5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#390 Gyönyörű képek! ;)
Buék! -
-
#388 Boldog Karácsonyt és Isten éltessen benneteket és szeretteiteket! -
#387 Győző bejegyzése:
"Kedves fotel és egyéb pilótatársak ! A flusimews.de ismét szavazást rendez a honlapján. Két kedves barátunk alkotásaira (persze azért team munkák) is lehet szavazni. Szerintem megérdemlik hogy a csodálatos ingyenes kiegészítőkért egy kis erkölcsi elismerést is kapjanak, tehát aki teheti és miért ne tehetné, az voksoljon rájuk. A Kókai Tibiék Zlinjéről és a Szabó Tomiék Pipishegy sceneryéről lévén szó.
Itt lehet szavazni a kis szívre kattintással : Pipishegy
: PWDT Zlin Z-142 "
Utoljára szerkesztette: Hont, 2014.12.08. 09:25:52 -
#386 Láttam kb egy éve egy videót! Sajnos már nem bírom megmondani, hogy milyen gép volt... (valami nagy utas szállító) Na abban valami hihetetlen módon volt megcsinálva az ablakokon lefutó eső cseppek!
Majd megpróbálom megkeresni... -
#385 A helyzet az hogy csak sejtéseim vannak róla hogyan kell csinálni, és egy developer fórumon azt olvastam azért nem használja szinte senki mert borzasztóan odaver az fps-nek is... -
#384 Esetleg a Zlin -re nem lehet valami kis eső effektet varázsolni?
Mostanában nagyon sokat esik az eső és az szerintem nagyon hiányzik róla...
Ami az optimalizációját illeti, magasan a legjobban sikerült gép amivel valaha volt szerencsém repülni! -
#383 Lecseréltem a gépem, és most így már baromira tetszik a P3D. Azért VFR-ben sokkal reálisabb, mint az FS9, de valahol az meg mindig egy örökzöld marad... -
#382 Igen sokban. Gyakorlatilag mindenben. :) Az FS9 változat olyan messze van a valóságtól mint Makó Jeruzsálemtől! :) Az egy rakéta már ami a motorizációját illeti, az egyéb tulajdonságairól nem is beszélve. A mi FSX változatunk legalább nyomokban hasonlít az igazira... :)
Jó gyakorlást, menni fog az! ;) -
#381 Igen, nem nagyon érzem még...
Sokban tér el az fs9 változattól?
Mer mintha ez kicsit máshogyan repülne...! Vagy csak a beállításaim nem tökéletesek...
De imádom! Nagyon szépen köszönöm! -
#380 Kicsit még lebegett volna, de nagyon jó! -
#379 -
#378 -
#377 felraktam, de panel sötét, gombok nem működnek, kis segítség plz! -
#376 iFLY-t használok, az simán működik...
-
#375 Valaki tudta már telepíteni a PMDG NGX-t? Leírná hogyan? -
#374 Milyen platform?
Nálam most egy Antec920 H2O üzemel, de baromi jó! Ha megint vennem kellene, biztos ilyet vennék még egyszer...
Ja, most látom LGA1155.
Utoljára szerkesztette: Hont, 2014.11.05. 18:12:30 -
jakugerik #373 Nekem i5-öm van és azt vettem észre,hogy prepar3d futtatása közben 80-90 % on van a processzor... most 3,8 GHZ-n fut viszont a hűtő nagyon hangos valami 15.000 ft alatti halk jó esetleg vízhűtést tudtok ajánlani? -
#372 Halkan jegyzem meg, hogy 2.4 nél járunk...
Szerintem a v2 debütálásának 1 éves évfordulójára meglepnek bennünket a 2.5-l... -
#371 Igen! De a gép attól függetlenül ISTENI! -
#370 Hát igen, ezek a kokpit árnyékok is sokat dobnak rajta... ;) -
#369 -
#368 Az igazat megvallva én még nem próbáltam egyiket sem... -
fireman73 #367 Sziasztok!
Melyik addon passzol jobban? REX4 texture direct vagy a REX Essential PLUS OverDrive a P3Dv2-hez?
Ha a REX Essential PLUS with OverDrive,akkor mi a menete a P3Dv2-re való futtatásnak
Alapból a víz bárgyú (sötét),a többi elmegy... -
#366 Jó repülést! :)))) -
#365 Megtaláltam!!!!
Nagyon szépen köszönöm!!!!
-
#364 Hát például letöltöd az avsim.com-ról...vagy a flightsim.com-ról...esetleg az avsim.ru-ról... -
#363 Mikor lehet kipróbálni? -
#362 Szerintem jó, de majd a júzerek eldöntik... -
#361 Nyami -nyami! Jó gép mi! -
-
#359 Azt nem neked kell megcsinálni hanem az add-on készítőjének. -
jakugerik #358 őőőőő, hogy lehet azt megcsinálni hogy az fsx es kiegészítőkkel kompatibilis legyen ? pl NGX et akartam felrakni, de semmi ötletem nincs... -
#357 El! -
jakugerik #356 Egy R9 280X et veszek szombaton abból is a Gigabyte rev 2.0-t a gépem i5 3570k 3,8 ghz n prögetve 8 gb ram kingston hyper x 1600 MHZ RED 1 SSD 1 HDD szerintetek elbírja majd ezt a a karit meg mindent, ez a szerény 500 Wattos cuccom? A Cucc -
#355 AIRBUS 318-319 -
#354 azért biztos megizzadt amig összeállt a dolog:))) -
#353 Köszönöm!
Ezt az Estonia Migration Tool programot használja valaki?
-
#352 MyTRAFFIC 3D PROFESSIONAL 5.4c elvileg biztos, hogy működik!
Én még nem is próbáltam IA rendelni hozzá...Egyenlőre a VFR annyi élményt nyújt, hogy nem bírok betelni vele! :D
Egyébként a Prepar3D forumán találsz szinte mindegyik Traffichoz infót!
De ahogy én olvasgatom többnyire működik mindegyik! -
#351 Egy használható traffic addont mondana valaki?