35
  • Jilly
    Én személy szerint agyf@szt kapok az olyan idiótáktól, akik két percenként ilyen antibakteriális fertőtlenítővel kenegetik a kezüket, meg még a szappanra is legyen ez a hülye szöveg rányomva. Régen zsidóval vagy kutyával mosta le nagyanyád a koszt magáról.
    Másrészről meg a baktériumoknak nem kis szerepe van az emberi testben lejátszódó folyamatokban. Ha megölnéd az összes baktériumot a testedben a "tisztaság" kedvéért bele is döglenél. De aki hülye, haljon meg.
  • Tinman #34
    Alap
  • Tinman #33
    Netre? Azt tőled lopom... a WPA2 már törhető ;-)
  • Cifka1seggfej2
    cifka miklós egy köcsög, egy náci féreg, egy segg, a sleppjével együtt
  • immovable
    Ő azt is hiszi.
  • Shiny Copperpot
    Wmikike for prezident! És holnaptól senkinek sem kell kezet mosnia! :)
  • Vol Jin
    Mi van Mikike? Most arra keresel igazolást, hogy miért nem kell kezet mosnod hugyozás után?
  • Vol Jin
    Nekem is valami hasonló jutott eszembe.

Rendőrségi szóvivő: A nyomozás a jelenlegi szakaszában megállapította, hogy a bűncselekményt ismeretlen tettes vagy tettesek követték el.

Riporter: Miből jöttek erre a következtetésre.

Rendőrségi szóvivő: Minden lehetőséget számba vettük, és a jelenlegi nyomozati szakaszban még egyetlen lehetőséget sem sikerült kizárni.
  • Szefmester
    Igazad van. Tud tévedni a tudomány... neked is beadták a megfelelő gyógyszereket, és oltásokat ahogy az anyádnak is... ha nem tették volna akkor mindenki nagy örömére elvitt volna jó eséllyel a gyermekágyi láz, vagy egyéb fincsi kórság! (ezt a szmájlit a haverodtól loptam.. ugye milyen irritáló? )

Persze felmutathatnál bizonyítékot a asztroshow mellett, ha ők a cimbijeid. Vagy azt is elmagyarázhatod hogy miért lepődött meg az állami jósvonal üzemeltetője hogy már nem dolgoztatják őket... nem látták előre? Hihetetlen...

#23 : Erre alkalmazom a következő módszert. Kézfejjel, vagy könyékkel nyitom az ajtót olyan helyen ahol kételkedhetem a kilincsek tisztaságában. Oké hogy kell némi kösz és baktérium a szervezetnek különben nem lesz immundrendszer... de azért mégsem annyira mindegy honnan származik. Egy almát simán megeszek mosatlanul ha a telken leszedem a fáról, ahogy cseresznyeszedés közben is megy a csemegézés. :D (mindig csak röhögni tudok azokon akik megmossák a gyümölcsöt, MAJD meghámozzák...)
  • fszrtkvltzttni
    a hülyék gondolják csak azt, hogy a tudomány sosem téved, mindent tud a világról, és amikor rájönnek, hogy mégsem, akkor elkezdik szidni a tudomány, miközben ők a hülyék
  • mikike
    pfff...
    tudom, tudom a tudomány sosem téved, mindent tud a világról, és csak a hülyék kételkednek benne... :x
  • fszrtkvltzttni
    sajnos még hülyeség ellen nincs védőoltás, de amint lesz adunk neked egyet nem kell aggódnod
  • fszrtkvltzttni
    "Van egy reklám ahol már a szappan adagolót sem kell megérinteni... kérdem én hogy miért is jó ez? Mikor a szappan öntisztító... és piszkosból lesz tiszta az ember.. akkor nem mindegy hogy piszkos kézzel hozzáérsz a "piszkos" eszközhöz amiben a tisztítószer van? És az emberek veszik! Szánalmas..."

Ráadásul a szappan adagoló megérintése után mindenki mindig kezet mos. :D Ezzel szemben kézmosás után becsukjuk magunk mögött az ajtót amit előtte koszos kézzel összefogdosunk... XD
  • Katalizátor
    Ez a csávó tiszta kész, azt se tudja mit beszél, nem érdemes reagálni rá.
  • hungi
    mikike: a védőoltások létjogosultságában kételkedni kb. olyan mintha még mindig azt hinnéd hogy a Föld banán alakú...
  • hungi
    "Az antibakteriális szappanok és tusfürdők többnyire és frekventáltan otthon, munkában, iskolákban vagy a nyilvános helyeken vannak használatba véve a vevők által - árulta el Dr. Janet Woodcock, az FDA egyik vezetője. "Ezeken a helyeken azonban a fertőzés veszélye nagyon alacsony. "

