35
-
Jilly #35 Én személy szerint agyf@szt kapok az olyan idiótáktól, akik két percenként ilyen antibakteriális fertőtlenítővel kenegetik a kezüket, meg még a szappanra is legyen ez a hülye szöveg rányomva. Régen zsidóval vagy kutyával mosta le nagyanyád a koszt magáról.
Másrészről meg a baktériumoknak nem kis szerepe van az emberi testben lejátszódó folyamatokban. Ha megölnéd az összes baktériumot a testedben a "tisztaság" kedvéért bele is döglenél. De aki hülye, haljon meg. -
#34 Alap -
#33 Netre? Azt tőled lopom... a WPA2 már törhető ;-) -
Cifka1seggfej2 #32 cifka miklós egy köcsög, egy náci féreg, egy segg, a sleppjével együtt -
#31 Ő azt is hiszi. -
Shiny Copperpot #30 Wmikike for prezident! És holnaptól senkinek sem kell kezet mosnia! :) -
Vol Jin #29 Mi van Mikike? Most arra keresel igazolást, hogy miért nem kell kezet mosnod hugyozás után? -
Vol Jin #28 Nekem is valami hasonló jutott eszembe.
Rendőrségi szóvivő: A nyomozás a jelenlegi szakaszában megállapította, hogy a bűncselekményt ismeretlen tettes vagy tettesek követték el.
Riporter: Miből jöttek erre a következtetésre.
Rendőrségi szóvivő: Minden lehetőséget számba vettük, és a jelenlegi nyomozati szakaszban még egyetlen lehetőséget sem sikerült kizárni. -
Szefmester #27 Igazad van. Tud tévedni a tudomány... neked is beadták a megfelelő gyógyszereket, és oltásokat ahogy az anyádnak is... ha nem tették volna akkor mindenki nagy örömére elvitt volna jó eséllyel a gyermekágyi láz, vagy egyéb fincsi kórság! (ezt a szmájlit a haverodtól loptam.. ugye milyen irritáló? )
Persze felmutathatnál bizonyítékot a asztroshow mellett, ha ők a cimbijeid. Vagy azt is elmagyarázhatod hogy miért lepődött meg az állami jósvonal üzemeltetője hogy már nem dolgoztatják őket... nem látták előre? Hihetetlen...
#23 : Erre alkalmazom a következő módszert. Kézfejjel, vagy könyékkel nyitom az ajtót olyan helyen ahol kételkedhetem a kilincsek tisztaságában. Oké hogy kell némi kösz és baktérium a szervezetnek különben nem lesz immundrendszer... de azért mégsem annyira mindegy honnan származik. Egy almát simán megeszek mosatlanul ha a telken leszedem a fáról, ahogy cseresznyeszedés közben is megy a csemegézés. :D (mindig csak röhögni tudok azokon akik megmossák a gyümölcsöt, MAJD meghámozzák...) -
fszrtkvltzttni #26 a hülyék gondolják csak azt, hogy a tudomány sosem téved, mindent tud a világról, és amikor rájönnek, hogy mégsem, akkor elkezdik szidni a tudomány, miközben ők a hülyék -
#25 pfff...
tudom, tudom a tudomány sosem téved, mindent tud a világról, és csak a hülyék kételkednek benne... :x -
fszrtkvltzttni #24 sajnos még hülyeség ellen nincs védőoltás, de amint lesz adunk neked egyet nem kell aggódnod -
fszrtkvltzttni #23 "Van egy reklám ahol már a szappan adagolót sem kell megérinteni... kérdem én hogy miért is jó ez? Mikor a szappan öntisztító... és piszkosból lesz tiszta az ember.. akkor nem mindegy hogy piszkos kézzel hozzáérsz a "piszkos" eszközhöz amiben a tisztítószer van? És az emberek veszik! Szánalmas..."
Ráadásul a szappan adagoló megérintése után mindenki mindig kezet mos. :D Ezzel szemben kézmosás után becsukjuk magunk mögött az ajtót amit előtte koszos kézzel összefogdosunk... XD -
Katalizátor #22 Ez a csávó tiszta kész, azt se tudja mit beszél, nem érdemes reagálni rá. -
hungi #21 mikike: a védőoltások létjogosultságában kételkedni kb. olyan mintha még mindig azt hinnéd hogy a Föld banán alakú... -
hungi #20 "Az antibakteriális szappanok és tusfürdők többnyire és frekventáltan otthon, munkában, iskolákban vagy a nyilvános helyeken vannak használatba véve a vevők által - árulta el Dr. Janet Woodcock, az FDA egyik vezetője. "Ezeken a helyeken azonban a fertőzés veszélye nagyon alacsony. "
Mégis hol a faxomban lehet a felsorolt helyeken kívül használni? Az űrben? És hol lehet nagyobb a fertőzésveszély általanosságban ha nem otthon, munkában, iskolában vagy publikus helyeken (ami kb. a világ fennmaradó része)? Vagy a fordítás színvonala ennyire szar?
