5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#830 Így belinkelve se jó ? (Tibi Library-ja)
http://s12.postimg.org/oajqzhjpn/p3d_scenery_order.jpg
Utoljára szerkesztette: Framsen, 2016.01.19. 14:27:05 -
#829 én repultem fsx alatt nagyon jo kis gep -
#828 Nálam most Chrom van fent, de van egy szüz IE is, de ott se jelenik meg... -
nibron #827 Másik böngésző? Én rókát használom
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.01.19. 10:00:20 -
#826 Na nálam akkor se jelenik meg... -
nibron #825 nálam is úgy volt, leürítettem az internet cachet és megjelent. -
#824 Nálad megjelenik Tibi Library-ja?
Nálam nem látszik, csak ennyi:
"Az enyém így néz ki:"
-
nibron #823 Nem igazán csípom a turbo-s gépeket, de a benzines duke a kedvenc kisgépem. RealAir elég pöpecül dolgozik. -
nibron #822 Köszi! Ez így érthetőbb. Mondjuk a honlapjukon elmagyarázhatnák a koncepciójukat, ne csak a letöltött doksikból kelljen kibogarászni, hogy mit kell az embernek megvennie és a hogyan telepítse fel. Az globalvector engem is gondolkodóba ejtett, de aztán láttam, hogy működik, külön kösz a library listáért. -
#821 A Real Air-tól próbálta már valaki a Turbine Duke V2-t?
Nagyon jónak tűnik!
-
#820 Az FTX central-t én is használom, de miután a helyére húzkodom a sceneryket elmentem Ő kiírja, hogy minden telepítve, de a sorrend megint az lesz, ami legelőször volt! A Vektor lemegy a Library legaljára...
Azt hiszem uninstal lesz! -
#819 De ne az fsx scenery reszevel csinalt az ORBX os cuccokat ott az a sajat FTX central progijuk abban van INSERTION POINT az point arra van hogy elintezze az orbx sceneryk sorrendjet es hova szursz be uj sceneryket. hivatalos forumon van szep kepes leirasa -
Ilyen üres...
-
#817 Az enyém így néz ki:
-
#816 Ez így mind szép és jó, de tegyetek legyetek szívesek fel egy képet a Scenery Library -ről! Nekem még mindig nem világos... Pl nekem a Vektor majdnem legalul van és hiába rakom feljebb mindig lemászik! Most is alulról a harmadik... -
#815 Ez nagyon jó kis összegzés, nekem se volt vili mindig, hogy melyik kiegészítő pontosan mit is változtat :) -
#814 Ez eleinte nekem is egy kicsit homályos volt. De talán ez segít:
-
nibron #813 A vectort megvettem régebben magamnak, plusz pár repteret köztük ybcs és ybas. Eddig csak felszórtam, de most kicsit gondban vagyok ezzel a géppel. Repi vagy demo vagy mittomén gép lesz és inkább szépnek kell lennie, mint jónak.:) Ezért is kell elkövetnem mindent, hogy egy adott reptér környéke atomul nézzen ki.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.01.16. 18:03:30 -
#812 Nem vagy egyedül ezzel a kérdéssel! :)
Nekem is egy homályos rész ez is!
Én úgy tudom, hogy legalul van a Orbx Base, aztán Global, majd Vektor és utána OpenLC Europa valamint ÉszakAmerika, Gondolom, ha Alaszkát gondoltad, szerintem az alá is kell valami...
Azt viszont tudom, hogy a Orbx FTX Trees HD az működik és elég jól néz ki.
Ebben szerintem Hypo a profi! Remélem jár erre ma, mert akkor kifaggatjuk! :) -
nibron #811 Azon a gépen az édeskevés. Azt én a régi gtx560-assal bármikor produkálom.
Végre azért én is bejöttem a csőbe: megbíztak, hogy csináljak egy szim gépet. Úgy gondoltam, a p3d 3.1-et rakom fel orbx-al. Igen ám de én annyira nem vágom az orbx-et. Mit kell és milyen sorrendben felrakni, hogy egyrészt legyen egy szép európai alap, Aztán alaszkai alap + pár reptér, és a végén AU alap + pár reptér? Ezek külön vannak (mármint a területek), vagy valamilyen módon függnek egymástól? -
#810 Basszus,az lemaradt.
25 és 35 között ugrál. -
nibron #809 fps-t berakhattad volna. tisztára olyan mintha egy régi videokariról futna. -
#808 Azt is kipróbáltam, de semmit nem vettem észre. Se jó, se rossz irányban nincs változás...
