Saját sikerének áldozata a Half-Life?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Semmi köze ennek a Half-Life 3-hoz, tehát ez kamu :)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ez tény, de az is hogy közel nem lett volna ekkora siker ha warezolható.:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ma nézve én sem érzem kiemelkedõnek a Half-Life-ot. Az elsõnek csak a demóját próbáltam, a másodikat végigvittem, de teljesen szabványos idegen inváziós sci-fi némi, egyedül az a csavar benne, hogy emberek is álltak az idegenek oldalára. A grafika viszont a folyamatosan foltozott Source-nak hála ma is korrekt, sõt jó, és vannak nagyon hangulatos pályák, küldetések. Majd az elsõt, meg az EP1-2-õt is végigviszem majd, 7€-ért szerintem jó vétel volt Steam-re.
Valve amúgy is egy unszimpatikus játékmulti, a fos steam-jével együtt.
HL3 pedig sosem lesz rekord, legfeljebb ha konzolra is jön, vagy pc-n ugyan úgy online-hoz kötik mint a mai napig warezolhatatlan Diablo 3-at (amink a sikerét köszönheti).
Helyette pályacsomagokat ad ki teljes áron újraszámozott címmel.:)
A másik kettõnek nincs Steam-je amibõl dõl a lé így ontják a szemetet. A Valve nem ontja mert a STEAM jó kis fejõstehétn, eképpen azt hogy mennyire várják a rajongók a HL3-att azt is leszarják.:)
Jaaa és ne hasonlítgassunk már össze 5-10 éves játékokat meg olyan játékokat amiket 5-10 éves motor hajt a mai címekkel fõleg ne gépigényre, köszi...
De ha így tetszik a COD1-2-4-hez képest a CS nyugodtan elbújhat a francba, akárcsak a régi Battlefieldekhez képest...
Ahogyan a régi EA címek sem voltak sorozatgyártású hulladékok mint napjaink játékai...
Pontosan ugyan akkora surmó cég az összes, az egyik itt húzza le a játékosokat a másik ott....
- hatalmas üdvrivalgás a bejelentéskor
- über hype a megjelenésig
- rekord eladások a megjelenéskor
- csalódott és dühös fanok a megjelenés után fél órával
A nagy legendák folytatása olyan, mint amikor 20 év után visszatérsz a nyaralóhelyre, amirõl oly sok szép emléked maradt gyerekkorodból: csalódás borítékolva.
A Valve jobban tenné ha bejelentené, hogy nem lesz HL3 és helyette indítanának egy friss projectet, ami valamilyen távoli módon kötõdik csak a HL2-ben megszakadt történetfonalhoz. Ez a marketing szempontok miatt persze esélytelen, de hosszabb távon ezzel járnának legjobban.
@fefy: a HL nem moziba való. Eleve semmilyen FPS nem odavaló, hiszen a játékban belsõ nézetbõl látjuk a világot, sokszor fogalmunk sincs, hogy néz ki a karakterünk. És a forgatókönyvírók képtelenek réjönni, miként mûködhetne a dolog. Másrészt, filmen tutti nem is mûködne a néma hõs, aki csak néz, és néha odavág a pajszerrel annak, aki túl közel jön.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nézd meg pl a Battlefield, Call of Duty sorozatokat. Gyakorlatilag más helyszínen játszódik a két játék, mások a grafikai elemek, de ugyanaz a recept. A Crysis esetében a recept a nagy grafika, Need for Speed sorozat a Most Wanted óta (de már a Most Wanted is bizonyos szempontból visszafejlõdés volt az Underground 2-höz képest) történetileg és úgy kb mindenhogyan ível lefelé (nincs meg ugyanaz a hangulat mint elõtte). GTA a grafikához képest aránytalanul nagy gépigény és még lehetne sorolni órákon keresztül. Kevés olyan játék van, ami tudja tartani a színvonalat, vagy esetleg még hozzá is tud tenni az elõzõ részekhez.
A Valve a half-life-al ezt meg tudta tenni. Ahogyan a HL-hoz készült modokat sem a grafikájuk miatt szeretik annyinak (lásd CS vagy CS:S).
Pl a fentiek miatt várom a Half-Life mozit is (ha lesz) és ezért örülök annak, hogy nem adják ki a sztorit mindenféle kóklernek.
Vizsgára felkészülés miatt keresek "kidobásra" szánt Cisco menedzselhető routereket és switcheket.
A
Méghogy a Valve nem olyan mint az EA vagy Activision...Lol...:)
A Duke Nukem Forever-es párhuzamokat sem értem soha. A Duke Nukemet bejelentették anno tizen valahogy éve, és folyamatosan csúszott. De a HL3-at (vagy EP3-at) soha nem jelentették be, az sem biztos, hogy készült valaha, így nem értem a felháborodást.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez a cikk pont ilyen. Nincs benne semmi, se új infó, se pletyka, leír triviális dolgokat, meg olyat, amit tudunk a Valve jelenlegi dolgairól. És semmi többet. Semmi olyat, amit más már évekkel ezelõtt nem írt le. Ennyire nincs olvasó? Én is bedõltem, hogy talán kiderült valami konkrét dolog, amit a Valve nyilatkozott. De nem.
|OOo\\[GZI-523]//oOO|