Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként egyetértek, ekkora op szar képességet, mint Tracer E-je, még nem raktak ebbe a játékba. Még ultinak is erős lenne, nemhogy egy szaros alapképességnek.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
It\'s a trap!!! :)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Raynor
Muradin
Uther
Kerrigan
Tyrael
Nazeebo
Sonya (5)
Arthas (7)
Tassadar (12)
Li-Ming (15)
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
@
@
@
@
@
Április 8. 19:00-tól, április 11. 19:00-ig.
50% bónusz XP
Április 8.-án 19:00-tól, április 18. 19:00-ig.
Malfurion
Valla
Artanis
Gazlowe
Illidan
Tyrande
Stitches (Slot unlocked at Player Level 5)
Butcher (Slot unlocked at Player Level 7)
Lt. Morales (Slot unlocked at Player Level 12)
Xul (Slot unlocked at Player Level 15)
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.04.03. 14:34:41
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.04.03. 12:44:18
16 vulnerability -> régen mindenki vulnerable lett, most csak a fő célpont, szóval azért erős nerf. (De lehet hogy rosszul emlékszem)
meg én az unstable poisont éreztem nagyon erősnek anno. aztán szépen azt is leamortizálták. bár teljesen érthető, mikor hősöket is sebezte, ráadásul több minion többszörösen, az elég meredek volt.
13-on windrunnerrel próbálkoztam eddig.
@
1 overflowing quiver
4 withering barrage
7 q-tripla sebzés
10 mind control (ez nagyon poén lett, imádom. viszont ha nagyon betömörülős az ellen akkor marad az arrow, 16+ szint felett szétkapható az ellen egész csapat mp-ek alatt)
13 w-heal
16 w-sebezhetőség (op képességét nem vették el, örülök)
20 teleport
ezzel elég jó win rate-m van
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.04.03. 04:37:50
@
További képek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pl. ha minden torony el van foglalva akkor folyamatosan lövöldöz az ellenfél
vagy hogy azok a siege manók is sebzik a coret
de ezt is meg kellett tanulni valamikor. 😊
Az új Sylvanast hogy szokás játszani? Régen triple dmg withering fire meg unstable poisonnal mentem, ez most nem tűnik járhatónak.
@
t
A játékmenetet értelmezheted játékszabályként is, persze igen távolról, vagy alapstratégiának is, ami a nyeréshez vezet. Játékmenet része a teamfight orientáltság, soakolás és mercözés időzítése, objectivek előkészítése és kivitelezése, bosscap és tf időzítése, counterpickelés, countertalentezés és hasonlók. Nos... ezeket pl. egy Nova rework semmiben nem változtatta meg. Főleg nem akkor, ha nem is pickelik. Érted már mire gondolok?
Kár, hogy nincs kérdésed, pedig még sok a tanulni való 😉
...és az alfa óta ilyesmik sem tűntek föl neked..., aha!
Nincs több kérdésem!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Bővebben: eddig nem dolgozták át még egyszer sem az egész játékot. A hots még mindig úgy hots, ahogy az elején is volt. Az eredetileg izgalmas játékmenet tehát még mindig ugyan az a játékmenet, mint ami eddig volt. Alpha óta játszok, és mondhatom, a játékmenet semmit nem változott. Semmit. A hősök képességei illetve azoknak értékei nem a játékmenetet jelentik. Szép magyar nyelvünk annyira kifejező, hogy eléggé nehéz elvéteni a szó jelentését: játékmenet. Ez pedig, mint mondtam, semmit nem változott. A másik pedig, hogy a 49 hősből, nem is tudom, de egy kezemen meg tudom számolni hány kapott teljes reworköt, amitől neked élvezhetetlen a játék. Miért nem játszol a maradék 44 hőssel, ami nem kapott reworköt?
Ha annyit mondtál volna, hogy unom az egészet, mert csak, szó nélkül tudnám hagyni, de ezt az érvelést képtelen vagyok.
Ezzel a bizergálási kényszerrel a hátuk mögött jól tönkretették az eredetileg még izgalmas, sokszínű játékmenetet és lett az hihetetlenül egysíkúvá! <#shakehead>#shakehead>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
t
t
Fél éve ugyanazokat a betöltőképernyőket nézem, ugyanazokat az unalmas mapokon játszom, ugyanazokat a hangokat, beszólogatásokat, zenéket hallom, ugyanaz a ~10 karaktert válassza mindenki. 0 változatosság. Ott van egy csomó hős akivel foglalkozhatnának, mert nem jók pl. rexxar, anubarak. Van egy csomó képesség amit újragondolhatnának, pl. Sylvanas possessionja
De ami a legrosszabb, hogy hiába van a sok talent, 80%-ban ugyanazzal a builddel megy mindenki, lehetne kozmetikázni azon, hogy változatosabb buildeket válasszanak az emberek
Lenne egy csomó ötlet amivel fel lehetne dobni a játékot, más játékmódok, több kihívás, tök színessé lehetne tenni de a fejlesztők nem így gondolják.. nem ragequit részemről, szimplán beleuntam.
Ti ugyanúgy élvezitek mint mikor elkezdtétek?
t
DC-vel és textúra bugokkal nem találkoztam szerencsére.
@Nightmare: örülök hogy hanyagoltad a személyeskedést. 😊
Szétbarmolás vagy sem, akkor is rework. Átdolgozás. Csak rosszul sikerült. A régi Nova jó kezekben nem adott lehetőséget counter-playre. Rossz kezekben pedig zéró haszna volt. Nem nagyon lehetett köztes játékot látni, ez volt vele a baj, ezért akart valamit kezdeni vele Blizzard.
Megcsinálták az új Novát. A gondolat mögötte, hogy a one-shot-one-kill helyett a konzisztens pontosságot követeli meg a mesterlövésztől. Ez eddig meg is van, látszik a skilljein.
A kozmetikázás pedig a buffolás. Mert ehhez az átalakításhoz nem stimmelnek a számok amikkel kiadták. A skilljeit nem változtatják meg, csak a számokat benne. Igen el lett szúrva, tényleg nerf lett a rework (erre szinonimaként akár mondhatjuk is hogy szétbarmolták).
De próbáltad már máshogy játszani a karaktert? Rework után próbálkoztam ezzel a Snipe builddel, hogy majd jól szétlövöm az ellenséget, de egyszerűen nagyon nehéz helyezkedni és találni vele. Nem kifizetődő. Aztán rábukkantam a One in the Chamber buildre. Pinning shot range, +1 Pinning shot, vulnerability rá, OitC. Ezzel már elég jó sebzést lehet osztani, és akár lényekre is! Tankokat nem fogod vele leszedni, de nem is cél, arra ott vannak a társak. Mióta ezt buildelem neki elkezdtem nyerni vele. 😊 És konzisztensebb élményt nyújt a régi Novánál.
@