3156
-
Kurfürst #1787 Meg is dumálhatod és pár groschenért megveheted tőle a cuccot. Én ezt tettem, alapvetően megéri mert az elején úgysem tudsz érdemben költeni pénzt, később meg rengeteg jön be és a főszál küldetéseiben gyorsan jön a felszerelés is. -
Naja, ahhoz meg is kéne ám venni, hogy legyen hivatalos fordítás.
Szóval aki még nem áldozott rá pénzt, az tegye meg. Ezek a srácok megérdemlik. :) -
Sikernek siker nemzetkozi szinten, de a steamspy adatai szeint itthon alig jatszottak vele pl az elmult 2 hetben. Konzolon lehet, hogy jobb a helyzet, de szerintem hamarabb lesz amator/fan magyar felirat, mint hivatalos tamogatas.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.26. 20:10:20 -
Piko888 #1784 Asszem török nyelv került be pár hete, talán van rá esély h a sikereket látva a magyar is bekerült -
Andriska86 #1783 Jó, persze, csak ezzel támogathatnád egy jövőbeli hivatalos fordítás elkészültét.
Most is volt róla szó, csak végül a fejlesztő mégsem rendelte meg, nem akartak belefektetni.
De látva a játék sikerét, és az igényt a magyar nyelvre, a következő játékukban talán már lesz rá lehetőség. -
Arsenal95 #1782 Az mar megvan, most Talmbergbe kene mennem. -
pett3rson #1781 hol van az a csávó akitől a gyűrűt kell megszerezni? Rattay? -
JonasSandor #1780 Tudtommal már jól halad a google fordítással. -
Arsenal95 #1779 Pickpocket ezerszer egyszerubb..egyebkent nem ertem a kuldit Peshek es a masik molnar azt szeretnek hogy Sir Robardot raboljam ki?
Masik kerdesem mik az eletero melletti ikonok jelentese? A disznora,halalfejre, kajara rajottem de a tobbi mi? Pl van ilyen szerzetes fej, meg emberfej aggyal stb stb -
Olyankor mi van ha valahol utálnak (Neuhof felett egy kis tanány, illetve a Rattay hóhér), és amint meglátnak elkezdenek szaladni. Hogy lehet velük kibékülni? :D -
Hunor1 #1777 vagy dumálsz vele és simán megveszed tőle :))))) -
Arsenal95 #1776 Probalok gyakorolni csak idegesito hogy osszetorik az a szar..gyűrűt kellene megszerezni a palitol, de nemtudom feltorni azt a szar ladat..mi lesz igy a pickpockettal ami elvileg nehezebb..gecinehezre csinaltak ezt benne..lehet inkabb kinyirom a palit a gecibe es jolvan xd -
pett3rson #1775 karral sokkal nehezebb. pc-n azzal játszok, de ha lockpick van akkor előkerül az egér és a D billenytű :) sokat kell gyakorolni mire rájön az ember, de nekem nem ment. -
Arsenal95 #1774 xbox oneon csak nekem nem megy a lockpickolas? -
Bizó08 #1773 Nekem is volt már ilyen. Legközelebb, amikor leadod a küldetést, automatikusan megadja a már lerombolt tábor után járó díjat is! -
pett3rson #1772 Nekem még nem volt gondom vele, de más fórumon azt írják, hogy nem lehet javítani, meg nincs értelme sem mivel nem kapsz negatív bónuszt rá, értsd nem fog kevesebb cuccot elbírni a ló azért, mert tönkrement a nyeregtáska..
max eladod és veszel újat helyette. Mivel lóvét nagyon könnyű keresni akár vadászattal, akár lopással vagy csak simán harccal, ezért a csere nem nagy dolog. -
Még egy kérdésem lenne: a lószerszámokat(nyereg, patkó, kantár) kinél lehet javítattni?(A nyergem és a kantárom képén már x van)Próbáltam már a lókereskedőknél is, de nem engedi sehol sem. A nyeregnél van szerepe, hogy teljesen leamortizálódott már? -
Sziasztok! A bandita (kun) táborok mellékküldetésekben megtisztításánál mit lehet tenni, ha nem ad be területet is, csak helyjelzőt az erdő közepére, ahol nincs tábor, csak meszebb. Előzőleg(jó régen) arra mentem el egy másik tábortól visszafelé, és azt a tábort is kiirtottam. Respawnolnak majd? -
pett3rson #1769 Elmentél már sírt ásni? szerintem utána fogja. mondjuk nekem meg a zárfeltöréses küldi lett hibás. :( -
Andriska86 #1768 Szerintem írj egy levelet a készítőknek (Google fordítóval), hogy mennyire hiányolod a magyar nyelvet.
