Nem vagyunk elégedettek a csúcskategóriás okostelefonokkal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
往前看同志
BULLSHIT?
Amugy a Beats audio kurva jol szol, a blinkfeedes nyavajgast en sem ertem, vegeredmenyben a tobbivel egyetertek 😄
U.I.: A rendszer stabilitásról meg annyit hogy a megvásárlás és az elsõ hivatalos frissítés (4.1->4.2) közötti idõ alatt nem történt rendszer újraindítás, ami kb 2,5-3 hónapot aktív használatot jelent(10GB programmal fûszerezve amit nem csak a Play Store-ból telepítettem).
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/NOKIA-Lumia-920-32GB-fekete,103952,459041,720477.html?langId=-19&et_lid=23&et_cid=9&et_sub=BTX_Flyer_11_27
A korábbi telefonom volt, hogy nem érzékelte rendesen, ha hozzáértem a képernyõhöz, sokszor fagyott stb. Lekopogom, de a Lumiával ilyen gondjaim nincsenek.😊
A telefonok processzora mûködés közben melegszik, és ezt a hõt el szokás vezetni onnan, mert ha túl meleg lesz az eszköz akkor tönkre is mehet. Na már most. Ha a konyhában fõzõcskézel akkor lehet találkoztál már mûanyag füllel ellátott edényekre, és olyanokkal is amik tisztán fémbõl voltak. Most gyakorlatban is lássuk mi történik ha mind a kettõben vizet forralsz. Fogd meg a mûanyag fülest és tedd olyan 3méterrel arrébb. Ha sikerült akkor tedd meg ugyanezt a tiszta fémmel is. 😉
És miután visszatértél a balesetibõl ahol felszíni égési sérüléseid lekezelték, és elmagyarázták hogy NE FOGD MEG A FORRÓ FÉMET! kezdj egy másik kísérletbe ahol kombinálod a két elméletet.
Fogj egy mûanyag kanalat és egy fémet. Tegyél egy jégkockát a kanalakba és kezd el melegíteni a kanalak szárát. Az a kanál a gyõztes amelyikben hamarabb elolvad a jégkocka, mivel hatékonyabban vezette el a hõt a hõforrástól. Pont ahogy egy hûtõborda, és ahogy egy fém hátlap teszi ami a telefon procijára simulva hõleadóskodik.
Persze ha most azzal jössz hogy melegszik, akkor ragadd meg fél óra bencsmárkolás után a számítógép CPU hûtõbordáját. 😉
ui.: A szar mûanyag burkolatok vs fém és miért fagy le mégis a fém akkor érdemleges vita ha a két telefon azonos belsõvel rendelkezik, és eredetileg fémmel tervezték, és azonos terhelést alkalmaznak rajtuk.
往前看同志
Gondolom a felkiáltó jeled a határtalan intelligenciád miatt kaptad ugye? 😉
Te szegény meg nem értett zseni... 😄
往前看同志
A muanyag ami atmalegszik es a reszecskeszerkezete leven egyhelyben is tartja na az sut egy ponton.
Pont ezert csinalnak procihutoket fembol es nem muanyagbol, fogd mar fel.
Egy proci huto akarmekkora nagyjabol mindenhol egyforma meleg.
Mindegy higgy amit akarsz.
Tobban mondjuk ugyanazt de te cukrasz letedre megint okosabb vagy bazze.
<#mf2>#mf2>
往前看同志
Fem es fem kozott is rosz ha levego van kozte de a fem levego es muanyag a legrosszabb.
Az idealis egy full fem hatlap amire rafexik a proci.
Az teljesen felvenne a hot es szetvezetne a kaszni egesz reszen.
Hodisszipacio. Elektronika szk. 1.osztalyos tananyag.
往前看同志
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Persze mert a sok bu#i megvette mivel raklamokban hallotta (folyamatosan online kell legyel mert akkor vagy valaki, sot a szomszedod is az az meg milyen hogy te nem), hogy ez meg le is fogja szo&ni ha letolti hozza az appot, sot budipapirt sem kell majd hasznalni mert van ra alkalmazas.
Aztan jol nem mert rajon, hogy nem.
Egy telefonalasra hellyel kozzel alkalmas valami, ami azon kivul tuti parasztvakitas.
Tulmelegedesrol annyit, hogy nekem a ceges 2-3 ora 3D mmo-s jatek utan tulmelegedes miatt kikapcsolt (a vege fele mar csak a peremenel lehetett fogni a fem hatlapot). A sajat ugyanezt siman birja, kulonosebb melegedes nelkul, raadasul fix 60 fps-el (regi 1 Ghz-es cpu + mobility radeon). A ceges htc, a sajat sony, mindketto nagyjabol egyforma teljesitmennyel. Mondanom sem kell a cegest ha egy mod van inkabb nem hasznalom, max. szoftver tesztelesre...
