32
-
#32 Az amcsi robotot is kínai alkatrészekből építhették,biztos,ami biztos így mindenből kettőt csináltak és elrakták a jobb időkre.. -
gforce9 #31 Jogos. Félreolvastam. -
kvp #30 A jarmu nevere lehetett csak szavazni. Azon a helyen szallnak le amelyik teruletet az elozo szonda jo alaposan felterkepezett. A jarmu meg tenyleg ugy nez ki, mintha a nasa elozo generacios rover-jet benyomtak volna a fenymasoloba. Mondjuk mivel mar a ket lunokhod is sok kerekes tereparo volt ezert sok valtozas a design-ban nem tortent az elmult 44 ev alatt. -
gforce9 #29 Én azt nem értem, hogy miért kellett "népszavazásra" bocsátani a leszállási helyszínt. Ha a küldetésnek konkrét céljai vannak, akkor nem azok határozzák meg az optimális leszállóhelyet? -
#28 Rosszul tudod, csak azt hiszi, hogy egy FAP-ot hoz neki. -
hihy #27 Az a baj, hogy reagáltok a szamárra, ami neki egy FAP-ot hoz. -
hihy #26 Szamár, te már itt is bizonygatod, hogy milyen ütődött troll vagy?
-
#25 -
Richard Donkies #24 -
#23 Úgy érted olyan csoportok eredményei, akikről úgy hiszed, hogy egymástól függetlenek? Olyan eredmények, amikről a csoportok tagjai úgy hiszik, hogy helyesek? Olyan eredmények, amikről úgy hiszed, hogy ezektől a csoportoktól -akiknek elhiszed a létezését- származnak? Vagy olyan eredmények, amiknek a létéről egy sg.hu cikkben olvasol és elhiszed? -
Irasidus #22 Vagy éppen nem igazak. Ez nem módszer... Arról beszélj, hogyan szerzik meg az eredményeiket. Hiszem ha látom módon? -
Richard Donkies #21 Persze.
Több, egymástól független csoport összevágó eredményei jó eséllyel igazak. -
#20 áh, nem érted. -
Richard Donkies #19 Ne fáraszd magad.
Engem inkább a kínai holdraszállás érdekel. -
Irasidus #18 Szerintem ő tudja, de a módszereddel Te tényleg nem tudhatod, mivel ugye nem voltál ott, ezért csak hihetsz vagy nem hihetsz benne. Egyszer már kérdeztem, ismersz más módszert is ennek eldöntésre? -
torreadorz #17 Tételezzük fel hogy az amerikaik nem járt a Holdon.
Ez esetben a kamu programba bevontak több mint 100 ezer embert hogy megépítsenek egy 130 méter magas 9000 tonnás Saturn V rakétát ami képes eljutni a Holdra, majd kiképeztek egy tucat űrhajóst, megépítettek a szükséges infrastruktúrát és ráköltöttek 20 milliárd dollárt. Ezután még megépítettek egy hold kompot ami akár képes lenne leszállni és felszállni a Holdon, majd fogták ezt az egészet és kilőtték a Hold felé de sosem jutottak el a Holdig. Ezen túlmenően további dollármilliárdokat költöttek arra hogy átverjék a szovjeteket és ők is azt higgyék hogy eljutottak a Holdrakétával a holdra de nem.
Ráadásul az egész holdraszállást még megismételték 5-szor, biztos ami biztos.
Eközben egy akkori Spielberg 100 ezer dollárból leforgatta az egész Holdraszállást egy studióban és ez az amit mi ismerünk.
Logikus nem? -
Richard Donkies #16 Ne én döntsem már el helyetted... -
#15 Valahonnan ismerős nekem a rover dizájnja... bár ez nyilván csak véletlen egybeesés.
"súlytalanság körülményei közötti landolásra" készülnek? Az úgy nem lesz jó szerintem. :) -
#14 Aha! És az mit bizonyít? -
Irasidus #13 Ez nem rólad szól, hanem a módszeredről, vagy te egyenlő vagy a módszerrel? Nem magamba döntöttem el, te írtad ezt azt, hogy nem voltál ott, és ha ismersz is mást módszert is annak eldöntésre, hogy volt-e holdraszállás, akkor miért ezzel a bugyuta dologgal jössz? Ebben hiszel? -
Richard Donkies #12 " Nyilván te más módszer nem ismersz csak a hiszem ha látom módszert"
Ez mitől "nyilván" a számodra?
Ha ilyen feltételezéseid vannak rólam, akkor egyszerűbb lenne, ha megkérdeznéd tőlem, ahelyett, hogy eldöntöd magadban, majd hiszel benne. -
Irasidus #11 Ugyanúgy nem tudhatod, és csak hiszel abba, hogy én nem tudom! ;) Még is minek kellene ott lenni, másképpen nem lehet eldönteni? Nyilván te más módszer nem ismersz csak a hiszem ha látom módszert, de így elég szegényes ismereted lehet a világról, ugye tisztában vagy ezzel? -
Richard Donkies #10 Te sem tudod mi az igazság, legfeljebb hiszel valamiben. Hacsak nem volt jelen személyesen. -
Szefmester #9 Mintha lenne bármiről is... -
Irasidus #8 Kár, hogy csak a címet olvasod el... Amúgy korrekt a megfogalmazás, fogalmad sincs. Egyetértek! Ez esetben jár a +1! -
#7 Az egész egy hatalmas nagy hazugság. Pont, mint az az átkozott evolúcijjó!!4 -
Richard Donkies #6 "Miért mi az igazság?"
Fogalmam sincs. -
Richard Donkies #5 Mondjuk a holdkőzetek összetételét illetően.
Mert amit az amcsik szereztek, az kísértetiesen egyezik a Földi kőzetekkel:
Meglepő eredményeket hozott a Hold-kőzetek elemzése
Új tanulmányukban Junjun Zhang, a Chicago Egyetem kutatója és kollégái a holdbéli és a földi minták titán izotópjainak arányait hasonlították össze, és azt észlelték, hogy ez az arány szinte hajszálpontosan (4 PPM eltéréssel) megegyezik. -
torreadorz #4 Miért mi az igazság? Én már előre látom a konteóhivőket ahogy majd jönnek megszállottan bizonyitani hogy nem csak az amerikaik de a kinaiak sem szálltak le a Holdra hanem megrendezték egy stúdióban... -
noland #3 Mivel eddig fel nem térképezett területre száll le, nem hiszem hogy bármi kiderülne. De UFÓt még láthat... -
Richard Donkies #2 Végre valami jó hír.
Remélhetőleg kiderül mi is az igazság az amcsi holdraszállás körül. -
Thrawn #1 Szó sincs visszatérésről, az egy jövőbeni küldetés lenne. Olvassátok inkább ezt a cikket: Készülődik a harmadik kínai holdszonda