8
  • sárkánylovag
    Ja a Vikings nagyon jó volt, de ott a főszereplő iszonyat karakteres egyén volt.
    Ebből is látszik ne csak a világsztárokkal lehet jó filmeket csinálni.
    Én nagyon örülök a minőségi sorozatok elterjedésének.
  • stoppos
    A sorozatok jó ötlet, a vikingeket néztem, bejött.
    Viszont a realitiket el nem tudom mondani, hogy mennyire rühellem. Akarok kikapcsolódásként nézni egy jó kis történelemmel foglalkozó dokumentumfilmet, erre ufók? mennek a historyn, vagy épp Béla adja el a nagymama óráját a zaciban, hogy drogot vehessen magának.
  • morden2
    Sajnos nekem nem jönnek meg a Natgeó-s Discovery-s realytik így marad a spektrum és a youtube, ott sok sok tudományos sorozat fent van akár szinkronosan is.
  • SupraMKIII
    Szerintem kellene egy új elnevezés a "valóság show" helyett... Mert amíg ezek a csatornák a valós világ egy-egy extrém/érdekes részét mutatják be, az elterjedt "valóságshow"-knak csak a valósághoz nincs semmi közük (azon felül gusztustalanok, primitívek, és teljesen érdektelenek)
  • SanMaster
    Az MTV-t töröltem a csatorna listából, hogy véletlenül se kapcsoljak oda. Azonnal heveny hányinger fogott el ha megláttam bármit ami azon a csatornán fut. Totál szemét, totál igénytelenség. Mai tiniknek való, mind agyhalott.
  • zetortraktor
    Rég rossz, ha a Terhes tiniket sorozatnak tartod. Az valami valóságshow. Nem mintha bármiben is különbözne a Honey Boo Boo-tól.
  • shamanist
    *engem NEM fogott meg
  • shamanist
    Az MTV olyan " olyan jóféle sorozatokat készített"?
    Már vagy 15 éve tudatosan nem vagyok néző-híve a csatornának, de a múltkor véletlenül odakapcsoltam és kővé dermedtem.
    Terhes tinik
    Wazze! Nem akartam hinni a szememnek! :-D
    Szerintem az a csatorna ugyanúgy megmarad réteg csatornának - bár csak port.hu -n tudtam utána nézni az említett 3 MTV-s művészeti alkotásnak- engem fogott meg. ( Talán mert nem vagyok amerikai tinire formázott kiscsaj)

Bezzeg a Honey Boo Boo.
    Az odab@sz! :-D
    Főleg ahogy forgatják és égetik azt egész amcsi családot.