5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#750 Még ma éjfélig vehettek magatoknak Boeing 737-200 tip. utasszállító repülőgépet 3.200 Ft-ért! -
ViktorEcho #749 Használ valaki itt esetleg My Traffic 6-ot? Megvettem tegnap, nagy örömmel telepítem fel, hogy hú de jó lesz... persze előre megnéztem csomó fórumot, biztos van valami trükk, hát volt. Meg is csináltam mindent, először fel a MyTraffic 6, aztán egy kis mókolás a simobject.cfg-ben (mert nehogymár a saját telepítője jól csinálja meg...vicc), aztán hozzáadtam a P3D-ben a scenery-nél a MyTraffic könyvtárat, prioritásnál is beállítottam, ahogy tanácsolták... Aztán a nagy büdös semmi volt, amit láttam. Traffic kb. 30%-ra rakva a P3D-ben. A legfurcsább az, hogy ha újraindítom a P3D-t, a scenery-k közül eltűnik. Mintha be sem raktam volna. Írtam már a hivatalos My Traffic fórumba is, már tegnap este, de még meg sem jelent a kérdésem, mert a moderátor először elolvassa. És engem már kicsinál, hogy kifizettem 12ezer forintot és nem megy :( Vannak csomóan akik írták, hogy P3D V3.1 alatt nekik tökéletesen fut. Egyszerűen nem tudom mit csinálok rosszul. -
#748 Hú de marha jól van optimalizálva ez a LOWW 2.7!
Nagyon szépen meg lett csinálva! A fények is gyönyörűek! A jövő menő emberkék, meg olyan jó hangulatot csinálnak az egészen... -
#747 Uhhh... Le vagyok maradva szokás szerint! -
#746 v2.7 -
Te melyik Wien -t használod? v2.5? -
#744 Kicsit nagy köd volt ma Viennában...
-
ViktorEcho #743 Közben sikerült beállítanom a G940-et, köszönöm a segítséget! :) -
#742 "Ami az én meglátásom,hogy kell még pár hónap, amíg a addon készítők legyártják hozzá a kiegészítők módosított telepítőit! Kivárjuk!"
Én is erre várok...amint kellő számú és fajtájú add-on kompatibilis lesz a v3-al, váltok én is. -
ViktorEcho #741 Nagyon szépen köszönöm! Igen, nem tudtam eldönteni, hogy most akkor melyik-hogyan... És valóban nem töröltem ki mindegyik default beállítást. Köszi mégegyszer! -
ViktorEcho #740 Sokat olvastam már erről, hogy még mindig elég domináns a Prepar3d-nél is a processzor, viszont nagyon örülök, hogy már nem szarik a GPU-ra, mint az FSX :D -
nibron #739 Szerintem téged megzavart, hogy a G940 három vezérlőből áll. Először mind a 3 vezérlő összes beállítását töröld ki, mert alapból átfedések vannak és ezért hibásan működik. Azután csekkold le, hogy tényleg kitörölte-e, mert bent szokott egy pár maradni. Ha teljesen üres, akkor a "G940 Joystick" alatt beállítod a joy-hoz tartozó dolgokat. Utána átkapcsolsz a "G940 Throttle" vezérlőre, és ott megcsinálhatod a gázkarhoz tartozó beállításokat. A végén pedig a "G940 Pedals" vezérlő beállításait. Egyébként én jobb szeretem inkább az FSUIPC-t használni, ott be lehet gépenként állítani és sokkal sokrétűbben valamint finomabban, az alapból semmit sem használok. Azonkívül a Logitech driver "Profile manager"-ben szintén törölve minden beállítás szintén átfedés miatt. -
#738 Ez szuper kis gép lett!
Amit én megfigyeltem, ugyan azt mondják, hogy inkább a GPU sebessége ill a vga memória sávszélesség határozza meg a P3D "simán" futását, de én a CPU sebességét legalább olyan fontosnak figyeltem meg! Én 3.6 ról húztam 4.8 ra, de majdnem 1/3 FPS javulást hozott...! -
ViktorEcho #737 Sokat nem repkedtem benne, a default propelleres gépeket próbálgattam, semmi kiegészítőm nincs fent hozzá :) Viszont én azt vettem észre, hogy sokkal simábban fut nálam Ultra High grafikán, mint az FSX, pedig azt is kipróbáltam ezen a gépen, ugyanígy csupaszon, kiegészítők nélkül. Bár ez biztos változni fog ha telerakom kiegekkel :)
Spec:
Proc: I7 4790k (nincs húzva, egyelőre)
Ram: Corsair Vengeance pro ddr3 2x4 gb
Alaplap: Asus Z97 Pro
VGA: Gainward Nvidia Geforce GTX 970 Phantom
+ két 120-as SSD (egyik a windowsnak, másik a P3D-nek) és 1 terrás HDD
CPU hűtő: Cooler Master Hyper 412S
A ház pedig egy Zalman Z11 Neo
Alig várom már, hogy bekalibráljam ezt a k.va kontrollert és fél év után megint repülhessek :D -
#736 Stabilitás terén ill realitással kapcsolatban biztos, hogy veri!
Ami a gépigényt illeti, megoszlóak a vélemények! Sokan nem veszik azt figyelembe, hogy a P3D már alapból annyit ad vissza ,mint az FSX félig felhúzott grafikával!
Ami az én meglátásom,hogy kell még pár hónap, amíg a addon készítők legyártják hozzá a kiegészítők módosított telepítőit! Kivárjuk!
