5360
10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Hypo #710
    Kiru:))) Ja bocsi közben én is látom hogy van P3D re az Opus, hát akkor ahogy látom minden megoldva, ORBX cuccai mind mennek P+D n, akkor marad a REX 4 TD+SC amire be kell ruhazni opus is megy szoval jó lesz ez:)
  • Clidey
    Csináltam magamnak egy fiktív festést az RJ85-höz, hogy ne legyen annyira gáz mikor ILS approachokat gyártok mind a négy pályára Ferihegyen...egy kalibráló géptől ez nem szokatlan de mondjuk egy Lufthansától már az volna...

• Clidey
    Sajnos ez a kép nem mostanában készült. :( De kúl volt az időjárás, 250-300m-es felhőalap, 600-on már bőven a teljesen zárt felhőzet felett voltam, szikrázó napsütésben. :)
    A REX4 TD+SC must have cucc, és Opus van P3D-re is, szóval no para! :D Én is azt használom. Volt ez az AS akció nemrég, de az utolsó pillanatban lemondtam róla és maradtam az Opusnál.
  • Hypo #707
    faxa jol nez ki szeptember kornyeken volot egy ilyen éles repülésem tököl felett a felhők alacsonyan voltak es az arnyekok nagyon jok voltak, ez a kep vissza adja azt, na akkor REX 4 Direct Texture Soft Cloud bundle:) a weather reszet sose szerettem, fsx re ott az opus kiraly, P3D re is csak van ertelmes.
  • Clidey
    Tényleg nagyön pöpecnek néz ki...! Na majd beszélek a Jesszuskával...

S egyben megragadnám az alkalmat, hogy itt is:

• Hont
    Hamarosan itt az új LOWS!
    Itt találtok róla infót!
    Nagyon ígéretesnek tűnik!

• Hont
    Nem lustálkodnak a fiuk...
  • Clidey
    Megjelent a Windows 3.1!
  • Clidey
    Igen, ez a Soft Clouds dobott még rajta szemmel láthatóan! Szerintem érdemes beruházni rá, különösen hogy most félpénzért adják.
    És mint az alanti képen is látható, az FSX és a P3D összes verziójával kompatibilis, ami azért nem egy elhanyagolható dolog manapság, amikor minden egyes verzióért külön pénzeket kérnek el a kiadók...

Amúgy nekem ez a felhőárnyék fícsör nagyon bejön! Pláne mikor repülés közben a kabinból látni ahogy a gép orra/műszerfal teteje néha árnyékba kerül...kurvajó!

• Clidey
    Az összes Pestre közlekedő Wizz járat már közlekedik, beleértve az LXA, LXB-t is! Most jön a nagyobb meló...a többi 40 gépnek megcsinálni a menetrendjét...

• Hont
    Bécsben nagyobb a hó...:D
    Azért a Te felhőid sokkal szebbek!
    Én is gondolkodok egy ilyen beruházáson!
  • Clidey

• Hont
  • Clidey
    Ha a többi FS-re gondolsz, akkor:

Szóval nincs mitől tartani...
    Amúgy azt vettem észre, hogy ezzel a Soft Clouds-al kiegészítve azért szebbek lettek a felhők. Valahogy nem olyan sötét az aljuk, ami olyan unrealisztikus képet adott bizonyos helyzetekben. Meg a felhőtextúrák is szebbek talán egy fokkal. Szóval jó vásár volt.
  • Hypo #696
    Jók a képek:)) látom volt pár tree top :)
  • Hypo #695
    Ja néztem én is ezt a REX terméket, kérdés hogy muxik a többivel
  • Clidey
    Nálad lehet. Nálam KFHR!!!
  • Papirzacsi
    Aban az államban szinte minden mező egy repülőér. De a p3D alapreptere a Mexikói-öböl partján van, nem pedig Washingtonban.
  • Clidey
    Ti tudtátok, hogy az alap FSX-P3D reptér KFHR körül mennyi pici reptér van? Tudom, láma vagyok, de én nem tudtam! Eddig! De most alkalmam volt megnézni az ORBX-ék Friday Harbor sceneryjét, és hát azt kell mondjam, nagyon pöpec kis cucc!
    Az első pár alkalommal meg se próbáljatok GPS nélkül elindulni felfedező útra! Van pár reptér, amit még akkor sem látsz meg, ha felette kőrözöl már egy órája! :D Na jó, picit túloztam, de tényleg néha gúvasztani kell az ember szemét hogy észrevegye azt a kis csíkot ahova le kellene szállni. Először nagyképűen An-2-vel indultam felfedező útra, de hamar át kellett váltanom Wilgára, mert volt olyan reptér, ahol nem fért el az Antonov fesztávja... :D
    Aztán vannak repterek, amelyek igaz hogy csak pár száz méter hosszúak, de legalább keskenyek! :D
    Tettem fel pár képet ide, tekerjetek az album végére, és az utolsó 20-30 kép a friss.
  • Hont
    Várjuk a képeket!!!
  • Clidey
    Nem is bírtam neki ellenállni! Most települ... :)
  • Hont
    huha...Ez tényleg nagyon vonzó ajánlat!
  • Clidey
    December 31-ig minden REX termékre 50%-os árengedmény van!
    Lehet be kellene neveznem erre...?
  • Clidey
    Nem vagyunk olyan bátrak!
  • Hont
    Engem ne hagyjatok ki...!!!
  • Hypo #685
    Ifly P3d - ha eljutok majd idáig akkor beszéljünk erről van rá megoldásom:)
  • Hypo #684
    Ja mondjuk szerintem a teruleti scenery-k toluk jobbak mint a Global plane FSX nel az nagyon megkavarja a dolgokat ugye tok atirja az alap texturakat, meg picit ismetlos en jobban szeretem a tájegységre bontott cuccaikat. De lehet ez P3D-n más, Nekem meg van mindegyik toluk, csak a Globalt a vectort es az LC-t nem vettem meg a fenti okok miatt, GEX+UTX el a kieso teruleteket szepen le lehetett fedni fsx ben. De akkor lehet P3D ben ujra kell gondolnom:)
  • Clidey
    Igen, az ORBX cuccok kegyetlen jól néznek ki így, hogy már normális grafikával lehet őket használni, és van mellé fps is... ;)
    Eddig még sosem használtam az alap cuccaikat, de nemrég felraktam a vectort meg az open LC-t és meg kell mondjam brutálisat dob az összhatáson! Még alá raktam a REX4-et és teljes a mámor... :D Szóval tudom ajánlani nyugodt szívvel!
    Csak azt sajnálom hogy az iFly cuccaim mentek a lecsóba és PMDG-t vagyok kénytelen használni... :( De talán majd beruházok a P3D verzióra is egyszer...
  • Hypo #682
    Jól hangzik:) ORBX megy rajta és azok a területek adnak annyi repülni valót, hogy...:)
  • Clidey
    Jaja, én már teljesen átálltam P3D v2.5-re, mert ez atomstabilan fut, míg az FSX egyik verziója sem tette ugyanezt, és elegem lett belőle az évek alatt. Sajna pár dolgot nélkülöznöm kell ezért a P3D-ből, de sebaj, kárpótol a stabil futás és a szebb grafika. :)
    Ha majd legalább ennyi add-on lesz kompatibilis a v3-al, akkor majd én is váltok, mert már azt is kipróbáltam és még tetszetősebb a v2.5-nél. Talán majd egy fél-egy év múlva...addig vígan elleszek a v2.5-el. ;)
  • Hypo #680
    NIce, látom beindult a P3D :) Majd en is kiprobalom valoszinuleg a 3-ast, de már szeretnem végre FSX steamet is beloni hogy megszabaduljak a regi fsx tol. De majd csak az uj vas alatt, már előre fáj a fejem az installoktól:))
  • Hont
  • Clidey
    Wizzair AI Traffic 2015-2016 FSX/P3D

• Hont
    A víz még csak 32C'-33C'-os. (alapjáraton 27-29c') Szerintem most a pumpát kell 2-es fordulatról 3-ra emelni és akkor talán még az 5GHz elérhető bár a tesztek alapján itt kezd el hatványozottan melegedni...
    Először AIDA-val megkínzom, aztán meglátjuk! Ha melegszik, akkor vissza rakom 4.8-ra...
    Egyébként a micrólaggok még így is meg vannak, hogy stabil 30 körüli az FPS!
  • [HUN]FaTaL
    Ne nagyon húzd tovább, 70 fok már melegnek számít a cpu esetében.

TCase (Case Temperature is the maximum temperature allowed at the processor Integrated Heat Spreader (IHS).): 66.8°C
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.12.03. 23:33:44
  • Hont
    Ma megpróbáltam 4.8GHz-n!
    22-24 ről az FPS fel ment 28-30-ra!
    Ellenben a CPU még mindig csak 60-70%-on megy!
    Nem tudom elképzelni, hogy a 3820 ki bírna hajtani maximumra egy R9 290-t ami 1100/1355MHz megy!
    :F :F :F
    Azt mondják inkább GPU-ra van optimalizálva, de szerintem a CPU órajele ugyan olyan fontos, mint az FS9 vagy FSX-nél!
    Egyébként szerintem most 5-5.2GHz-re fogom megpróbálni, mert a magok még mindig 60-62 fokosak csak!
  • Hont
    Alapból sokkal gyorsabb betöltési idő! Szerintem 4-5 sec.
    A fények nekem jobban bejönnek, mint az előző verzióban! Valószínű a fénypanel beállításának a bővítése révén.
    Árnyékok fantasztikusak...
    Az FPS szerintem ugyan abban a szituációban 5-6 kockával több.
    Fícsörökre gondolom pl a fán lévő levelek mozgására gondolnak, nem rossz, de szerintem felesleges!

• alert
    Kössz :) A nagyságrendekkel jobb az mit takar? Changelogot és új fícsöröket írnak mindenhol, de hogy gyorsabb-e vagy látványban van-e újdonság azt nem.
  • Hont
    Szia Peti!
    Üdv a fedélzeten!
    Én sokáig a 2.4 verziót használtam!
    A v3 szerintem nagyságrendekkel jobb, de ehhez nem passzol még elég sok kiegészítő!
    v2.4 nél használtam egy FSX könyvtárat ahova telepítettem és utána bemásoltam a P3D-be! 85% így működött!
    Ami nem volt tökéletes, ott is minimális hibák voltak!
  • alert
    Hát ez király :) P3D-ből melyik verziót érdemes beszerezni, amivel a legjobban működnek a kiegészítők? Több helyen azt olvasom, hogy nem feltétlenül működik egy addon ezzel vagy azzal a verzióval. Vagy csak bénáznak?