1142
Oculus Rift virtuális sisak.
-
#101 Szallitast kelett fizetni ra vagy valami + koltseget? Mi az az NFC tag , az nelkul csak 20$ , igy en is megvennem :) -
#100 En meg rendeltem egy Boxulus Rift-et :) -
#99 Ebbol van developer verzio ? Ha nincs mikor lessz kaphato ? -
#98 Megjött már? :) -
MasterMason #97
http://www.trueplayergear.com/
És ehhez mit szólnátok? Ezen már kapásból két 2K-s kamera is van. :D
-
priluki #96 mindenképp megosztom veletek :) -
#95 Na, sok szeretettel várjuk az élményeket majd.. -
priluki #94 én megrendeltem a dev kit 2-őt :) kérdés mire ér ide... -
#93 Egyébként van új devkit a crystal cove alapján.
A ledeket lecserélték infrára.
Potom 399 dolcsi.
Továbbá bejelentették, hogy idén tuti nem lesz már felhasználói verzió. -
Solt #92 Olcsó lehet... -
#91 Jah, plusz pl egy konferencia beszélgetés is másképpen nézne ki:) -
Amaymon #90 Ha elfogadható minőségű lesz a végtermék, az olyan horderejű lesz a számítógépes játékok történetében, mint az űrhajózásban a holdra szállás. -
#89 Újabb veterán csatlakozott az Oculushoz -
#88 Így dolgozik össze három Kinect és egy Oculus Rift -
#87 Oculus Riftet kapnak a norvég tankpilóták:) -
#86 -
#85 Azt is olvasd el mit irt az egyik tulaj s felvásárlásáról -
#84 Azert nem teljesen -
#83 Jolvan, ha te mondod akkor az biztos úgy is van :-)) -
#82 FB valóban jól látja a lehetőségeket, valóban zsivány lenne egy F1 közvetítés, ha odaállhatnék a kanyar mellé, vagy egy boxmeccs, vagy akár egy beszélgetés ismerőssel .... ezeket ez a kis csapat nem tudta volna megvalósítani ,sőt rövid időn belül ledarálták volna őket a nagyok, Sony MS Valve ..... Nekik ez életük üzlete volt agy, nagyjából sehová nem jutottak volna önerőből, egy Sonyval azért nehéz lett volna tartani a lépést, valszeg még mindig devcuccoknál tartottak volna, míg más már AAA -s játékokhoz adta volna a kész termékét... -
#81 -
Ironman2 #80 Azokkal még jobban jártunk volna talán -
#79 Ha komolyan azt gondolod hogy minden ugyanúgy lesz akkor nagyot fogsz csalódni... -
#78 Nem halt meg, minden ugyanúgy megy tovább ahogy eddig. Ugyanazok az emberek dolgoznak rajta az eddigi tervek alapján, csak több pénzzel megtámogatva. -
#77 Kár hogy ma hivatalosan is meghalt ez a projekt=/ -
#76 Nemtudom miért vagytok így kiakadva ezen.. Jobb lett volna, ha valami gánygyár veszi meg őket? Ubi vagy EA? -
#75 Miért, a facebook drága? :) -
Ironman2 #74 Na akkor felejtsétek el hogy ez valaha is occsó lesz! Ahogy igérték induláskor! (még az ingyenességet is beigérték anno!) -
Ironman2 #73 Fasza! Ezt el se hiszem! Főrabbi felvásárolta az egészet.D -
#72 Egyebkent azon kivul, hogy no comment a dolog, talan pont ezt a felallast mondtam volna, ha a leheto legrosszabb "x ceg megveszi y-t" kellett volna mondani, de ezzel meg csak viccelni se mertem volna... -
#71 Pro:
- Ha ekkora, mindenki által jól ismert, név áll mögé jóval nagyobb az esély rá hogy nagyobb hírverést kap, populáris lesz, ebből következően nagyobb lesz a support
Con:
- Drágulni fog (???) -
#70 a mocskos rohadt eget, eloszor azt hittem aprilis 1 lett, vagy valami poen oldal hulyeskedik, de nagyon ugy tunik, hogy nem :( -
KaBuTo666 #69 Erre innom kell sört. Sok sört. -
#68 egy világ dőlt össze most bennem. -
#67 Ha valaki 5 éve azt mondja nekem, hogy John Caramack a Facebooknak fog dolgzni akkor körberöhögöm.
Erre ma:
"@BBCBreaking: Facebook to buy virtual-reality headset maker Oculus Rift for $2bn" -
#66 egyre pofásabb -
#65 Ejj elérhető a Dev Kit 2 :) -
#64 http://ipon.hu/hir/bemutatkozott_a_sony_vr_szemuvege/29050 -
twi452 #63 hátha még nem látta valaki :D
-
#62 Én várok, amíg kiforr.. A legnagyobb baj vele amúgy, hogy egy alsóhangon 300k-s gép kell az élvezetes használathoz.