Az egészségügyi dolgozók ezer éve tudnak baktericid, viricid, fungicid kézmosót használni, mégsem rohad le a kezük tőle, persze nem is ez a tábor veszi ezt a sok szart... -
#19 Mert a tudománynak aztán kibaszott sok köze van hozzá, hogy a kormányok, állami szervezetek, állami cégek, magáncégek stb. mit csinálnak... -
#18 ...esetleg még szedhetnél be sok pénzt, semmirevaló gyógyszerekkel...
ja.. már ezt is megcsináltad...
http://index.hu/tudomany/egeszseg/2013/12/17/a_multivitamin_csak_penzkidobas/ -
#17 ahh...
köszönjük tévedhetetlen tudomány...
esetleg létrehozhatnál "védő"oltásokat is, amik "mellék"hatására emberek betegednek meg...
ja... ezt már meg is csináltad... :x
akkor tedd kötelezővé, ezeket a "védő"oltásokat, hogy még több ember legyen beteg...
ja... már ezt is megtetted...
hát akkor...
csak így tovább, nagyon ügyes szekta vagy
-
johnfly #16 Jóbarátok:
Joey:-Nem használhatunk többé közös szappant!
Chandler:- Miért? Már megbeszéltük, hogy a szappan öntisztuló!
Joey:- Igen, de belegondoltál már, hogy én mit mosok meg vele utoljára, és te mit mosol meg vele először? -
e57 #15
-
Zero 7th #14 Arra azért kíváncsi lennék, hogy most akkor a tudósok nekiálltak naponta tizenötször habosra szappanozni az egereket, vagy csak megetették/beinjekciózták a triklozánt? Mert az azért nem mindegy. -
#13 Nyilván, ami fertőtlenít, az káros... -> elpusztítja a mikrobákat.
És minél univerzálisabb egy fertőtlenítőszer, annál valószínűbb, hogy az ember (vagy más, nem baktérium vagy gomba) sejtjein is van támadáspontja. -
#12 Es csovelesbol futja netre is? :DDD -
#11 Mindig csövelés előtt mosok kezet, nehogy úgy fogjam meg a cerkát, hogy koszos a kezem. -
#10 Rendszeresen használok ilyen szappant, semmi baja a kezemnek, nem vagyok allergiás, sem beteges. -
Szefmester #9 Nah igen... az immunrendszernek nagyon nem jelent előnyt ha steril világban él az ember. (szerintem ez a túlzó tisztaság is közrejátszik a sok allergiás ember létezésében)
Kicsit nem a hírhez, de talán még is:
Van egy reklám ahol már a szappan adagolót sem kell megérinteni... kérdem én hogy miért is jó ez? Mikor a szappan öntisztító... és piszkosból lesz tiszta az ember.. akkor nem mindegy hogy piszkos kézzel hozzáérsz a "piszkos" eszközhöz amiben a tisztítószer van? És az emberek veszik! Szánalmas...
#4: Nálunk is ez volt. Csak azok kaptak gumikesztyűt akik az egyik vegyszerrel akár órákon át érintkeztek, de aki csak alkalomszerűen azoknak "felesleges" volt. :/ -
#8 Mindig moss alaposan kezet! Nem tudhatod ki fogdosta meg előtted a szappant. -
#7 Mert olcsóbb megoldás 1-1 flakon fertőtlenítőszert venni az érintett helyekre mint gumikesztyűt, hozzá szemetest, megszervezni az elszállítását, tárolását...stb.
Tudod a profit mindenek felett.
-
Cat #6 Az FDA figyelmeztetés az.
http://www.fda.gov/ForConsumers/ConsumerUpdates/ucm378393.htm -
M2 #5 Ez se mai hír... -
sonajdoba #4 miért nem használtok gumikesztyűt??? -
#3 Cégnél is van sterilizáló folyadék amit kötelező bizonyos területek előtt használni, mondva ne vigyél be kórokozót. Kb, úgy szárítja és roncsolja a bőrt mint ha leprás lennél. Centis rétegekben húzom le az ujjamról a bőrt ha 1-2 napig használnom kell bejárás idején. -
hypno #2 Én ugyan nem vagyok immunológus (sem), de gyanítom, hogy az immunrendszer csak úgy erősödik, ha ingerek érik.
Ha nem találkozik egy baktériummal, vagy vírussal nem fog tudni védekezni ellene. -
Pares #1 Nagyszerű, már a kézmosás is kinyír.