Mégis hol a faxomban lehet a felsorolt helyeken kívül használni? Az űrben? És hol lehet nagyobb a fertőzésveszély általanosságban ha nem otthon, munkában, iskolában vagy publikus helyeken (ami kb. a világ fennmaradó része)? Vagy a fordítás színvonala ennyire szar?
    Az egészségügyi dolgozók ezer éve tudnak baktericid, viricid, fungicid kézmosót használni, mégsem rohad le a kezük tőle, persze nem is ez a tábor veszi ezt a sok szart...
  • wraithLord
    Mert a tudománynak aztán kibaszott sok köze van hozzá, hogy a kormányok, állami szervezetek, állami cégek, magáncégek stb. mit csinálnak...
  • mikike
    ...esetleg még szedhetnél be sok pénzt, semmirevaló gyógyszerekkel...

ja.. már ezt is megcsináltad...
    http://index.hu/tudomany/egeszseg/2013/12/17/a_multivitamin_csak_penzkidobas/
  • mikike
    ahh...
    köszönjük tévedhetetlen tudomány...

esetleg létrehozhatnál "védő"oltásokat is, amik "mellék"hatására emberek betegednek meg...
    ja... ezt már meg is csináltad... :x
    akkor tedd kötelezővé, ezeket a "védő"oltásokat, hogy még több ember legyen beteg...
    ja... már ezt is megtetted...

hát akkor...
    csak így tovább, nagyon ügyes szekta vagy
  • johnfly
    Jóbarátok:

Joey:-Nem használhatunk többé közös szappant!
    Chandler:- Miért? Már megbeszéltük, hogy a szappan öntisztuló!
    Joey:- Igen, de belegondoltál már, hogy én mit mosok meg vele utoljára, és te mit mosol meg vele először?
  • e57

• Zero 7th
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy most akkor a tudósok nekiálltak naponta tizenötször habosra szappanozni az egereket, vagy csak megetették/beinjekciózták a triklozánt? Mert az azért nem mindegy.
  • wraithLord
    Nyilván, ami fertőtlenít, az káros... -> elpusztítja a mikrobákat.
    És minél univerzálisabb egy fertőtlenítőszer, annál valószínűbb, hogy az ember (vagy más, nem baktérium vagy gomba) sejtjein is van támadáspontja.
  • Mardel
    Es csovelesbol futja netre is? :DDD
  • Tinman #11
    Mindig csövelés előtt mosok kezet, nehogy úgy fogjam meg a cerkát, hogy koszos a kezem.
  • immovable
    Rendszeresen használok ilyen szappant, semmi baja a kezemnek, nem vagyok allergiás, sem beteges.
  • Szefmester
    Nah igen... az immunrendszernek nagyon nem jelent előnyt ha steril világban él az ember. (szerintem ez a túlzó tisztaság is közrejátszik a sok allergiás ember létezésében)

Kicsit nem a hírhez, de talán még is:
    Van egy reklám ahol már a szappan adagolót sem kell megérinteni... kérdem én hogy miért is jó ez? Mikor a szappan öntisztító... és piszkosból lesz tiszta az ember.. akkor nem mindegy hogy piszkos kézzel hozzáérsz a "piszkos" eszközhöz amiben a tisztítószer van? És az emberek veszik! Szánalmas...

#4: Nálunk is ez volt. Csak azok kaptak gumikesztyűt akik az egyik vegyszerrel akár órákon át érintkeztek, de aki csak alkalomszerűen azoknak "felesleges" volt. :/
  • Daffit
    Mindig moss alaposan kezet! Nem tudhatod ki fogdosta meg előtted a szappant.
  • Magiszter
    Mert olcsóbb megoldás 1-1 flakon fertőtlenítőszert venni az érintett helyekre mint gumikesztyűt, hozzá szemetest, megszervezni az elszállítását, tárolását...stb.
    Tudod a profit mindenek felett.
  • Cat #6
    Az FDA figyelmeztetés az.

http://www.fda.gov/ForConsumers/ConsumerUpdates/ucm378393.htm
  • M2 #5
    Ez se mai hír...
  • sonajdoba
    miért nem használtok gumikesztyűt???
  • Magiszter
    Cégnél is van sterilizáló folyadék amit kötelező bizonyos területek előtt használni, mondva ne vigyél be kórokozót. Kb, úgy szárítja és roncsolja a bőrt mint ha leprás lennél. Centis rétegekben húzom le az ujjamról a bőrt ha 1-2 napig használnom kell bejárás idején.
  • hypno
    Én ugyan nem vagyok immunológus (sem), de gyanítom, hogy az immunrendszer csak úgy erősödik, ha ingerek érik.
    Ha nem találkozik egy baktériummal, vagy vírussal nem fog tudni védekezni ellene.
  • Pares
    Nagyszerű, már a kézmosás is kinyír.