13
  • mortep
    #13
    Topic off

    1. Naná, hogy lehet rakni PCre is macOS-t, pláne mióta intel procikra váltottak. De nem legálisan, és kell konfigurálgatni a telepítőt, amit egy átlagfelhasználó nemigazán tud. Én úgy látom, hogy igenis lenne rá kereslet.

    2. A windows update-et most is és 10 éve is be tudtam állítani. A problémám azoknál a gépeknél kezdődik, amelyeket nem én használok és a körülmények végett az automatikus frissítés be kell legyen kapcsolva. Ennek következményeként többször előfordult, hogy bekapcs után lazán belement egy huszonvalahányperces update-be. Szóval joggal szidhatom a Microsoftot, mert máshol meg tudták ezt jobban oldani.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #12
    Ha akar jó kijelzőt az MS/Nokia, vagy akárki majd vesznek a Samsungtól (vagy mástól) panelt, lehet olcsóbb is mint felfuttatni a saját kijelzőket gyártó részlegüket, feltéve hogy rendelkeznek ilyennel.
  • Vol Jin
    #11
    Oszt próbálta-e már kend?
    Mer a legtöbb fikázó sose.
  • attes
    #10
    Ó Windows-os Nokia tablet, ez kell nekem.
    Nem.
  • CairoJack
    #9
    Én meg azt nem értem, hogy milyen "tudás"-hoz juthat így hozzá az MS. Mert ha ők maguk fejlesztenék, és/vagy gyártanák a kijelzőket, akkor még érteném a dolgot, de mivel külső beszállítótól veszik, ez a hatalmas "tudás" kb. annyiból áll, hogy másik típusú panelből kell rendelni.

    Kb. olyan, mintha zöld csempe helyet (csak hogy stílusos maradjak) kéket venne az ember a csempeboltban. Hát fantasztikus tudás, és tapasztalat.
    Egy sorral lejjebb kell tekerni a beszállító termékeit tartalmazó listát, és ott kell rányomni a "Buy" gombra. Gondolom egy ilyen panel akár 1 egész dollárral is drágább lehet, nekünk meg majd jól eladják +20 rugóért. Ez van.

    Megint egy cikk, aminek semmi értelme. MS/Nokia reklám.
  • fecg21
    #8
    Még talán ingyen sem kellene egy olyan telefon/táblagép amelyen win 8 vagy ahhoz hasonló förmedvény valami fut a háttérben. A cikkhez hozzátenném hogy itt nem a termék tulajdonságaival volt a gond eddig sem, hanem magával az os-el ami az adott eszközön futott.
  • Vol Jin
    #7
    Ez mekkora bullshit cikk!

    Miért kellene ahhoz szakember, hogy kiválassza a jobb tulajdonságú panelt? Lekérem a gyártóktól a paramétereket, leellenőrzöm, és megrendelem a jobbat, ha ez a cél.
  • Zombee
    #6
    Érthetetlen, miért nem tudják eladni - bár ha kicsit is, de folyamatosan javultak az eladásaik ismét. Hagyományos telefonok piacán meg piacvezetők folyamatosan, kár, hogy az okos-szegmens nem jött össze úgy nekik. Maguk a készülékek kiválóak, a WP tartja vissza az embereket, nekem sem volt szimpatikus, bár lehet, hogy megbékéltem volna vele, ha használom is.
  • gforce9
    #5
    OFF:

    Össze lehet rakni olyan PC-t, amire simán felmegy a MAC OS. Mégsincs rá túl nagy kereslet. A windows updatet meg be kell állítai. Nem túl bonyolult. Többféle lehetőség van, azért szidni az MS-t mert te 10év alatt nem tudtad beállítani magadnak úgy az update-et, hogy neked megfeleljen, kicsit fura.
  • mortep
    #4
    Amúgymeg M$-ék elmehetnek a francba. Elfelejtették, hogy nem a felhasználók vannak értük, hanem fordítva. Ha a macOS elérhető lenne/lett volna pc-kre is rég eltüntek volna, mint a szamár a ködben.

    Néhány perce épp a win-update bosszantott fel, sürgősen kellett egy doku, de nem lehet megnyítani, mert várni kell míg az update felmászik. És ezt több mint 10 éve nem tudták megoldani...
  • mortep
    #3
    A kérdés jogos :)
  • caius marius
    #2
    Miért nem tanulnak inkább olyanoktól akik el is tudják adni a készülékeiket? :)
  • god25
    #1
    Wow. 200 éves ember tartja azt a Lumiát?