5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#1030 Clidey! Te melyik verziót használod a MyTrafficból? -
#1029 Azt nemtom, azokat sosenem használtam még in my life! -
#1028 Ok? de akkor mi?
GPU 50-60% megy, CPU 60-80% megy...
Valami még is rossz. Egyébként a kép minősége nagyon szép!
Ha VFR géppel repülők, akkor már 50 körüli az fps, de a stutter akkor is meg van. -
#1027 olyat hogy ha azt észreveszed akkor nagy gáz van:) nem az a szűk keresztmetszet -
#1026 Már nincs több ötletem...
De nem adom fel! :)
Most ott tartok, hogy viszonylag stabil 30 körüli FPS-m van a reptereken, a levegőben meg 40 körüli.
Ellenben most elő jött egy olyan hiba, hogy egyes reptéri épületek, vagy alkatrészek feketék! Pl van olyan, hogy a PAPI vonalában egy lapos fekete négyzet áll az élén... -
nibron #1025 p3d és egyéb játékoknál elhanyagolhatót, inkább videó konvertálásban vagy más adatfeldolgozásban ott ahol állandóan tekerni kell ide-oda a wincsit.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.02.22. 18:42:11 -
#1024 Igen, de az FSX animált szarok, amiket a kontroljével mozgatsz, azok bizony nem ilyenek. :-) -
#1023 Hát például az AES-ben erre van az a bizonyos cfg, mint azt te is tudod... -
#1022 Mi a véleményetek?
Amennyiben lecserélném a Corsair Vengence 16Gb (2x8) 1866Mhz C9 RAM-ot 2400Mhz-es Cl10 modulokra, a P3D-ben hozna valami változást?
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.02.22. 09:55:17 -
#1021 -
#1020 Te nem segítettél anno a Szabó Tomiéknak?
Nem tudom, hogy miért rémlett úgy... -
#1019 Csináltam én bármit is? :-O :-D -
#1018 Szia Papirzacsi! A Te általad készített kiegészítők mennek P3Dv3-mal? Próbáltad már? -
#1017 Vajon honnan kéne tudnia az utashídnak, hogy hol az ajtó.... -
#1016 Hmmm... Én nem is tudtam.
Már megyek is és megnézem...! (Ez van akkor, amikor az ember figyelmesen elolvassa a readmit.) -
#1015 #1013
Az utashíd az nem GSX, az bele van építve FlyTampa reptérbe, nálatok nem ? Ctrl+J vel mozog (és pontatlan). -
#1014 Elvileg ugyan az, de már én se tudom, hogy most végül is melyiket osztottam meg, de utána nézek...
Igen, az megköszönöm, ha nem kell össze guberálnom a csomagot...Most ez melyik AI?
#1009 Szabeszka! Köszi! Nézem!
#1011 Framsen! Én sem használok még ilyen kiegészítőket...:( -
#1013 Én nem használok se GSX-et se AES-t P3D alatt. Még. -
#1012 Na mostmár megvan! Mindjárt meg is nézem! :)
Gondolom a két téma ugyan az, csak kétszer megosztva, ugye? -
#1011 Hali! Nálatok is ilyen pontatlan FlyTampa Viennán (v2.7 meg előzőknél is) az utashíd ?
-
#1010 Sajnos nem találja a kereső!
Ja amúgy bocs, tegnap csak futtában idetettem a két képet. Szóval a második az én leválogatott AI pakkomat tartalmazza. Ha kell, akkor felrakom neked valahova. -
szabeszka #1009 http://www.avsim.com/topic/479401-probable-stutter-fix-nvidia/ -
#1008 Fent van! Hont néven találod! -
-
#1006 Igazán nincs mit...
Még nem töltöttem fel, de mindjárt ránézek, hogy hogyan kell...(Még nem csináltam egyszer se...)
Igen, csak Európa, meg esetleg egy kis középAmerika!
Ott csak Hondurasban ill Martinicqe környékén járok. -
#1005 Kösssssz...
A REX4-ben feltöltötted a közösbe a beállításaid?
Milyen AI pakkot keresel? Egész Földre kiterjedőt, vagy elég Európa meg egy kis USA? -
#1004 Természetesen egy TIBI csokit...!
A REX4-en kívül még mást nem tettem fel!
Most valami traffic-ot kellene feltennem... -
#1003 Sebaj, nappal kell menni oda és kész.
