Elkezdtek figyelni a magánéletük védelmére az emberek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a tarsadalom kepes lenne felnoni, akkor sajat maga kezebe vehetne az iranyitast. Azonba ezt elore megmondom, hogy nem sikerul. Csak annyibol allana az egesz, hogy ne vasaroly nagy valalattol.
Ez csak összeesküvés elmélet!!!!!

Menjetek vissza dolgozni birkák! Meg vásároljatok! Tökre jó ez az egész cucc!!!!
"titkosítási technológiák robbanásszerû terjedése a legfeltûnõbb megatrendek a Symantec szerint" - gyanítom csupa olyan titkosító program fog elterjedni, amihez az amcsi titkosszolgálatoknak van kulcsuk. Vagy magát a kódolást tudják törni. Semmit nem ér az egész.

A hackerektõl nem félek, azok csak pénzt akarnak az embertõl, én meg semmit nem intézek online. Akitõl meg félni kéne (NSA és társai) azoktól nem véd. Sok értelme nincs.
KM
Vagy csak nem tudsz róla...

Lazarus
Ha nem lógatod a mezítelen farkad minden egyes lyukba ami szembejön a kankót is könnyebb elkerülni
Csak ezek routert és ISP-t is "tamper" -elnek abban a kétes szakmában... (Azok a testhezálló foglalkozást ûzõk ...)

Firefox-szal böngészek, weblapkövetés kikapcs, adblocker, cookiedestroyer bekapcs, nem tartom nyilván az elõzményeket, és alapból sehova nem vagyok bejelentkezve, a login-t és a pwd-t a Firefox õrzi, és ha akarok, belépek. Thunderbird levelezõn alapból plain text-ben jönnek a levelek. Amit úgy nem lehet elolvasni, csípõbõl szemét.
Namost, nem tudom, hogy csak szerencsém van-e, mindenesetre nincs a gépemen vírusirtó, nem is volt vagy tíz éve már, ennek ellenére SOHA nem volt vírusom (félévente fölrakok valamit csekkelni, de nem talál semmit sose).
Ennyi lenne az egész?

"Persze ezek nem új keletû dolgok, régi technológiák reneszánszát jelentik."

Helyrehozhatná pl. a Fraunhofer, és mivel nekik már amúgy is ki lett fizetve hasonló testhezálló ügyekben egy kazal pénz , finanszírozza ezt pl. bitcoinból.

Tok jo .
Egy ujabb dolog amiert majd penzt lehet kerni ha zavar, hogy a cia dvdre irja az eleted.