3156
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • akyyy
    na itthon vagyok, nekiálltam megint ráküldeni a google fordítót, excel szépen fordítgatja is. de megint túl léptem az api limitet. ha igy haladok, kb 1-2 héten belül meg is lesz az "egész".
  • lonvard
    Nem felhasználóbarát ez a része, mert csak megmutatja, hogy vannak kombók, de hogy azok használhatatlanok sokáig, azt nem rakja mellé. A harccal nincs bajom egyébként, leszámítva, hogy a fizikát sokszor nem érezni. Véresebb lenne, behatolna a kard az emberbe, lecsaphatnánk az illető testrészeit, bezúzhatnánk a fejét, az jobban feküdne. Nem is értem miért nem mentek el ilyen irányba. :)
  • b-type
    Igazából nem hiba, hanem reagálás a bétások visszajelzéseire...mivel mindenki qva nehéznek tartotta a harcot. ..ha jól tudom még a játék megjelenése után is puhítottak rajta, én is bétás voltam, de sokkal többen voltak azok akik nem akarták a kemény és nehéz harcot.
  • lonvard
    Ja aha. Akkor megnyugodtam. Ez ilyen játéktechnikai hiba lényegében. De majd a játék előrehaladtával azért lehet élvezkedni, gondolom. Csinálok egy kettős életet élő középkori Zorrót, nappal lovag vagyok, ám mikor leszáll az éj, beöltözöm a fekete szerelésembe, és pofátlanul fosztogatok. A táborokat is éjszaka közelítem meg. Én vagyok a haramiák rémálma, az éjszakai lovas. Na most ehhez a nindzson stílushoz igyekeznék valami virtuozitást passzintani, egyelőre nem sikerül, de köszi az infót, megnyugodtam.
  • Xsillione #2024
    A kombóknak korlátos értéke van, mivel a támadás és a védekezés képzettségek (és persze a statok) arányától függ, hogy mennyire könnyen véd vagy garantált a találat. Viszont pont amikor elég előnyöd van ahhoz, hogy a kombót végigtold, nincs is rá szükség, hiszen simán böködéssel is nyersz, ha meg hasonló, netán jobb ellenféllel szemben állsz, akkor a kombóra nincs esélyed, marad hátrálás és piszkálás (vagy buzogány és idővel szétcsapod a vértjét és onnantól már valamennyi sebzés bemegy, nem szép, ám egészséges:)
  • lonvard
    Hogy a kombo milyen egymás utáni csapásokból-szúrásokból áll, az egy dolog. Azt lehet gyakorolni.

De hogyan indítom el, hogy ne tudjon belevédeni? Az első csapásnál még cselezhetek, de aztán már nincs mód trükközésre. Még a hosszúkardnak az az egyszerű alsóvágás-szúrás-szúrás kombója se megy, mer belevéd.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.03.09. 11:10:50
  • Montanosz
    mindenképp gyakorolni kell a kombo menetét, aszem a buzogánynál 3 meg 4 lépéses volt a kardnál nem tom, de egyre gyakorlottab leszel egy idő után
  • lonvard
    Csak az lenne a cél, hogy valami eszement kardvívó legyek, vagy mi. :) Persze így is elvagyok, mer kontravívást csinálok, megvárom míg támad, és akkor védek, támadok. Csak ott van az a valag szép kombó, amire beikszeltem a képességpontot, és nem tudom hogyan felhasználni. Gondoltam megkérdem, hogy ti hogyan használjátok.
  • Montanosz
    buzogánnyal tudsz tarolni kombó nélkül is, bár arra is van és minnél többször gyakoroltam annál többször sikerült, tehát itt is számit a gyakorlás

