4549
-
#4228 Free-to-Play Hero Rotation: November 22 - 29, 2016
Malfurion
Valla
Xul
Tassadar
Tyrael
Kael'thas
Leoric (Slot unlocked at Player Level 5)
Brightwing (Slot unlocked at Player Level 7)
Sgt. Hammer (Slot unlocked at Player Level 12)
Samuro (Slot unlocked at Player Level 15) -
#4227 Végre!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.20. 18:47:50 -
tutyimutyi2 #4226 Hát figyu akkor is végig csinálhatod mert a 30 menetért ugye kapsz még egy hátast is meg 30 nap stimpack-et. -
#4225 És akinek már mind meg van?? -
pimpi001 #4224 ez engem is erdekelne :P vagyetek fel lenn van a battletagom. vagy adjatok battletag-okat :P -
#4223 -
tutyimutyi2 #4222 én szívesen mennék veled bár a barátmeghívósdiban már nem tudok résztvenni :D -
#4221 Aki jönne a Heroes of the Storm-ba a Genji skinért és a többi cuccért (Overwatch), az kérem, ezen a linken keresztül tegye
Ezáltal engem is támogattok, illetve a ti HotS profilotok is gyorsabban fejlődik, több játékbeli goldot kaptok, illetve ingyen hősöket is, és talán a MOBA műfajt is megszeretitek.
Köszönöm! -
#4220 -
#4219 Lehet, hogy inaktív voltál és emiatt megváltak tőled a többiek.
Vagy csak átnevezték a Battletag-jüket (volt ilyen ingyenes lehetőség pár hónapja) és emiatt nem éred el őket. -
tutyimutyi2 #4218 Miért törlődött minden ember a barátlistámról? -
#4217 Elméletileg több baráttal is lehet, a lényeg, hogy szerepeljen a másik fél a barátlistán. -
tutyimutyi2 #4216 1 darab baráttal kell 30 meccset lejátszani avagy ha több baráttal van meg a 30 meccs az is jó? -
#4215 Érkezik a Nexus Challenge!
Játssz le 15 meccset egy barátoddal
Overwatch jutalmak
- Oni Genji kinézet
- Oni Genji portré
- Oni Genji spray
Heroes of the Storm jutalmak
- Zarya hős
- Oni Genji portré
Játssz le 30 meccset egy barátoddal
Heroes of the Storm jutalmak
- Auriel hős
- Greymane hős
- Kerrigan hős
- Li-Ming hős
- Orochi Hovercycle hátas
- 30 napos Stimpack (Arany + XP bónusz)
November 15-től indulhat a közös móka!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.06. 10:11:46 -
#4214 Varian Wrynn és Ragnaros lesznek a következő hősök. -
#4213 Varian + Ragnaros érkezik a Nexus-ba
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.04. 20:02:43 -
endorphinz #4212 vicces, hogy megkapta a megszokott nerfet de még mindig iszonyat op, pláne ha ügyes is vele az ember akkor insta win -
#4211 -
Lokker #4210 üdv a mobák világában. kezdő vagy? -
NiGhTM4R3 #4209 "Jó" látni, hogy a retardált blizzardék visszatértek a régi módszerhez és brutális opként szállították a legújabb hőst, egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire nem tudják eltalálni a nyomorékok a balanszt -
NiGhTM4R3 #4208 lvl 13 vagy 16 szinten van talent (fejből nem tudom) hogy akkor is húzza magát ha nem ér ellenfelet, fel fogod ismerni :) -
Lokker #4207 Xul skin meg az Eye pad elég jó. -
#4206 Új tartalmak:
-
ShaiHulud #4205 samuro
-
#4204 -
NiGhTM4R3 #4203 Blizzard logika: élesítenek egy gyenge, használhatatlan hőst (tesztelőket elzavarni a picsába) amit utána úgy buffolnak, hogy messze a legerősebb lesz.. igen, Zaryaról beszélek -
Lokker #4202 Unikornison lovagló Arthas állat. :D -
#4201 Érkezik a tavaly bejelentett Arena mód, persze más néven (Brawl):
Minden héten más-más játékok és jutalmak! -
endorphinz #4200 meh, pedig itt mindenki pro-nak tartja magát -
#4199 Szerdán érkezik Zarya!
-
Lokker #4198 Raynor -
#4197 Sziasztok.
Szerintetek melyek karakterek a leghasználhatóbbak a Medium és Easy kategóriából? -
endorphinz #4196 srácok, tudom noob kérdés de Sonyával hogy tudom "elrántani" magam? (asszem q billentyű) -
NiGhTM4R3 #4195 istenem, mikor meglátok egy ilyen csapatot elkezdek öklendezni.. napi 10 meccsből 7x tuti ilyen retardáltakat kapok ki, akikkel már picknél eldől, hogy időpocsékolás az egész játék. ez nekik miért jó?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lokker #4194 5%, lehet vadászni a népet Novával és kb. nincs menekülés előle. :D -
NiGhTM4R3 #4193 Level 1
Advanced Cloaking (Talent)
Movement Speed while Cloaked reduced from 30 to 25%
Alarak gondolom a köv. patchben erősítve lesz, megint élesítettek egy kalap szar hőst. Részemről az újragondolt Valla is pocsék lett, bár sose szerettem :D -
Lokker #4192 Meg Novának is. Cloakban már csak 5% a különbség. Ha csak nem nerfelték azt is. -
NiGhTM4R3 #4191 Mount-speed csökkentést megtudná valaki magyarázni, hogy mi a k. anyjukért lépték meg? azon kívül, hogy lassítja a játékot, plusz előnyt ad az eddig is plusz előnyt élvező teleportálós karaktereknek (falstad, bw, dehaka, stb) -
#4190 Én elfogadnám. :) -
hitman1028 #4189 van egy free hero-Jaina kódom,az első jelentkező megkaphatja