48
-
speed2006 #8 Érdekes meglátás. Lehet hogy találsz olyat, aki osztja a véleményed. Talán. Ha szerencsés vagy. -
#7 Így van, tehát ami bent keletkezik hő az bent is marad... -
cateran #6 Ezt ne forszirozzuk...megorulnek, ha vissza kellene valtanom hdd-re ssd-rol, zongorazni lehet a kulonbseget.
Amugy HTC One tulajkent, illetve viszonylag gyakori Samu S4 hasznalokent enyhen szolva sem vagyok maximalisan elegedett, egyikkel sem (mostansag gyozkodok 1 Nexus 5-ost, ami oszinten szolva beszaras jol nez ki kivulrol, de beljebb mar vannak gondok, KitKat ide vagy oda...a wireless hotspot funkcioja vagy akar az usb tethering 1 kibebaszott vicc, szinte semmi sem allithato vagy finomhangolhato. Mukodni mukodik, szo se rola, poccre, hiba nelkul, de akkor is..:D) -
caius marius #5 "A Galaxy S4 a túlmegeledés miatt ad okot a gyakori panaszokra, amelyet nemcsak a gyors négymagos processzor jelenlétének, hanem a műanyag burkolatnak is tulajdonítanak, ez utóbbi ugyanis sokak szerint tovább rontja a helyzetet."
Ez egy vadbaromság. A műanyag sokkal rosszabb hővezető, mint a sok agyas által megkívánt fém. -
pixx #4 Nem tudom, nekem i7-s proci 32 giga ram, meg ssd csücsül a gépemben, de amikor renderelni kell kb, 20 annyi időt várok, mint 5 évvel ezelőtt.
PS, AE, meg a többi 1-2 másodperc alatt elindulnak. -
Chris05 #3 Látszik, hogy nincs SSD-d. -
joghurt3 #2 A mobilgyártók ugyanúgy tojhatnak a felhasználói visszajelzésekre, mint ahogy a laptop gyártók teszik. Egy okostelefon ugyanúgy nem bír számottevő időt töltés nélkül, mint egy laptop. Egyszerűen azért, mert az új csicsákhoz erősebb proci kell, az meg többet eszik, és mindez legalább olyan tempóban történik, mint ahogy az akku kapacitását növelni tudnák.
Ez pontosan olyan, mint hogy mindegy, hány mag hány gigahertzen, és mennyire SSD, de egy mai számottevő programot kb. ugyanannyi időbe telik elindítani, mint 20-30 évvel ezelőtt. -
Zoliz #1 Nekem ezért is elég a Galaxy S2-es bővített akkuval.. Mindig a legjobb modelekket kell venni, de pár évvel a megjelenés után.. addig van időd megtudni a többiektől melyik miben rossz vagy jó. Az S2-ben hibát nehezen találok, dehát valamiből el kell tartani a Samsungot, hát végy S4-et míg jó drága :)