amugy valamiért mindenki tul van páncélozva, biztos jo volt a fizu :-D
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.03.08. 15:42:54
  • lonvard
    Kombókat használjátok párharcnál? Nem tudom mikor kellene bevetni, meg hogyan. 3-4 csapást kellene bevinni, de legtöbbször az elsőt kivédi, és ha nem, a másodikat kivédi. Nem tudom hogyan lehet kivitelezni, hogy 3-4 csapást egymás után ne tudjon védeni. Lehet nem is ez a feltétele.
  • lonvard
    Nagyon szépen köszi. Jelenlegi verzióhoz adnál egy linket? (mert ezek szerint a dlc-k szövegein kívül minden megvan)
  • akyyy
    egy hét legalább kell neki, főleg, hogy a google fordító letiltott 24 órára a szöveg mennyiség miatt xD kb 3000 sort enged, és a párbeszédeknél van vagy 17ezer sor :\ persze fel lehetne bontani, és úgy nekiállni, mint ahogy régen is csináltam, de igazából nincs kedve, ez igy egyszerübb, meg most el utazok 1 hétre.
  • Montanosz
    véletlenül ezt megtudom cáfolni mert alap angol nyelvtudással meg a guglis forditoval jol lehet érteni a játékot, én köszönöm a srác munkáját
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.03.06. 17:09:46
  • akyyy
    jelenegl is frissités alatt van, de már nekiláttam. annyi, hogy angol helyett a cseh nyelvet fordíttattom, mert az jobbnak tünik. persze csak a dlc szövegei. 1.4-es verzzióig müködik a fordítás. és bőven vállalható sztem (elég megnézni pl egy gta san andreas fordítást, az valahol a béka segge alatt van sajnos )
  • lonvard
    Tavaly még én is csak viccnek gondoltam, idén már hajlanék rá.
  • Madi92
    Előbb megtanulsz angolul mint hogy fordítás legyen hozzá.
    A google fordító meg remélem csak vicc volt.
  • lonvard
    Skacok, most jutottam el odáig, hogy még a google translate fordítás is érdekelne. Nem tudom honnan lehet letölteni, illetve nem tudom mennyiben bolondítja meg a játékot így a DLC-k után. Fú de kellene valami fordítózsdi ehhez. Kínomban már olyan progi után kezdtem kutatni, amiben ráviszem az egeret a szövegre, és real time fordítja. Csak nincs egér a játékban. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.03.06. 16:11:16
  • b-type
    nálam fent van a játék és a HD voice pack DLC kivételével minden kiegészítővel, mi kellene?
  • grebber
    Nincs fent. Semmi helyem nekem sem ,hogy felrakjam (nekem eredeti steam-es)
  • akyyy
    neked fent van a játék? mégis gond van sajnos, részletek privátban :D
  • grebber
    Vannak hozzá DLC-id vagy csak az alap van meg?
  • akyyy
    na, végigvittem a bf1-et, és ránéztem a játékra. hál istennek (pedig azt hittem), nincs letörölve semmi sem a játékból, még itt csucsul a maga 40-50Gb-el a merevlemezen. utoljára az 1.4.3-as verzióval játszottam, és ahoz van eddig igazítva a fordítás. most nekiállok szépen lefrissíteni ameddig tudom, és ránézek a szövegekre. remélem nem leszek rosszul a mennyiség láttán, de előre félek :D
  • Montanosz
    semmi gond, én eccer elválaltam egy filmforditást, ugy a közepe táján már a fejem vertem a falba mert nem birom a monotonitás
  • akyyy
    :D tudom igértem hogy ha végigviszem az AC-ket, akkor nekiállok, csak közbe meglett a Bf1, és azzal kezdtem el játszani (AC-k meg lettek, originst megvárom a fordítást), de bf-ből sincs sok (az utolsó kampány, de abból is a felét tán megcsináltam), azután nem lesz mivel játszanom "elvileg", ugyhogy talán rá tudok végre nézni :D

csak kicsit macerás nekikezdeni, ujra kell telepítenem a játékot addig a verzióig, ameddig a fordítás jó, kell az eredeti angol, illetve a fordított változat, majd rá frissíteni a legfrisebb verzióra, és megnézni, mik változtak, mik az új szövegek, és azokat egyesével lefordítattni a googleban.
  • Montanosz
    ja már én is nagyon várom ezt a szerény forditást is :-D
  • grebber
    Remélem már nem sok és lehet végre google translatelni az egészet megint. Tolnám már...
  • PiszkosFred
    Jonnek meg dlck. Sot, most, hogy felvasaroltak oket (is), igy elkepzelheto, hogy a korabban igert ket fejezetnyi folytatas meglesz kickstarter es egyeb kozossegi finanszirozas nelkul is.
  • Aborg
    Koszi. Akkor ezzel erdemes varni valami GOTY kiadasra (ugy tudom meg lesznek tovabbi DLC-k).
    Utoljára szerkesztette: Aborg, 2019.02.25. 11:44:06
  • PiszkosFred
    Beepul mind, a sztori bizonyos szakaszaiban elerhetove is valnak.
  • Montanosz
    mintha azt irták volna a többiek hogy ugyanugy a játékben mint a többi küldetés ott lesz ha felrakod
  • Aborg
    A DLCk hogy illeszkednek a jatekba?
    A menubol kulon indithatok mint kulon jatek, vagyis mint az alap tortenet folytatasai?
    Vagy uj jatek kezdesekor mar az alap tortenet kibovitesei?
  • PiszkosFred
    No akkor lehet, hogy tenyleg megkapjuk a korabban belengetett folytatast+2 epizodot :)
  • Timbu
    A THQ Nordic felvásárolta a Kingdom Come: Deliverance fejlesztőit
  • b-type
  • KranaZoli #1994
    Hi,

Ez magában foglalja a legújabb 1.8.1-es pacth-et is?

link...

Köszi!
    Utoljára szerkesztette: KranaZoli, 2019.02.09. 18:59:47
  • grebber
    Steamen 8 euró az új, Band of Bastards DLC, Gamesplanet.uk-n kicsit olcsóbb, 6.29 font.
  • AnuluWork #1992
    Kis középkori móka
  • Encore
    Lehet
  • Arsenal95
    Jatekot*
  • Arsenal95
    Ha vegigviszem a kuldit lehet meg mellekkuldiket csinalni?