6
  • zetortraktor
    #6
    Akkor én szomorítalak el, mert az egyrészt a trolloknak van, másrészt nem hordoz információ tartalmat, hiszen az "egyik sem" vagy azt jelenti, hogy "mindenkettőt maximálisan hitelesnek tartom" vagy azt, hogy "mindkettőt 0,00%-nyira tartom hitelesnek". Vagyis senki nem tudná értelmezni a százalékot.

    Plusz a lehető legnagyobb hülyeség torzítani a szavazást. Így 100%-ot osztanak fel a szavazatok két részre, arra a két részre, ami a kérdés feltevőjét érdekli, akkor pedig lehet, hogy csak 60 vagy 50%-ot osztanának fel egy, a kérdés szempontjából tökéletesen irreleváns 3. válasz miatt.

    Más kérdés, hogy olyan nincs, hogy valaki semmivel ne értsen egyet. És valószínűleg mindenki meg tudja ítélni, hogy két jó közül melyik a jobb. Vagy, hogy két rossz közül melyik a rosszabb. Aki nem, az troll. Ráadásul olyan troll, aki ezt büszkén hangoztatja is, hogy ő a többiek fölött áll. Ez pedig szánalmas. :)
  • IMYke2.0.0.0
    #5
    El kell szomorítsalak: a hiteles és a hitelesebb is megállja a helyét, amikor az "egyik sem" [tehát, a kérdés által felvetett válaszlehetőségek közül a kérdezett egyiket sem tartja megfelelőnek] opció szóba kerül.
  • IMYke2.0.0.0
    #4
    Írni akartam...
  • 29spotty
    #3
    Én úgy általában nem értek egyet a szakmával, ahogy idén sem. Viszont várom már a januárt, mert kezdődik a Törvény nevében sorozat, ami szerintem király lesz. Legalábbis a trailer alapján nekem bejön.
  • Wittgen
    #2
    Akkor így fogalmaznák a kérdést:

    "Melyik díjátadó a hiteles számodra?"

    De nem így fogalmazták, tehát az "Egyik sem" nem opció...

    :D
  • Ender Wiggin #1
    a szavazásban lehetett volna harmadik opció is: "egyik sem"