9
  • galocza
    #9
    köszi a bíztatásokat, nektek köszönhetően az elsők közé ugrott a nv a listámon!
    (de ott van olyasmi is h dx:hr meg skyrim...)
  • netrunner
    #8
    Igaza van, az NV nagyságrendekkel jobb! Mondhatnám azt is hogy az már méltó a Fallout névhez. :)
  • tacky
    #7
    akkor most After Reset vagy After Earth? :D :D :D mindegy én várom...remélem jó alacsony áron árusitsák...
  • Lollerka
    #6
    nem eroszak a disznotor,

    bar volt mar ra pelda, hogy manipulaltak kickstartert, az sgn is volt irva rola, egy bughalmaz volt az egesz jatek, persze forditva is lehet

    amugy, nekem nagyon bejott a NV, mindenkepp nezd meg
  • amitakartok
    #5
    Hidd el, NV jobban fog tetszeni. SOKKAL jobban.
  • galocza
    #4
    fallout3 előtt végigjátszottam újra, sokadjára a régieket. azokat uúgy élveztem mint annak idején, hűdenagyonrégen (és később, utoljára nemisannyirarégen).
    a fallout3 viszont nagy csalódás volt. tudom, ezért sokan megköveznének, de akkor is. és nem azért mert bethesda, morrowind életem játékaim közé tartozik (oblivion már kevésbé) és nem azért mert saját szemszögű. sőt, dícsérem a fejlesztőket, hogy a régiekből laza csuklómozdulattal implementáltak olyasmiket mint a special vagy vats.
    de én halálosan untam. ez van. végigtoltam a főszálat és mellékküldiket (+operation anchorage), épp nekiestem volna a rabszolgásnak, vinyóhalál. nem tudom elképzelni, hogy még egyszer nekiálljak, pedig ott a sztím accomon az egész hóbelevanc.
    a szomorú, hogy a new vegast is egyre halogatom, pedig azt hiszem nekem jobban tetszene mint a fo3.
  • galocza
    #3
    nem lepne meg, ha nem lenne meg.
    volt egy 200dbos 15usds ajánlat, ezen kívül 4000db 20usdsnek próbálnak gazdát szerezni.
    a wasteland 2 fejlesztésbe - amelyet mégis csak fallout alkotók dobnak össze, nem 5 fős core fejlesztőbrigáddal (amiből 1 cégvezető és 1 producer, hmmm) 15usdért be lehetett ugrani. ehhez képest erre kérnének tőlem huszat úgy, hogy nem tudom kik csinálják (ezek a nevek nekem semmit nem mondanak), hogy milyen lesz és hogy egyáltalán lesz-e belőle valami. az, hogy nagy, régi címeket hoznak -r-e-k-l-á-m-u-l- például, nem hat meg, tekintve hogy eme nagy címek folytatásai értő kezekben készülnek/tek, 2. láttuk már elégszer, hogy amúgy lelkes, fantáziával megáldott, tehetséges keleti fejlesztők istentelen bughalmazt adtak ki kezeik közül mindenfajta megjelenést követő támogatás nélkül.
    +katona/zsoldos főnökünkben az égegyadta világon semmi bizodalmam sincs.
    +arrogáns a kickstarteres könyörgőlap. (drooling yet? idösanyád.)
    +HA mégis megjelenik és HA jó lesz, majd megveszem sztímen az első sale alkalmával feleennyiért.
    ha más is hasonlóan gondolkodik mint én, ugyan honnan lenne meg a pénz?
  • Loverman
    #2
    Nem tudom egyesek miért akarnak hátrafelé menni... volt 2 izometrikus Fallout, jó volt, de haladni kell a korral. A Torchlight 2 is azt hirdette hogy milyen fasza, milyen retró, sokkal jobb mint a Diablo 3 mert van scroll of identify és town portal. . . na persze
  • amitakartok
    #1
    Egy hete megy még csak a Kickstarter, de 29,000 dollárnál járnak. December 11 a határidő, 900,000 dollárral. Nem lesz meg.