Káros az antibakteriális szappan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészrõl meg a baktériumoknak nem kis szerepe van az emberi testben lejátszódó folyamatokban. Ha megölnéd az összes baktériumot a testedben a "tisztaság" kedvéért bele is döglenél. De aki hülye, haljon meg.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play: We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the gods."
Rendõrségi szóvivõ: A nyomozás a jelenlegi szakaszában megállapította, hogy a bûncselekményt ismeretlen tettes vagy tettesek követték el.
Riporter: Mibõl jöttek erre a következtetésre.
Rendõrségi szóvivõ: Minden lehetõséget számba vettük, és a jelenlegi nyomozati szakaszban még egyetlen lehetõséget sem sikerült kizárni.
Persze felmutathatnál bizonyítékot a asztroshow mellett, ha õk a cimbijeid. Vagy azt is elmagyarázhatod hogy miért lepõdött meg az állami jósvonal üzemeltetõje hogy már nem dolgoztatják õket... nem látták elõre? Hihetetlen...
#23 : Erre alkalmazom a következõ módszert. Kézfejjel, vagy könyékkel nyitom az ajtót olyan helyen ahol kételkedhetem a kilincsek tisztaságában. Oké hogy kell némi kösz és baktérium a szervezetnek különben nem lesz immundrendszer... de azért mégsem annyira mindegy honnan származik. Egy almát simán megeszek mosatlanul ha a telken leszedem a fáról, ahogy cseresznyeszedés közben is megy a csemegézés. 😄 (mindig csak röhögni tudok azokon akik megmossák a gyümölcsöt, MAJD meghámozzák...)
tudom, tudom a tudomány sosem téved, mindent tud a világról, és csak a hülyék kételkednek benne... :x
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Ráadásul a szappan adagoló megérintése után mindenki mindig kezet mos. 😄 Ezzel szemben kézmosás után becsukjuk magunk mögött az ajtót amit elõtte koszos kézzel összefogdosunk... XD
Mégis hol a faxomban lehet a felsorolt helyeken kívül használni? Az ûrben? És hol lehet nagyobb a fertõzésveszély általanosságban ha nem otthon, munkában, iskolában vagy publikus helyeken (ami kb. a világ fennmaradó része)? Vagy a fordítás színvonala ennyire szar?
Az egészségügyi dolgozók ezer éve tudnak baktericid, viricid, fungicid kézmosót használni, mégsem rohad le a kezük tõle, persze nem is ez a tábor veszi ezt a sok szart...
ja.. már ezt is megcsináltad...
http://index.hu/tudomany/egeszseg/2013/12/17/a_multivitamin_csak_penzkidobas/
köszönjük tévedhetetlen tudomány...
esetleg létrehozhatnál "védõ"oltásokat is, amik "mellék"hatására emberek betegednek meg...
ja... ezt már meg is csináltad... :x
akkor tedd kötelezõvé, ezeket a "védõ"oltásokat, hogy még több ember legyen beteg...
ja... már ezt is megtetted...
hát akkor...
csak így tovább, nagyon ügyes szekta vagy
Joey:-Nem használhatunk többé közös szappant!
Chandler:- Miért? Már megbeszéltük, hogy a szappan öntisztuló!
Joey:- Igen, de belegondoltál már, hogy én mit mosok meg vele utoljára, és te mit mosol meg vele elõször?
.Vajon mi volt előbb? Az ember vagy a hülyeség?
És minél univerzálisabb egy fertõtlenítõszer, annál valószínûbb, hogy az ember (vagy más, nem baktérium vagy gomba) sejtjein is van támadáspontja.
Kicsit nem a hírhez, de talán még is:
Van egy reklám ahol már a szappan adagolót sem kell megérinteni... kérdem én hogy miért is jó ez? Mikor a szappan öntisztító... és piszkosból lesz tiszta az ember.. akkor nem mindegy hogy piszkos kézzel hozzáérsz a "piszkos" eszközhöz amiben a tisztítószer van? És az emberek veszik! Szánalmas...
#4: Nálunk is ez volt. Csak azok kaptak gumikesztyût akik az egyik vegyszerrel akár órákon át érintkeztek, de aki csak alkalomszerûen azoknak "felesleges" volt. :/
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Tudod a profit mindenek felett.
http://www.fda.gov/ForConsumers/ConsumerUpdates/ucm378393.htm
Ha nem találkozik egy baktériummal, vagy vírussal nem fog tudni védekezni ellene.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB