hogy az 1.3 a bugok javitasarol szol, es majd az 1.4 lesz az, ami komolyabb performance javitast is hoz(hat).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.24. 13:09:28 -
Van valami infónk róla, patch notes, vagy akár csak valami körülírás arról, hogy mibe nyúl bele? -
Hunor1 #1744 elkészült az 1.4-es peccs is, most tesztelik, és hamarosan megjelenik .
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.03.24. 12:42:21 -
Bizó08 #1743 Igazatok van! Valóban nem a "bűnbak" lett volna a megfelelő kifejezés! Akkor maradjunk a zsarnoknál. :)
Utoljára szerkesztette: Bizó08, 2018.03.24. 11:28:19 -
ShaiHulud #1742 bűnbak=nem az illető hibája/okozója és mégis rá fogják. na mosta példáidnál erről szó sincs, egyértelmű ki volt az agresszor. -
azért nem okozhat senkinek problémát megállapítani jelen esetben ki a rosz fiú, mi vagyunk a támadók egy idegen országban, a törökök meg egernél -
Bizó08 #1740 Szerintem ez nézőpont kérdése. Az itteni egyik példával élve....a magyarság szemében az Egerben zajlott eseményekre visszatekintve a Törökök voltak a hibáztatott bűnbakok. Ugyanígy a Magyarok azok a Csehek szemében az őket akkor ért sérelmeikért.. Én ennek fényében írtam, de amúgy értelek téged is.
Utoljára szerkesztette: Bizó08, 2018.03.23. 21:36:19 -
Piko888 #1739 Könnyű, de sajna sok a szöveg. -
Bizó08 #1738 Igen, rájuk gondoltam a mondandóm elején, csak hát... :) -
Piko888 #1737 Itt pedig egy másik csapat fordítja, jelentkezőket várnak, hogy gyorsabban haladhassanak
KC HUN
-
Bizó08 #1736 Nincs semmi gond. Egyébként foglalkoznak már vele ha jól tudom, de állitólag eléggé nagy terjedelmű és évekre saccolják az elkészültét. Viszont létezik egy google fordítóval készülő verzió, ami eléggé figyelemreméltó már most is. A srác egyedül késziti hétről hétre, és már most kész van az összes párbeszéddel, egyebek mellett... Belenéztem, és szerintem használható sőt.....le a kalappal a találékonyságért ilyen rövid idő alatt!. Aki még nem tudott erről, ő letöltheti erről az oldalról a vasárnaponkénti frissülő file-t:
https://www.facebook.com/pg/Kingdom-Come-Deliverance-gf-magyar%C3%ADt%C3%A1s-746086885584336/posts/?ref=page_internal
-
Igazad van, elnezesedet kerem, felreertettem. A "kis jatekukhoz", a "bunbak" es a "hitelessegtol fuggetlenul" szavak miatt azt hittem megint belegazoltak valakinek a szittyamagyar lelkivilagaba, de nem errol van szo. Mea culpa.
A jo hir az, hogy konnyu forditani nagyon :)
-
Bizó08 #1734 Légyszives olvasd már el mégegyszer amit írtam, és probáld meg értelmezni! Szó nem volt olyanról hogy a hitelességét megkérdőjeleztem volna, mitöbb...azzal inditottam, hogy a "hitelességétől függetlenül" ha már felhasználtak minket Magyarokat mint történelmi adalék ( nem is akármilyen szerepben ) akkor egy honosítást igazán megérdemeltünk volna a tucatnyi nyelv mellett.....mint például az egyszerűsített kínai. :) -
hapi #1733 Most győztem le a mysterious knightot, konkrétan besötétedett mire vége lett a küzdelemnek, és a sötétben mikor már megadta magát még egyet ráütöttem mire eltünt a lovag teste. gondolom nem szabadott volna megölni. előző mentés kb. 2 órányi játékra... Közel az uninstall! -
Hogy kellett volna csinalni, szerinted, hogy HITELES legyen a dolog? -
Hunor1 #1731 nem volt időm nagyon kutatgatni de nekem az jött le hogy az ezüst bánya vagy királyi tulajdon volt - amit gebinben működtetett a helyi főúr - vagy vitatott volt a tulajdonjoga. No most a skalitz ura valszeg saját szakállára bányászta az ezüstöt, és/vagy ennek bevételével támogatott valamilyen lázadókat, vagy a huszitákat . még az is lehet hogy nem is volt a terület cseh kézben (noha ők éltek ott), vagy valamilyen hűbér birtok volt . -
Az igaz, hogy a játék démonizálja a megszálló sereget, de bűnbak meg a másik véglet. :) -
Ööö... szóval, az 1848-ban az osztrákokat használtuk fel "bűnbakként", de az Egri Csillagokban pedig a törököket? -
Hunor1 #1728 jogos ! -
hiteles persze. de csak egy kis csata volt, maga zsigmond is ott volt
http://kingdom-come-deliverance.wikia.com/wiki/Attack_on_Skalitz -
Bizó08 #1726 A hitelességtől függetlenül, szerintem egy magyarítást megérdemeltek volna a Magyarok is, ha már felhasználtak bennünket mint bűnbakokat a kis játékukhoz.... függetlenül attól hogy az ember megért dolgokat angolul is...erről ennyit! -
Hunor1 #1725 A twitteren ma megemlékezett Vávra arról hogy pont ma, 615 évvel ezelőtt támadtuk meg Skallitzot (Stříbrná Skalice) mi magyarok+Kunok.
