14
-
Zoliz #14 A szeginy fémbül is kinyeri a zokszigane-t.. küldök ezeknek a szerencsétlen embereknek néhány régi alaplapot utánvéttel.. meg néhány iPhone gyártási hulladékot. -
chuky123 #13 Recycling matadorok -
#12 ez így van jól. nagyon helyes, hogy oda kerül a sok hulladék ahol amúgy is sok más hulladéktípus van. -
TomecK #11 A C típusú lakosságot esetleg, nem lehetne adományként feladni nekik? Biztos vagyok benne, hogy nagyon segítőkészek lennének a szemétszortírozásban. -
Angel5 #10 Legideálisabb lakó hely lenne az itteni C-tipusu lakosság számára :) -
#9 Nálunk csak 1 millió felesleg van... elvégre annyi a munkanélküliek száma ;-) -
Qlimax #8 Úton dél felé megállhatnának felénk is, guberálnék egy kicsit én is. Bár én nem a megélhetés miatt, hanem inkább a régi értékek megóvása érdekében... -
qrd0xQSt2rdvnu #7 Ja, és mi az új ebben a cikkben? Az, hogy végre törvényt akarnak ellene hozni, vagy még az se? Ez a téma már évek óta ismert, több tévécsatorna is csinált róla dokumentumfilmet. -
qrd0xQSt2rdvnu #6 Röhej (vagy inkább nagyon elkeserítő), hogy napi 4-5 ezer Ft-nak megfelelő összegért mindent képesek tönkretenni.
Ezeknek a használt elektronikai cuccoknak és hulladékoknak egy hatalmas telepre kellene kerülnie, ahol szakszerűen szétválogatnák, bezúznák, megolvasztanák, szeparálnák és ki tudja még mit csinálnának, hogy a lehető legnagyobb részéből újra nyersanyag legyen. -
ugh #5 Ez egy hulyeseg cukorberginek van igaza szellesavu internetet mindenkinek.
Akkor a szemettelpre se kene kimenniuk csak egy fos facebbokos jatekban klikkelgetni a szemetre aztan elkuldeni maguknak emailbe..... -
Linkout #4 Azért adományként ilyet szállítani erős pofátlanság. Szépen lestoppolnám félúton a rakományt, hogy átvizsgálják és ha fos, mehet vissza a feladónak egy szép büntivel és megsemmisítési határozattal. Nyilván ez senkinek sem érdeke. -
tomazin #3 Gratula! -
gforce9 #2 Persze, ez a számolás ilyen egyszerű és ugyanez a helyzet nálunk is. Magyarország erőforrásai nem bírják el az egész társadalmat. (gyk: szarkazmus) -
#1 "A 35 millió ghánai körülbelül egynegyede él a létminimum alatt"
Tehát cirka 9 millióval vannak többen, mint amennyit az ottani erőforrások elbírnak.