18
  • who am I 7
    hát mondjuk, valószínű, hogy még mindig egy 3210-es gombos szarral pötyögnél, ha nem lett volna a szifon, vagy mobájlwindózon cerkával bohóckodnál vmi buta pda-n nagyon max.Sosem kellene szifon, de amit elismerek az az, hogy jól összehozta a multitouch-ot az op rendszerrel..ebből kitudtak fejlődni szépen a kezelhető tapicskolós kicsi/nagyobb tepsifonok.
    A jelenre visszatérve, baromságnak tartom a hajlított kijelzőt, és a 4.3"-tól nagyobb méretet.AKinek az nem elég, vegyen még egy tabletet, sokkal kényelmesebb 7-10 coll mint 5 collon majomkodni.
  • Kurfürst
    Agyfaszt kapok ezektől a minden alapot nélkülöző "elemzői" találgatásoktól. Eddig kb. egyik se jött be. Holgrafikus vetítós ájfón, a telefon széléig terjeszkedő képernyő, 6 collos ájfón stb.
  • MsUser
    És az Apple übereli majd a lekerekített kokca formával, ami nem gurul el mindig, ezért jobb!!!
  • MsUser
    Mokor lesz gömb telefon?....húú de várom.... nagyon hasznos lesz és végtelen
  • M2 #14
    Nálam annyira nem parasztvakítás, hogy nélküle egyszerűen nem lenne lezárva a telefonom...
    app vásárláskor meg még jobb (ugyanis ott eddig mindig be kellett pötyögni)!

Már csak azt várom, hogy valahogy működjön több helyen is: paypal vagy moneybookers belépés stb.
  • Dynamic
    Használat közben azért kitűnik, hogy nem akkora parasztvakítás. Lényegesen kényelmesebb feloldani a zárat vagy vásárolni úgy, hogy az ujjam amúgy is home gombon van, minthogy mindig jelkóddot bepötyögve belépni, meg vásárláskor jelszót írogatni. Hibátlanul, pöcre működik, bármilyen pozícióban van az ujjam. Tudom, mert használom.
  • Sequoyah
    A domborút már megcsinálta a nokia (since N9)...
  • TomecK
    Az ujjlenyomat-olvasó talán az eddig valaha látott legnagyobb parasztvakítás, kb. mint laptopon, se több se kevesebb.

iPad, iPhone tényleg nagyon jó termékek voltak, csak úgy érzem megállt apple hajtani a piacot. Én szerettem őket, mert tényleg sokat tettek a fejlődésért, a verseny által. Csak szeretném, ha továbbra is kőkeményen folyna az apple vs. samsung harc, mivel nekem felhasználónak az a legjobb. Úgy látom, hogy a 2 nagy lufi amit kitaláltak anno már leenged, és nincs senki aki másikat fújjon fel.
  • lokutus
    Ez meg nem egy kiforrott technikának mondható :S
  • Dynamic
    TomecK, caius marius:
    "Kullog az alma a Samsung után hajjajj mi jöhet még?"
    "Apple, mindig egy lépéssel lemaradva :)"
    Azért csinál most is mindenki (többek között a következő Samsung fog ezekkel kijönni) az 5S mintájára ujjlenyomat érzékelőt, meg 64 bites procit.

caius:
    Idézet a cikkből: "A jelenlegi generáció egyelőre jól teljesít, a negyedik pénzügyi negyedévben csaknem 34 millió iPhone telefont adtak el"
    LOL. Ez aztán a kurva nagy kullogás :D

Egyébként meg nem is értem ezt az ostoba elvárást. Ti tulajdonképpen azon siránkoztok/röhögtök, hogy nem mindent az Apple talál ki. Amikor kijött az iPhone és az iPad, akkor nem volt konkurenciája, nem volt nehéz innovatívnak tűnni. Most hogy mindegyik telefongyártó felzárkózott, a többiek sem fognak ölbe tett kézzel ülni, nyilván két iPhone között ők is kitalálnak valamit, aztán ha piacképesnek tűnik, akkor átveszi az ötletet a többi gyártó is.
  • asgh
    Szegény alma fanoknak max. a valódi termékbejelentéskor kell magyarázkodniuk. A hetente megjelenő légbőlkapott hülyeségeken általában a haterek szoktak rugózni.
  • SanMaster
    4,7 és 5,5... ez biztos hülyeség. Nekem pont azért van 5ös iPhoneom, mert nem akartam beállni a tepsifón felhasználók közé. A 4 hüvelykes pont optimális, egy kézzel bármit meg tudok tenni a telefonon. Biztos, hogy nőni fog a kijelző, de nem ekkorát, szerintem max 4,2; 4,5 a reális, és meg fogják oldani, hogy egy kézzel lehessen használni a telefont.
  • Papichulo
    egészen pontosan 4,7 és 5,5 hüvelykes változattal váltaná le

Biztosan nem lesz ket uj kepernyomeret, ezt 6 ev alatt osszesen egyszer valtottak. Most meg egyetlen ev alatt ketto uj is lenne??? Meg aztan milyen felbontasok lennenek ezeken? Hogyan illeszkedne be ez az Apple termekstrukturajaba? Teljesen kidobnak a 4"-es modelleket?

Ezerszer nagyobb eselyt latok arra, hogy zafir kijelzot kapnak majd a telefonok…

ps: Az iPhone megjelenesekor egyebkent ezt irta a Bloomberg: "Apple will sell a few to its fans, but the iPhone won't make a long-term mark on the industry." :)
  • M2 #5
    Hirtelen egy dolgot se tudnék mondani, ami Apple készülékben jelent meg először...

Egy nagyobb kijelzős iPhone fog jönni valamikor a közeljövőben, a többi meg csak bulvár kacsa.
  • caius marius
    Szegény almafanok most aztán eztet, hogyan tudják kimagyarázni? :)
    Kullog az alma a Samsung után hajjajj mi jöhet még?
  • Marteen21
    Ezt a homorút se nagyon értem de az azért kapitális marhaság lenne :DD
  • NEXUS6
    Szerintem ők most is elöl fognak járni, ők domború kijelzőt csinálnak!
  • TomecK
    Apple, mindig egy lépéssel lemaradva :) Sajnos ez nem volt mindig így. Volt amikor az alma innovációt új forradalmi, és merész dolgokat jelentett. R.I.P Jobs, bye-bye Apple.