Need for Speed: Rivals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
A mai fiatalságnak jó lesz a Rivals is. Én is adok neki egy esélyt.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát én rohadtul nem felejtettem el, miért nem lehet újra behozni ezt? Lófaszt se ér, ha csak a színt lehet változtatni, meg pár csíkot rábaszni, attól még ugyanolyan lesz a kocsi. A spoilerekkel, meg minden kutyafaszával egyéni autónk lehetett legalább.
A Run meg elég suta volt ugyan, de legalább volt hangulata. Ez meg csak egy újabb Criterion fos lett, nem tudtak leakadni a Burnoutról itt se...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Speed Demos Archive
a neten vannak olyan állatok is akik sportot csinálnak a speed runokból, de nem hiszem, hogy azért kéne mondjuk a portalt utálni, mert van, aki 10 perc alatt befejezi.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
tehát 16-20 óra egy játéknál az jónak mondható? .... Geez...
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."