Ez a hátlap leszedés valami sport? 😊
往前看同志
Tehát a nokiánál sem piskóták dolgoztak.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Sokat nyomogattam egy S3-at, ami azöcsémé volt. Nekem baromira bejött a teló (megkockáztatom, hogy a legszebb kijelzõket a mai napig a Samu csinálja, még akkor is ha tudom, hogy a színekkel trükköznek), csak a vacak támogatást sajnálom tõle, mai értéktelenné teszi a telefont.
Viszont a hátlapja annak is papírvékony volt. Nem is nagyon szedtem le sem én, sem az öcsém, csak mikor kellett.
Az iPhone kijelzõméretének egyébként mi köze az elégedettséghez? Az egy dolog, ha valaki azért nem vesz iPhone-t mert túl kicsinek találja a kijelzõjét. Aki viszont megveszi, az annak tudatában dönt, hogy mekkora. Tehát max. a saját döntésével lehet elégedetlen, nem magával a készülékkel, elvégre nem használat közben ment össze a képernyõ.
Ha ez igaz lenne akkor bévül mind szarrá olvadna... de persze nem teszik.
Nekem még egy telefonom sem melegedett túl. Persze láttam már ilyet fotókon, de azoknál szerintem tökmindegy, hogy milyen a hátlap.
往前看同志
往前看同志
往前看同志
Aki nem bírja ki, hogy a legújabb Crysis ne fusson el fullHD-ban a telefonján az fizesse meg csak a fejlesztés árát, vállalja be a béta teszter szerepét, és akkor nekem egy évvel késõbb már fele annyiból lesz ugyan olyan tudású telóm javított hibákkal 😄
Egyébként nagyon vicces, hogy az iPhone-t mindig kinagyítják a képeken, ha más telefonok mellett ábrázolják 😄
Egyébként meg ez a csúcskategória kétélû fegyver. Mert ugye minél hiperszuperebb, annál magasabb az elvárás (fõleg az árukat nézve) ámde tudásuk miatt több is a hibalehetõség.
...és ezt tetézi, hogy egy drága csúcskészüléknek már egy kisebb hibát sem nézünk el, mint teszem azt egy harmadába, negyedébe kerülõ modellnél...
Ne kezeld tényként, hogy nem lehet lekapcsolni a képernyõt vagy füllel kezelni, ezeket csak és kizárólag borzasztó minõségû telefonok esetében tudom elképzelni. Nem kell drágára gondolni, de pl egy galaxy mini is már jól kezelni. Nem tudom milyen telefonnal volt bajod ilyen téren, de vagy buherált android vagy hardverhibás készülék lehetett.
Fizikai gomb: iphone 4 esetén (kipróbáltam 3 perccel ezelõtt) megnyomod a felsõ bekapcs/kikapcs gombot hívás közben és leoltja a kijelzõt függetlenül attól, hogy közel van a füledhez, vagy sem.
Szóval, ha neked már az is elég lenne, akkor íme a megoldás, egy 2,5 éves telefon is tudja már... biztos vagyok benne, hogy a mai új androidos telefonoknál is így mûködik.
Bocsáss meg, de nagyon buta vagy és úgy elégedetlenkedsz, hogy semmi (NULLA) tapasztalatod nincs egyik "okos" telefonnal sem. Nekem meg az lenne elég, ha okos emberek használnák az ilyen készülékeket.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Tehát az anyagvastagságot kifelejtetted a definícióból.
De abban igazad van, hogy a fém anyag simán felveszi a környezeti hõmérsékletet, míg a mûanyag nem. Ebben tökéletesen igazad van.
往前看同志
Azért, mert neked nincs panaszod, nem biztos, hogy a cikkben tévednek.
(ami TÖBB ember észrevételei és visszajelzései alapján íródott )
Az idõ sok régi emléket megszépít. Na de ennyire!? :-)
Nekem iPhone van és semmi panaszom nincs rá, tévednek a cikkben!
<#banplz>#banplz>
Amugy HTC One tulajkent, illetve viszonylag gyakori Samu S4 hasznalokent enyhen szolva sem vagyok maximalisan elegedett, egyikkel sem (mostansag gyozkodok 1 Nexus 5-ost, ami oszinten szolva beszaras jol nez ki kivulrol, de beljebb mar vannak gondok, KitKat ide vagy oda...a wireless hotspot funkcioja vagy akar az usb tethering 1 kibebaszott vicc, szinte semmi sem allithato vagy finomhangolhato. Mukodni mukodik, szo se rola, poccre, hiba nelkul, de akkor is..😄)
Ez egy vadbaromság. A mûanyag sokkal rosszabb hõvezetõ, mint a sok agyas által megkívánt fém.
往前看同志
PS, AE, meg a többi 1-2 másodperc alatt elindulnak.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Ez pontosan olyan, mint hogy mindegy, hány mag hány gigahertzen, és mennyire SSD, de egy mai számottevõ programot kb. ugyanannyi idõbe telik elindítani, mint 20-30 évvel ezelõtt.