Elég, ha az aszfaltot figyeled.
-
#807 Természetesen mindig újra indítás követi... -
nibron #806 Amikor a HardTess-t kapcsolgattad, átállítás után újraindítottad a p3d-t és úgy ellenőrizted ugye? Monitor nem játszik, de akár be is kapcsohatod a vsync-et és akkor már a tripple buffered-et is.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.01.16. 07:28:20 -
#805 Na én már nem értek semmit!
Az ég világon semmit nem csináltam, de most egyenletes 98-100% megy a GPU! A CPU viszont csak 60-70%-on.
Viszont az akadozás ugyan úgy meg van!
A kijelző (ami per pillanat egy 32" LCD ami fullHD megy és elvileg 60Hz a frissítése, nem létezik, hogy valahogy nem passzol illesztés terén a VGA-hoz? A lap az biztos, hogy rendbe van, mert kb 2 hónapja cseréltem le egy Asus Rampage Gene-ről és azzal is ez volt a helyzet.
Az AffMass:85 és ilyen a grafikon:
-
nibron #804 Jó. A HardTess ki-be kapcsolásának az volt a lényege, hogy megtudjuk van-e változás a két mód között. Amikor ki van kapcsolva akkor olyan FSX-es, tehát több feladatot ad a procinak. És kevésbé használja a GPUt. Viszont az alaplap-vga között az adatforgalom kb. ugyanaz. És úgy látszi ezzel van a baj. Beszéltem ma egyik kollégámmal, ő mondta, hogy ezeket próbáld ki. Namost ha mindkét esetben ugyanúgy rossz, akkor buszprobléma van. Ez lehet kontakthiba, vagy elmelegedett valami az alaplapon vagy a vga-n. De lehet bios probléma is, akkor ha pl. a pcie busz órajelét lehet állítani, és túl magas értéken van. Nézd meg a bios-t hogy találsz-e ilyet (az OC key-ben is), aztán nézd meg, hogy rendesen bent van-e a kártya a helyén, vedd ki, keress port-piszkot-kenyérmorzsát-elefántot, esetleg pucold meg tiszta alkolhollal, az aljzatot pedig fújd ki. -
#803 Az nálam alapon OFF.ra van állítva. -
nibron #802 ugyanúgy fésű? kapcsold ki a fxaa-t. ugyanott van. próbáld ki mindkét állásában a HardTess-nek -
#801 Nem, sajnos semmit nem javult ezzel sem. -
nibron #800 p3d graphics -
#799 A Radeon beállításokban van?
Tessellaciós üzemmód. -
nibron #798 Van a grafikai beállítások között egy Hardware Tessellation pipa. Az milyen állapotban van? Kapcsold át és próbáld ki úgy. Húzd fel a procit 4.6-ra, és a memória is legyen 1.8 gigán. -
#797 persze de mivel ez csak SZIMULATOR gép igy tok felesleges:) -
#796 Azért köszönöm szépen a segítségedet! Lényegesen jobb lett!
Eddig a Venetubo tweeket használtam, de hónapok óta nem működik az oldal...:( -
nibron #795 Hát lehet, hogy az a befutó, de az akkor is érvénytelen érték letiltott htt-nél. Szerintem hibás lesz az a vga kártya, vagy pedig az is lehet, hogy az alaplappal nem jön össze. Ami Asus-Asus viszonylatban nem hangzik túl jól. Rakj fel egy másik dx11-es játékprogramot és játsz egy kicsit azzal. Egyenlőre nincs más ötletem. -
#794 Htt Off.
A.M: 14
Így megint laggol és a GPU fésű.
CPU 0mag 20% 1,2,3 mag 90-95%
Eddig a 84 a befutó! -
nibron #793 Nem rossz az ha az ember mást is csinál a repülés mellett. Én pl. a fedélzeti magazin olvasása helyett inkább elektronikát szoktam tervezni altiummal, vagy programozok ált. a rad studioval, esetleg ha nagyon ráérek akkor éppen a szimhez fejlesztgetek vezérlőt debuggerrel usb monitorral stb-el. Hidd el hogy ahhoz kell a htt.:D
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.01.14. 18:25:31 -
#792 nem kell HTT egy f...sag -
nibron #791 A cpu grafikon most kb. jól néz ki. Na jó, kapcsold ki a htt-t, és írj be 14-et affinitásnak. Futáskor az 1.2.3. cpu magokon kell hogy fusson a szim.