7
  • kvp
    #7
    A nagyobbik tud ket extra szint is hasznalni, tehat elvileg olyan festekkel toltik fel amivel akarjak, az lehet akar metalpiros es arany is. Mondjuk a 15 vallalati plakat/folia nyomtato lehet hogy egy cegnek nagy piac es nagy bevetel, de alapvetoen a kiskereskedelmi forgalomhoz kepest nem tetel. Ez persze olyan mint amikor az eladott atomreaktorok szamat hasonlitjuk ossze az eladott mobil generatorok szamaval.

    Egyebkent szerintem inkabb azok az ipari nyomtatok kepviselik a jovot, amik kepesek barmilyen festekkel es egyedi fejekkel is dolgozni, mivel ekkor nem a nyomtatogyarto joindulatatol fugg a betoltheto festekek szine es tipusa. Sajnos ezek jellemzoen meg eleg ritkak.
  • Linkout
    #6
    Olcsó a nyomtatás vállalati szinten.
    nálunk 1,6 huf egy fekete és 3,44 egy színes oldal lapnyomati díja.
  • AgentKis
    #5
    Hát 15 nyomtatóra utángyártani akármit is, nem túl nagy 5let... Az utángyártókkal nem harcolni kellene, hanem kínálni olcsó nyomtatási lehetőséget, mondjuk azoknak, akik naponta többszáz-többezer oldal szöveges doksit nyomtatnak (cégek, iskolák, hivatalok, vállalkozások), mert a szabályok miatt muszály, sőt sokat 10 évig őrizni is! Namost oda nem kell 30000 DPI meg élénk, valósághű szinek! Ebből élnek az utángyártók!
  • Tetsuo
    #4
    Sokféle fényesség van, ami az anyag minségétol fugg.
    Az aranytomb ill. az aranyszínu selyem máshogy fénylik.
  • Vadnokedli
    #3
    Már dolgozunk rajta.
  • halgatyó
    #2
    Bizonyára nem olcsó a masina
    Vajon tud-e arany és ezüst "színt" is nyomtatni? Ez ugyanis kifogott az eddigi nyomtatókon, pont a csillogó jelleg miatt (a visszavert fény ugyanis nem szétszórt, mint a normál színeknél, hanem a beeső fénytő függő irányba megy zömmel, mint egy tükröző felületnél)
  • Tetsuo
    #1
    "Fehértoneres nyomtatóból hat hónap alatt 15-öt adtak el Magyarországon - korábban nem terveztek be ennyit."
    :O