És milyen ajcsit kapok a jubileumi hsz-emért?!
Szépek a felhőid...ez OpusFSI? A beállításaidat megosztottad REX4-en? Mert akkor megnézném... -
#1002 Igen, már én is látom, hogy hibás az az addon...:(
De szerintem elég jól sikerült Nekik!
Szép a város és a környéke is!
JA! A Tiedé az 1000. Hsz!!!
-
#1001 Amit Hypo leírt, kb az lenne az optimális!
Én azt vettem észre, hogy aminél magasabb sebességű CPU sokat hoz FPS-ben.
Meg természetesen az ssd is fontos. -
#1000 Megnéztem. Sajnos nálam sincsenek bevezető fények.
Ellenben meglepett, mennyire fps friendly a cucc! Először azt hittem nem telepítettem rendesen és a default reptérre csinálom az eprócsot! -
#999 INTEL+NVIDIA GTX 970-980+SSD lehetoleg 2db egy op rendszer egy szim+16GB RAM boven eleg+jo minosegi TAP azon ne sporolj
-
#998 Szia,
elnézést a késői válaszért!
Jelenleg :
AMD Athlon II X4 631 Quad core 2.60 GHZ
Ram : 4 gb
Vid. kártya : ASUS EAH5670 series 1 gb
Tervezem egy "teljesen új" gép összeállítását, és akkor már P3D-re optimalizálva, inkább fókuszálva :) -
#997 Szia!
Mik a géped adatai?
A kiegészítők nagyjából ugyan azok, mint FSX-nél...
-
#996 Sziasztok!
több száz FSX-vel repült óra után és kemény munkával szerzett spórolással belevágnék a P3D vásárlásába és használatába.
Főleg 737-vel repülök IFR utakat, de néha jól esik a 172-vel VFR-t repülni. Lennének kérdéseim :
- A FAQ-ban található "ajánlott rendszerkövetelmények" ha rendelkezésemre állnak, akkor meg tudom teremteni a finombeállításokon kívül lenti képek alapját (#975-976-985)? Főleg PMDG-vel repülnék, ASN-vel. Ha nem akkor milyen konfig-ot ajánlotok?
- Vásárlás hogy történik? (felmegyek az oldalra, reggelek....)
- látom több verzió is létezik. Vásárlás után mindig ingyen lehet updatelni, vagy azt is meg kell vásárolni?
Tudom, hogy mindenkinek más a stílusa, de az alap scenery vs. fsx scenery között ténylegesen ég és föld, vagy mit érdemes még telepíteni hozzá?
Repülési élmény az alappal?
Teljes világtérkép a rendelkezésemre áll? (úgy mint fsx-nél)
Ne haragudjatok a kérdésekért, de egy ilyen méretű beruházás esetén szeretnék 110%-ra menni.
Köszönöm szépen a válaszokat, előre is.
üdv.:
Robi -
#995 Dehogy értem félre...
Ne viccelj már! Hisz barátok vagyunk nem? Adunk a másik véleményére és többnyire meg is fogadjuk azt!
JA! Egyébként ez már REX textura lenne, de még van rajta mit alakítani, de mostanság inkább repülők és leszarom, hogy nem az igaz, majd szépen lassan össze áll!
Az FS9 is két év után lett számomra elfogadható! Lehet ennek is kell jó pár hónap!
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.02.16. 14:47:12 -
#994 ja persze es felre ne erts tok szep kepek, csak repultem arra joparszor es messze nem ezt latja a z ember fentrol:)) de ez szebb szoval:)) -
#993 Azok nem felhők...!
Az chemtrail! Nem látod...? -
#992 Ezek is szép képek, de sajnos a másodikon már erőteljesen látszik, hogy még a v3.1-nek is milyen gagyi a felhő és/vagy időjárás templétje. Azok a csíkok...illúziórombolók. Ilyen magasszintű párhuzamos felhősávokat az időjárásvadász fotóművészek fotóznak száz évente egyszer! -
#991 Köszi!;)
Ezek mondjuk kora reggeli színek!
Kenesén a Soós hegyen lakok és az egész keleti medencét látom, főleg ilyenkor télen...
A Balaton pont ezért a világ egyik legszebb tava, mert minden nap mást mutat!
Én imádok itt lakni!
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.02.16. 13:46:39