fölégettük, elpusztítottuk. Mennyire hiteles ez történelmileg ? -
Bizó08 #1724 Nekem tünik csak úgy, hogy az 1.2.5 ös verzió óta a grafika rovására optimalizálják a játékot? Már az 1.3.1 nél feltünt hogy sokkal sivárabbak lettek a fényhatások, csillogások, és a texturák is homályosabbak közelröl nézve. Nem értem miért kellett elbszni a kinézetet, amikor a sok hiba dacára legalább látványban tudott nyújtani valami pluszt a játék! Ráadásul cseppet sem javult a teljesitmény...sőt! Jelenlegi állapotában a játék tíz lépésenként laggol, a videók gondolkodnak fél percig néha...szóval amit eddig javitgattak egy kalap.... Sokkal inkább játszom az 1.2.5 vel a hibái ellenére, mint az egyre lebutitott kinézetü változatokkal. Ejnye bejnye fejlesztök...
Utoljára szerkesztette: Bizó08, 2018.03.23. 14:34:13 -
Elsz? Elsz. Mozogni tudsz? Tudsz. Akkor ne aggodd tul a dolgot, csak jatssz :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyebkent igen, kesobb majd vissza tudsz
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.21. 19:20:39 -
Arsenal95 #1722 Valaki tud segiteni?
Talmbergben nem engedtek ugye ki a varbol hogy eltemessem a csaladot, bementem egy tiltott zonaba az őr meg kidobott a varbol..ebbol lehet bajom? Egyaltalan vissza tudok menni kesobb? -
Hunor1 #1721 nincs mit :)) -
hemmis #1720 Rájöttem nem a játékban lehet állítani ,köszi -
hemmis #1719 Sziasztok, azt tudja valaki hogy hogyan lehet xbox-on kikapcsolni a kontroller rezgését mert a beállításokban nem látni ilyet ? -
van egy nagyon jó tanulmány a középkori magyar levantei kereskedelemről, valahol a neten fent van mert egyszer letöltöttem Magyarország és a levantei kereskedelem a XIV-XVII. században
Pach Zsigmond Pál
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.03.18. 17:19:15 -
Nem tudjátok, hogy hol érhető el ez a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
... Gothic Sallet Helmet?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.03.18. 15:41:48 -
Ja, általános kereskedőknél. Ők viszont elég csórók sajnos, de megy felfele lassan a vagyonuk, ami valószínűleg függ attól is, hogy te mennyit jársz náluk. -
Hunor1 #1715 kereskedőknél eladhatod. -
pett3rson #1714 arany, ezüst kelyheket kinél lehet eladni? kell az valamire amúgy vagy mehet a picsába? -
Nem látom akadályát a hajózásnak, bár én inkább folyami dereglyékben gondolkodnék, mert nagyobb rakományok esetén teljesen megváltozik a a játék képe. -
pett3rson #1712 jó reggelt.
Nagyobb városokban több a pénze a kereskedőknek??
Nem tudom eladni a cuccaimat, mert nincs elég pénzük...
Ezen felül szerintem nekem bebuggolt még a legelején a molnár tolvajos küldetése, a Good Thief, mert nem tudok nála eladni semmi lopott cuccot. A küldetések között ott van, de ha bejelölöm, akkor sem mutatja hova kellene menni, hogy megcsináljam. Valamint beszélni se tudok már vele erről, mert nem adja be a szöveget.
Hova kell menni és mit kell csinálni, hogy ez működjön?
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.18. 06:59:27 -
Hunor1 #1711 hajózni is fasza lenne , hanza stb. -
Mostanaban eleg sokat foglalkozok a 13-15 szazadi olasz merchant varosok tortenetevel szabadidomben.
Ez a struktura/engine/mufaj adja magat egy kis konvoj kiseressel meg egyebekkel az akkori tumultus politikai idoszakhoz. -
Hunor1 #1709 igen a cuccok átkerülnek, viszont a nyerget újra fel kell rakni rá, mert az inventoryban van az is. -
pett3rson #1708 naja, van mit javítani, de ez talán annyira komoly igényt támasztana a motorral szemben, hogy abba már tényleg belassulna az egész játék (2-4 fps).
apropó, éppen lóra gyűjtök. amikor kukkoltam a lovakat, akkor a nevüket vagy fajtájukat írta, amikor meg a kereskedő kérdezte, akkor meg annyit hogy tier 1-2-3-4 stb. gondolom, hogy a tier 4 a legjobb (ott ahol Én jártam legalábbis), de ez így olyan fura...
A másik, hogy ha megveszem a lovat - vagy kicserélem, mert azt is engedi ugye - akkor a cuccok amik a lovon vannak, mind nyereg, táska, mind a különböző tárgyak, automatikusan átkerülnek és nem vesznek el, ugye?
1.3.3-as patch van fent most.