15
-
devil66667 #15 Megvettem játszottam?de minek?kinlodtam a grafikával lévén amd+ati ra irrták nekem intel+nvidia konfig.Ez a game eggy vicc és aki szeret sirva kacagni vegye meg!30fps max akadozás csucsgéppel butitás a grafon ugyanaz utána is gyakori leállások uj windowsal!!!is .Jo szenvedést akik még rajtam kivül veszik a bátorságot és megveszik.Tuti sokkolo béna multiplayer összemosva a singlefossal. -
#14 Hát az utóbbi években gyakorlatilag nem született egy normális NFS se kivétel talán a Run de az is kissé monoton volt meg rövid is viszont aránylag azért még így is élvezhetőbb mint ez az új rész vagy a tavalyi Most Wanted illetve a 2010-es Hot Pursuit. Gondolom nem csak én látom hogy évre évre ugyanazt az MI-t használják, a gépi ellenfelek csalnak és gyakran még ha ügyes vagy sem tudsz mit csinálni emiatt. Ha továbbra is csak ennyit tudnak kihozni a szériából akkor még letölteni sem fogom, messziről elkerülöm... -
tomboy013 #13 A régi Most Wanted-re húztak új grafikus motort? Mert én arról beszéltem. Nem a Burnout Most Wanted-ről =) A régebbi NFS-ek közül némelyiknek még hangulata is volt, nem unt rá az ember fél óra játék után. De ezek... Ennyire nehezen megy egy értékelhető autós játék elkészítése, hogy éveken keresztül egy értelmes darabot sem tudnak készíteni? Még jó hogy játékfejlesztők... -
Lacee83 #12 A Most Wantedet megcsinálták újra, én nem játszottam vele de állítólag sokan elégedetlenek voltak vele, és az F8at nyomkodták telepités után. Szerintem hiába csinálnák ujra jobb grafikával az undergroundot ugysem hozná azt a hangulatot. A lényege az újdonságában rejlett az pedig csak 1x lehet elsütni, utána egy újabb rókabőr csak. Másrészről pedig 10éve volt az NFSU megjelenése akkoriban nekem nagyon bejött. Lehet ha 10évvel fiatalabb lennék és most játszanék először ezzel az új résszel odáig lennék és vissza. Persze nekem a Need for Speed 2 is nagy élmény volt az első számítógépemen.
A mai fiatalságnak jó lesz a Rivals is. Én is adok neki egy esélyt. -
tomboy013 #11 Jó lenne ha valaki az Undergroundot meg a régi Most Wantedet áthúzná ilyen grafikus motorra, azoknak volt hangulatuk. Ezek meg egy kalap kakát se érnek, nem tudom az optikai tuningot is mi a francért kellett kivenni... Én szerettem testre szabni a kocsit. Még a Shift volt az amit szerettem hiába hiányzott az optikai tuning, de azt is csak azért mert a belső nézetben való vezetés baromi hangulatosra sikerült. -
Ender Wiggin #10 igen, az esső, mint hüttő, köppeny, pappír...:-) -
who am I 7 #9 itt akkor is vizes a kocsi, ha nem esik az esső?Vagy csak szimplán izzad?wtf -
#8 Bugot használt a srác, ami azóta rég javítja lett. Nem lehet ennyi idő alatt már letolni. -
#7 "ellenben a sokféle választható autó miatt talán el is felejtjük majd, hogy egykoron még a légterelőket is testre szabhattuk."
Hát én rohadtul nem felejtettem el, miért nem lehet újra behozni ezt? Lófaszt se ér, ha csak a színt lehet változtatni, meg pár csíkot rábaszni, attól még ugyanolyan lesz a kocsi. A spoilerekkel, meg minden kutyafaszával egyéni autónk lehetett legalább.
A Run meg elég suta volt ugyan, de legalább volt hangulata. Ez meg csak egy újabb Criterion fos lett, nem tudtak leakadni a Burnoutról itt se... -
#6 Diablo-t 8 perc alatt végig lehet vinni. -
Yagami #5 De a Dark Souls 26 perc se kutya :) Ha gondoljátok és nem ismeritek belinkelem ezt az oldalt:
Speed Demos Archive -
Szefmester #4 Vagy a morrowindet 16 perc alatt intro+karakteralkotás+játék+bossfight+outro :D -
Ender Wiggin #3 egy csomó játék van, amit végig lehet játszani 8-10 óra alatt, ha csak a sztorira koncentrál valaki és 30-40 alatt, ha mindent aprolékosan végigjár. minden relatív.
a neten vannak olyan állatok is akik sportot csinálnak a speed runokból, de nem hiszem, hogy azért kéne mondjuk a portalt utálni, mert van, aki 10 perc alatt befejezi. -
dregnarr1 #2 Manapság már sajnos igen. Ezért is kell játszani régebbi darabokkal:) -
#1 (...)ellenben a játékidőre ez egyáltalán nem lett negatív hatással. (...) akkor a rendőrök vagy az illegális pilóták oldalán is egyenként 8-10 óra vár majd ránk
tehát 16-20 óra egy játéknál az jónak mondható? .... Geez...