9
  • tomcsa4
    Itt a fórumokon nem sokszor írtam, de tökéletesen egyetértek veled.

+
  • Vol Jin
    Az android azért terjedt el mert a piaci robbanás elején debütált. A firefox, az ubunzu kevésbé fog elterjedni, mint a WP. A WP elég jól teljesít a kései színre lépése ellenére. Ha dobják a csempét, akkor nem a relatív gyenge részesedés okától szabadulnak meg, hanem tökön szúrják magukat. AZ esetlegesen kibontakozó platformjukat végzik ki. A fejlesztések is abba maradnak, mert aki eddig szánt rá energiát, az befejezi. Négy öt év kell a felzárkózáshoz, hogy elég piaci részesedést szerezzenek, mert hátrányból indultak.
  • Zoli007
    Még jó, hogy ez már az MS
  • Zoli007
    És mégis hogyan? Kiáll Steve Ballmer utódja a színpadra, és azt mondja:"Elbasztuk, nem kicsit..." Ráadásul a WP ettől egyedi, és szerintem a Metróval nincs semmi gond a mobil eszközökben.
  • CybeRick
    Murtazin csak ritkán tévedett eddig, ha a Nokiáról volt szó.
  • Narxis
    Indokolhatatlan? Eléggé indokolt lenne hiszen messze vannak az általuk várt sikertől azért is reklámozzák annyira. Mindazonáltal szerintem felesleges még találgatni meg amúgy is ki nem szarja le? Most ha az androidról állítaná valaki, hogy az 5.0-ás majd csempés lesz akkor se lenne semmi mert még a kanyarban sincs, nem befolyásol semmit.
  • codylcran
    Ez egy baromság, a fószer meg egy gyökér. Aki ezt elhiszi, az sem különb.

http://www.wpcentral.com/stopping-rumor-mill-windows-phone-unique-ui
  • Zoli007
    Érősen kétlem. Egy ilyen radikális változás indokolhatatlan lenne, főleg, hogy orrba-szájba nyomják a Metrót.
  • tomboy013
    Kíváncsi vagyok mit találnak ki, azért remélem nem rugaszkodnak nagyon el a csempés felülettől hiszen éppen az adta a WP egyediségét és szerintem a vásárlók is pont azért vették mert egy kicsit mások akartak lenni és nem az unalmas ikonhalmazt akarták nézni. Többek közt én is ezért vettem WP-s telót.