Milyen gépet építettél? -
ViktorEcho #735 Rendben, köszönöm, hazaértem ki is próbálom :)
Az az igazság, hogy én eddig FSX-es voltam, aztán FSX:SE, de most építettem egy külön PC-t a szimnek és életemben először próbálok majd repülni a P3D-vel, szóval teljesen "új" nekem a 3.1, nincs tapasztalatom a régebbi verziókkal :) Viszont azt már most látom, hogy magasan veri az FSX:SE-t :) -
#734 Szerintem elég csak simán a G940.
Mondhatnál pár mondatot a 3.1 ről!
Nálam itt van:
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.01.07. 11:16:56 -
ViktorEcho #733 Windows 10... Kalibrálás megvolt, P3D-ben is és windows-ban is, tökéletesen működik, irányítani is tudom, csak pl. a pedálnál a Rudder-hez nem tudom mit kell állítani... próbáltam már videóról lelesni (igaz az FSX-es, de gondoltam hátha), ott külön bevitte a csávó a bal-jobb féket, ez még ment is, viszont magához a Rudderhez nem tudtam azt beállítani, hogy Rudder... mert Axis-t ír ki. Nem tudom érthető-e, valószínűleg nem :D Szóval a lényeg, hogy csak pár beállítás kellene az Axis menüpontban, de nem tudom eldönteni, hogy külön-külön állítsam be a "G940 Joystick", "G940 Throttle" és "G940 Pedals" menüpontot (bár így is próbáltam, de a Rudder úgy sem jött elő), vagy elég konkrétan a "G940"-et kiválasztanom és azt beállítani? A verzió egyébként P3D V3.1 Academic -
#732 Milyen oprendszert használsz? -
ViktorEcho #731 Sziasztok!
Használ valaki közületek Logitech Flight System G940-et P3D-hez? Próbálom beállítani, de valahogy az istenért sem sikerül... És már nagyon kivagyok tőle :D Nem tudna esetleg valaki nekem egy xml-t exportálni a profiljából? :)
Bármilyen segítség jól jön!
Köszönöm szépen előre is! -
#730 Azt hiszem megtaláltam a bűnöst...kikapcsoltam a HDR-t. Az eredmény:
Nem azt mondom hogy tökéletes, de szemmel látható a javulás!
Azért az eléggé hihetetlen, hogy 2016-ban még ilyen f*ságokkal kell szenvednie az egyszeri szimmeresnek... -
#729 Semmi változtatás nincs rajt! Se időjárás, se semmilyen ficsőr...
DirectXből a szokásos van fent.
Sőt még a cfg-hez se nyúltam! -
#728 Hmmm...és grafikai beállítások terén mi a helyzet nálad? DirectX és társai?
Valami ilyesmi hibára gyanakszom...felraktam ezt a RepticitFX-et, mert mindenki dícsérte, és a képlövéseken is jól néz ki...de azon kívül hogy vékonyabbak lettek a hópelyhek, ugyan úgy rikít mint eddig...
-
#727 Nálam ilyen!
-
#726 Srácok, meg tudnátok erősíteni, hogy nálatok is ilyen hányinger rikítóan néz ki éjjel a hóesés-effekt? Szinte semmit sem látni tőle...
Na megyek, feltúrom a netet, hátha van rá valami okosság...... -
#725 -
szabeszka #724 Én a feltelepített FSX Steam mappából jelöltem át sok LHSim freeware-t. -
#723 Nem sajnos! A v2.5-höz még jó volt, de a v3-ra én se tudtam sehogy rá imátkozni...
Egyébként félig meddig sikerült, méghozzá úgy , fogy a FlyTampa Configurátort feltettem, az beépül a P3D gyökerébe és abba bemásoltam az Addon Sceneryből az LHS addonokat és így elvileg nagy része működik! -
szabeszka #722 BUÉK!
Srácok! Az LhSimulation freeware library base pack-ja nem jó a v3-hoz...? -
szabeszka #721 Köszi! -
#720 Mindenkinek Kívánok nagyon boldog, kiegyensúlyozott eredményekben gazdag, sikeres, szerencsés Új Évet!
Repüljetek amennyit csak bírtok, soha nem fogyjon ki a kerozin, ne romoljon el a rádió és legyen minél rövidebb a Stewik szoknyája a fedélzeten!
Jövőre Veletek ugyan itt!!!! -
#719 Igen! Amennyiben a VGA-d nem rakja fel...
Amit még ajánlatos felrakni:
Flight Simulator SimConnect Client v10.0.61259.0 -
szabeszka #718 Tehát keretrendszer, Microsoft visual C ++ -ok sorban....? -
#717 Ugyan azokat, amiket W7 alatt használtál... -
szabeszka #716 Tudnátok segíteni, hogy az átállaskor miket telepítsek win 10 alá, hogy kellmesen döcögjön a Prepar? -
szabeszka #715 Mindegy, mert win 7-ről most átállok 10-re.... -
#714 Csatlakozom az előttem szólóhoz...! -
#713 Kicsit le írnád bővebben...? Baromira nem értem miről van szó! -
szabeszka #712 Már mindent megpróbáltam, de seMmi. Academic 3.0, korábban volt telepítve, de most nem enged be. TUDTOK SEGÍTENI?! :
"P3D requires at least one each of the following to run: an airport, a VOR, an NDB, and a waypoint. There is currently no waypoints in the dataset. Flight Simulator will now exit."
????
Utoljára szerkesztette: szabeszka, 2015.12.28. 12:41:33 -