Ha van rá igény, akkor a következő rész talán tartalmazni fogja a fordítást. -
Arsenal95 #1767 Igen nala probaltam de sehogy se ment azota meg nemtudom megkerni hogy megtanitson... -
-
JonasSandor #1765 Ja értem. -
Arsenal95 #1764 Kitol lehet a lockpickolast megtanulni? -
ShaiHulud #1763 elejen 10 szenet kellett vasarolnod apadnak, gondolom az lehet a vasarolni valo (10x Charcoal) :) es ugye mivel nicns penzed, ezert kell kuneshtol kiszedni. A hazdobalos meg valami sidequest csak. -
JonasSandor #1762 Már több éve nem járok iskolába meg mindig 2-es voltam meg 1-es. mikor próbáltam az érettségit.
az a fordítás meg nincs is kész. -
Arsenal95 #1761 van olyan kuldi h Milant kell megverni em viszont levagtam a palit:D az baj? -
Sot, a ginop 6.1.3-as projektben pedig az aktiv foglalkoztataskoruak (16-65), akik max erettsegivel rendelkeznek osztol barmikor elvegezhetnek ingyen egy intenziv 120 oras kepzest a helyi kozponti szakkepzesi centrumban, csak jelentkezni kell, munkaeropiaci statusztol fuggetlenul (meg csak reg. munkanelkulinek sem kell lenni, lehet melo mellett is csinalni).
Altalaban lehetoseg mindig van nyelveket tanulni, csak akarat az, ami hianyzik. :) -
pett3rson #1759 akkor nem tudok segíteni. sajnos ez a játék annyi információt szolgáltat hangok vagy betűk útján, hogy ezt képtelenség elmondani: menj el Kunesh háza mögé és keresd a barátaidat. Kezdeményezz beszélgetést Kunesh-el és kezdjetek bunyózni. mikor levered vagy leveritek akkor odaadja a kulcsát a házhoz, menj be és szedd össze az apád által neki készített és ki nem fizetett dolgokat (kalapács, szög) stb-stb....
és ez csak kb 5 perces rész Én meg már vagy 2 hete játszom vele napi 2-3 órát....
egyébként sincs megkötve a kezed, mert oda mehetsz ahova akarsz egy idő után, akkor meg minek mondjam meg hogy hova menjél? -
alap középfokot minden munkaügyi központ indit évente intenzivet -
ShaiHulud #1757 ideje beiratkozni valami intenziv tanfolyamra...vagy odafigyelni az oskolaban. angol nyelv nagyon hasznos es egyaltalan nem nehez, legalabbis olyan szintre megtanulni, hogy az IT es jatekok vilagban megertsd a dolgokat. -
15 kommenttel lentebb? :) -
Hunor1 #1755 van már egy google-val készült fordítás . mondjuk néha sületlenségeket ír, de a semminél jobb . sajnos nem tudom már hol láttam, de próbáld kikeresni a googléval .(a linket) -
JonasSandor #1754 Nem tudok angolul egyáltalán. Az a baj hogy itt nincsen mutató ami megmutatja hova kell menni.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.03.25. 13:27:23 -
pett3rson #1753 angol nem megy? anélkül bajos lesz végigjátszani. tudnék adni egy linket, de az is angol. végigjátszás van benne, meg más érdekességek, apró dolgok. -
JonasSandor #1752 Vásárolni kell valami cuccokat. -
pett3rson #1751 Nekem meg valaki a Good Thief-re mondja már meg hogy kit kell kirabolni és az helyileg hol van, mert nekem szerintem bebuggolt. A küldetés ott van a listában, de nem mutat semmire a térképen ha aktívvá teszem. meg annyit ír, hogy segítettek nekem, örök hálával tartozom nekik... -
Piko888 #1750 Kunesh háza mögött kell találkoznod a haverokkal -
JonasSandor #1749 A házdobálós küldi után hova kell menni?,az első harc után van. -
Értem, köszönöm! :)