19
 • Luskan
  #19
  Nem tudom miért kell ilyen pöcs fej választ adni. Nyilván mások a szokásaink más oldalakat látogatunk. Videót mindig a youtube-on keresek nem a google-val. Az általad említett oldalról nem hallottam még, akkora gamer nem vagyok (hál' istennek).
 • cateran
  #18
  Nyilvan bonyolult felmenni a gametrailers.com-ra...egyesek googlehasznalata es agyi kapacitasa nem eri el 1 amobaet...
 • Luskan
  #17
  Nekem annyiból tetszik a dolog, hogy amikor keresek egy játék trailert vagy introt, akkor 500 000 találat szokott lenni mindenféle rossz minőségben és eltérő időtartammal. Nehéz megtalálni a HD videókat, melyek a teljes hosszt tartalmazzák. Magyarul sok a szemét!
 • gforce585
  #16
  jó hogy nem akarják megmondani hogy mire használjuk a megvett játékot de nem elég hogy mindent elb*sznak még ezek vannak felháborodva.ennyi erővel meg belehetne perelni a youtube-ot mert mindenki jogát sérti mert lementhetik a videót amit feltöltenek,vagy ha már ennyi jog van akkor fenn se lehetne zene,vagy film.akkor minek youtube? ha valaki kiad egy filmet is az adja ki úgy hogy ez ezzel jár,ez benne van. ráadásul hiába törli a youtube rögtön fölteszik (ezt lehet illegálisnak mondani,meg a letöltést) de ha játékot úgy adnak ki hogy semmit nem lehet csinálni vele akkor ne adjanak ki játékot ilyen egyszerű. játékokról kár írni bármit is,mert előbb jó játékokat kéne készíteni.joga annyira van mindenkinek de a kötelességét senki se tudja.ha ennyire lehetne változtatni a jogokat minden percben akkor máshogy működne minden.
 • haxoror
  #15
  Fallout3 letsplay, a játékban az asztalon lévő rádióból jövő zenét érzékeli a Content ID és flaget rak a videóra.

  Nem tudom mi megy újabban a Youtube-nál de ez is pofára esés volt, a Google+ erőltetése is, a comment rendszer szétbaszása is, ja meg kimondottan imádom hogy újabban van olyan nap amikor kétszer is erőből kijelentkeztet csak azért hogy megkérdezhesse hogy így huszonhetedszer rákérdezve BIZTOS hogy még mindig nem akarom a felhasználónevem helyett a VALÓDI nevemet használni (ami az én esetemben "ksdfvhskd skldvuh" vagy valami hasonló random billentyűcsapkodás) és ha azt mondom hogy kösz még MINDIG NEM, akkor holnap azért megint kijelentkeztet...
 • N3sut3n
  #14
  kamu !!!
  csak sok a hülye ,aki most azt írja hogy ő nem tudta !!!
  a jogok és jogkövetelések mindig változnak így a youtube -ot is folyamatosan szorongatják !!!

  a feltöltött filmeket újra és újra ellenőrzik !!!
 • lammaer
  #13
  Miért ragaszkodik a cikk folyamatosan a trailerekhez? Csak azokra vonatkozna a copyright és a letsplayekre meg reviewekre nem?
 • Molnibalage
  #12
  Mit adj isten újra fent van, amit anno akartam. Persze nem DVD rip minőségben..
 • gforce9
  #11
  Ezzel én is így vagyok, URL-t elmenteni az olyan mint a kutya vacsorája. Ami kell, az vagy megvan nekem a gépen, vagy ihatok rá hidegvizet, ha valami idióta kitalálja, hogy törli. A játékvideók meg ugyanaz mint a videoklipp. Reklám. Ilyen baromságot kitalálni. Van oylan videós csapat, amelynek csak a feliratkozói többmilliós nézőt számlálnak. Ha ők feltesznek valamit, az iszonyatos nagy ingyenreklám, ráadásul pont a célközönségnek. Nem tudom, hogy lehet ezt nem észrevenni.
 • amitakartok
  #10
  Ez az egész balhé még tavasszal kezdődött, amikor a Nintendo igényt formált minden gameplay videóra, amiket az ő termékeikkel készítettek. Akkor is hatalmas volt a felzúdulás és a Nintendo azóta csendben lapít. Google nyilván úgy gondolta, hogy akkor legyen ez érvényes mindenkire.

  Elvileg csak azok a videók érintettek, ahol a feltöltő engedélyezte a monetizációt (vagyis hogy az feltöltő által birtokolt videókon megjelenő hirdetésekből befolyó összegből a feltöltő is kap, ha nála vannak a jogok; alapértelmezetten engedélyezve van); a mostani galibát az okozza, hogy a jogvédett tartalmakra befolyó reklámbevételt a Google megpróbálja átirányítani a jogtulajdonosokhoz mint proaktív seggnyalást, de erről nem egyeztettek a jogtulajdonosokkal.

  Közben meg az egyik netes oldal meginterjúvolta erről a Google-t és a válasz gyakorlatilag egy jó hosszú marketingszöveg volt arról, hogy miért kell ez a rendszer. Ennyit a Google-ről, még jogos kritikára sem képesek értetően válaszolni ködösítés nélkül.
 • Molnibalage
  #9
  Én már ezért szedem le, ami tetszik és később szeretném linkelni vagy újra megnézni.
 • echo
  #8
  a youtube teljesen megbízhatatlan. semmi értelme betenni valamit favoritsbe, mert pár év múlva a hűlt helyét találja csak az ember.
 • Angelus1991ster
  #7
  A sok mocsok eltünhetne már! De sajnos sok jó csatorna is bele bukhat. Videómánia, RPCJ, Pempi stb.
 • Evoluti0N
  #6
  Áhá! Most már tudjuk, hogy te vagy az oka az új szabálynak. Azt akarják a Youtubeosok, hogy PS-t vegyél.
 • narumon
  #5
  Szerintem youtube reputációja (és főleg szinvonala) évek óta romlik. Magam is tapasztalom és egyre több elégedetlen embert lehet hallani youtube-al kapcsolatban.
 • Molnibalage
  #4
  Számomra meglepő, hogy a longplay videókat nem szedik le. A PS3 exluzív játékok közül egyet tutira lonplayben megnézek, mert egy játék miatt nem veszek PS-t. Az fix...
 • Atisz #3
  "Miközben az ember azt gondolná, hogy ez azért tetszeni fog a játékfejlesztőknek és kiadóknak, hiszen így mindenki az ő hivatalos oldalukon nézné meg a jeleneteket..."

  Nem gondolják olyan sokan, hiszen a youtube elérése sokszorosa az egyes játékfejlesztők ilyen-olyan oldalainak és a let's play... típusú videókat eszméletlen sokan nézik (többen szórakozásból, de számottevően azért is, hogy az adott címet esetleg megvásárolják, hiszen soha ilyen mély rálátást nem nyújtott kritika, vagy játékrészlet, mint manapság az ilyen és ehhez hasonló játékosok által feltöltött videók), ami nem kevés plusz eladást jelent a gyártóknak. A legjobb az egészben az, hogy mindez egy baromi hatékony ingyen reklám, tehát még szép, hogy a játékfejlesztők is szembefordulnak az elszemtelenedett youtube-bal.
 • KRTuning
  #2
  Már a G+ kötelezősége is igencsak nagy nem tetszést váltott ki de ez...
 • kissssss
  #1
  hogy lehet ekkora öngólt rúgni?