9
-
Sajátvéleményem #9 A You Tube arra jó,(kép és hangminősége miat.) hogy a máshol nem található zenét filmet megnézzem. Vagy egy-egy érdekesebb, TV-ben leadott műsort felvenni. -
Bren X #8 Vannak más keresők...
A YouTube-ról meg le lehet szedni az anyagokat, pl.: a DownloadHelper-rel. -
culas25hc #7 Legalább most már tudom, hogy ha nem találok valamit, az nem azt jelenti hogy nincs, csak máshol kell keresni. A YouTube is egy nagy szar lett az utóbbi időkben, rengeteg videó nem elérhető már. A jövőben szerintem teret nyerhetnek a kisebb videó megosztók és keresők, a nagyok az ilyen túl szigorú szabályrendszerük miatt fognak visszaszorulni. -
Sajátvéleményem #6 Ja??????????
Ez csak így megy? nem tetszik valakinek valami akkor töröltetjük?
-Na, nekem a zsidók és cigányok nem tetszenek.... -
#5 Ez most komoly? -
kvp #4 A teljes domain alapu torles odaig mukodne, hogy valaki felrak a facebook-ra egy darab illegalis file-t. Amint a google letiltja a teljes facebook-ot vagy akar egy amerikai kormanyzati oldalt 1 db szerzoi jogilag vedett kep miatt, azonnal bebukna az egesz rendszer. Azert a legtobb jogvedo tudja, hogy csak addig csinalhatnak barmit amig nem okoznak jelentos jarulekos kart, mert amint igen, a sajat fonokeik fogjak oket hivni, hogy a google-ben nem jon be a facebook es igy nem tudnak belepni. -
lapaleves #3 ...és amint a paraszt nem találja meg a guglin / jutubon a keresett pár filmet, haverokat megkérdi, kap valamelyikőjüktől meghívót és utána a pár film helyett letölti a fél netet zárt rencerből. brilliánsan visszaszorítják. -
ugh #2 Ez igaz de azer' bevehetik a veget:D
Az elsot mar a masiknal en vagyok odanove :D -
enyac #1 Ugyan... Lesz helyett másik százmillió link. Továbbá használhatunk más keresőt is.