5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#510 Tuti valami fut a háttérben...Néz meg a feladatkezelővel... -
almostatys #509 Sziasztok!
Tényleg nem értem,hogy mi lehet a baja a P3D-nek,de ugyanazt produkálta a v2.5 mint most a v3. Repülés közben egyszer csak leesik az fps 40-50-ről 1.2-1.7 közé és borzalmasan akad a kép,majd amikor belépek az options-ba,de nem állítok benne semmit vagy csak lerakom tálcára a P3D-t,majd újra képernyőre teszem,akkor újra felugrik az fps magasra és minden frankó! Mitől lehet ez? Kevés neki a GTX 560 Ti ? Baromi idegesítő,mert amúgy frankó lenne a P3D. -
#508 VAlóban igazad volt...!
FSUIPC4 4.947 -
#507 Szia! Üdv itt nálunk!
Azt hol találtad? Már mint a 4.947, mert a 4.946 is öt napja jött ki! -
GTC16 #506 Szia!
-és van már 4.947! -
#505 Megjelent a legujabb FSUIPC4 4.946 !
-
#504 PhotoScape klónozás -
nibron #503 Eseménynaplóban nézted már? Azt egyébként is át kellene nézni telepítés(ek) után, mert ott látszik ha valamelyik szolgáltatással/driverrel/alkalmazással probléma van. -
#502 Nincs véletlen valakinek valami ötlete erre a hibára?
Az a röhej, hogy az Office2013 csomagot se tudom telepíteni...Ott meg valami "Windows betűtípus-gyorsírótár szolgáltatás (FontCache)" szolgáltatásra hivatkozik, pedig megnéztem aktív...
Utoljára szerkesztette: Hont, 2015.10.08. 22:13:39 -
#501 Én a nyáron azt használtam! (Augusztusig tavasztól)
Nagyon jó volt vele! Aztán át áltam W10x64-re amire nem bírom a v3-t feltenni...
Maga a Win10 szerintem baromi jónak tűnik! -
#500 Urak!
Használ valaki közületek Win8.1-et, és ha igen működik rajta a P3D V3?
Mert nekem nem igazán sikerül működésre bírnom, betölti a Scenery fájlokat osztán minden hibaüzenet nélkül kilép.
-
#499 Mondjuk elég idiótaságnak tartom... Mégis mifaß értelme van? -
#498 Én is azt olvastam, hogy azt nem lehet eltüntetni. -
#497 Erősen gyanítom hogy nem. -
#496 Sebaj -
almostatys #495 Amúgy el lehet tüntetni valahogy a jobb felső sarokból az Academic License feliratot,mert nekem is ott van.? -
#494 Bakker tényleg, nem láttam a fától az erdőt :) Azért köszi. -
#493 Mint az a képeim jobb felső sarkában is látható... -
#492 Sziasztok
Öbölben csak az Academic verziót láttam, neked is ez a verzió van meg Clidey?
-
johnnydirteen #491 p3d-re kell használni külön terrain mesh-t mint a FSX-ben? -
johnnydirteen #490 Sziasztok
Privátba tudna valaki küldeni nekem egy linket a v3 öböl verziójához? -
#489 bocsánat! egy előnye van: érezhetően gyorsabban tölt -
#488 nem akartam elsőként nyavajogni, de látom másoknak is hasonló eredménnyel fut:)
tudom hülye összehasonlítás->
ugyanzon default feltételek mellett, az fsx se+dx10 a cpu-ból egy magot hajt 50-75%on, a gtx750 pedig 40-55%os terheléssel és fluid a kabinban a fejmozgatás ide-oda.. ugyanez p3d alatt 2mag fullon, vidkari 75-85%on és a vizális élmény ugyanaz, valamint egy kicsit ricegősebb ha mozgatom a buksim
szóóval... fsx mellett még vígan futtatok egy podcastot is youtubon, és semmi nem melegszik jobban 40C-nál...
p3d v3 sztem ott igazán jó ha valakinek erős gépe van, és high-end addon ifr gébekkel feszít nagy addon reptereken
amúgy kis vfr röpködésnél nincs igazi előnye (főleg most még, hogy semmi nem támogatja hivatalosan) -
almostatys #487 Nem tudom,de FSX-et most sikerült úgy belőnöm,hogy frankón megy,nincs fatal error,fps is jó,de a Prepar3D valahogy túl nagy falat a gépemnek úgy néz ki. Facebook-on láttam olyat akinek 100 körüli az fps Prepar3D-n,fogalmam nincs hogy csinálja. -
#486 Nekem R9 290 van és ott is megvan ez a jelenség... Azzal sincs 30nál sokkal több, sőt LHBP 15-re is leesik! Ja és nem használok traffic-ot.
Azt is megfigyeltem, hogy a legjobban optimalizált gép a Zlin.
Valami más gebasz van nálunk megint! -
almostatys #485 Sziasztok!
Clidey nagyon szépek a képeid! Nekem i7-2600K és GTX560 Ti van 500 GB-os SSD-vel és 16 GB RAM-al,de a Volumetric fog és a HDR iszonyatosan visszafogja az fps-t,ezért azokat nem is használom. A VC árnyék is lehúzza kicsit az fps-t,de az még nem vészes. Viszont azt nem értem,hogy valamikor nekem is 50-60 az fps,másik pillanatban meg leugrik 10-15-re és úgy marad súlyos másodpercekig,majd visszaugrik 50-60-ra. Ez miért lehet? Mi foghatja meg ennyire,hogy néha így leugrik az fps? A VGA lehet túl gyenge hozzá? -
#484 Hú de jó...!
Nagyon szépen köszönöm! -
#483 Itt van az összes beállításom:
-
#482 Aha :) -
#481 Thx :) -
#480 Nagyon jónak tűnik a képek alapján.
Mekkora felbontás és milyen beállítások mellett van ilyen horror magas FPS-nálad? -
#479 Most figyelgetem jobban,hogy lehet mászkálni az ürgével?:O -
#478 De fasza képek! -
#477 Köszönöm szépen,bele is fogom operálni!
Kissé elhavaztam,mint látom:) Mostanában a téli szezonnal kellett foglalkoznom,előtte meg a zöldségfélék betakarítása,szőlő szüret is most volt.:D Leszedem,felrakom megnézem! Hypo bácsinak is lehet sok a dolga.:D -
#476 Megy az skacok! Valahogy simábban is mint a 2.5... és az UI is egy picit javult. De csak picit...
-
#475 Na jól van skacok, akkor én nekiállok installni... -
#474 Már nekem is csorog lefelé... -
#473 Volt ám kapás. Ügyesek ezek a ruszki ifjak, be voltam tojva hogy a "javított DRM védelemmel" meggyűlik majd a bajuk. De hát nem...
Félig lent is van, de le kell kaparnom a Steames X-et a HDD-rő' mert nem lesz helye a cuccnak így... -
#472 Még nekem sem volt időm felrakni, csak letöltöttem. :( -
#471 Én még nem próbáltam, de remélem holnap lesz rá időm!
Nálad megy már?
Milyen?