Saját időjárása van egy óriásbarlangnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"mondta Shone, aki a Föld utolsó rejtélyes helyeinek egyikeként tekint a barlangokra." Ez az egyik ok amiért barlangászom.
Pedig nem az. Ha felhõk keletkeznek benne, és abból esni kezd, akkor az vehetõ saját idõjárásnak. A Burj Dubaj-t is módosítani kellett, mert az épületben felhõk keletkeztek. A homlokzat burkolatát kellett megváltoztatni.
Köszi a linket!

Alexease
A barlang brutalis, de a "Sajat idojarasa..." cim cseppet bulvaros;D
mikike
:x
méghogy nem tervezett...

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Darth Sith
Batman: "Thats my cave!"

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Nemtom nekem a "köd és pára" még kicsit sem közelíti meg a saját idõjárás fogalmát...

Willenbrock
Ahhoz képest mekkora termei vannak,nem tûnik valami hosszúnak a 3000 méter.

Tetsuo
"A hangom több másodperccel késõbbi visszaverõdése emlékeztet az üres tér méretére és arra, hogy egy barlangban vagyok."
Azt én is kipróbálnám! A Yardstick zengeto sem tudna ilyet szimulálni.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

NEXUS6
Húvazze!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Molnibalage
Köszi, király.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Érdemes rákeresni a képekre, mert iszonyat jók. Valamiért ahol sok kép van, ott pocsék a minõség, ahol jó a minõség meg a rengeteg képbõl csak pár darab van, de megéri megkeresni õket. A felhõ dolog érdekes, de arról készült fotó szerintem a legkevésbé izgalmas egy átlagembernek. De a többi!

Le a kalappal.
Ez a fénykép fénykép!!!!!
Prometheus.

Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)

IMYke2.0.0.0
Õrületesen jó kép.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.