4549
  • nasr
    A matchmaking nincs egyenlőre.
    Magamnál is tapasztaltam hogy random embereket dobál össze. Sőt még Rankeden is , ahogy láttam tegnap egy külföldi streamen. A srác rank 5 és többször kapott rank 40 körüliket. Ja meg volt neki egy szép 6- os lose streak- je.

Amúgy a meccsek egyoldalúságát ő is felhozta negaívumként. Szó szerint azt mondta vagy nagyon kipicsázzák őket vagy ők az ellenfelet. 100 meccsből 10 aránylag kiélezett.
    Ez az ami zavaró számomra is.
    Sokkal jobban kell támaszkodnod a csapatodra mint egy MOBÁ- ban itt alig vagy egyáltalán nem lehet lehozni egy teamfight- ot 4v5 ben.

Sok játékos akinek van MOBA tapasztalata úgy játszik mint azokban. Véleményem szerint idő kérdése csak amíg az emberek beletanúlnak.

Nem tudom mikor lesz a megjelenés de addigra a beta playerek jó része belerázódik és gondlom a match making is fejlődik.
    Persze a legtutibb ha 5 ismerős játszik akik tudnak is kommunikálni.
    Addig vagy coop ozol vagy premade- ben nyomod a Soloq nem ajánlatos :D
  • Anthrax
    MMR van, de nem nézi a pickeket
  • shuda
    Pont tegnap szinteztem Sonyaval, nekem bejott. Massziv dps-t tud tolni, self-heal nek es a whirlwindnak koszonhetoen lehet vele szolozni, nem hal meg olyan konnyen :)

Ami talan negativuma (meg a talentek ellenere is), hogy
    konnyu kijatszani.. porges utani cc-re gyakorlatilag csak a wrath ad "vedelmet". Ilyenkor kenytelen az ember eltolni a speart (ha epp nem cd-s) es meg akkor is nagy az eselye, hogy megszoknek eloled.
    (persze ez szemelyes velemeny, de a lelemenyes ellenfel engem igy "szivatott" folyamatosan es nem mindig tudtam mit csinalni)

Mondjuk,ha a no escape talent stackel a brightwing pixie dustjaval abbol erdekes daralas szulethetne.. o.O

Mas:
    Matchmaking rendszer van ebben, vagy csak szamomra erdekes a mukodese?
    Multkor osszerakott 4 assassint + 1 warriort.
    Tegnap csapatban mentunk (4-en), 1 ranged assasin, 1 melee assassin, 1 warrior + en vittem lilit healnek.. Gondoltuk lesz annyira jo a matchmaking, hogy qm-be bedob mellenk valami warriort, vagy assassint, netan valami supportot, de semmikepp se healert, hiszen visszuk lilit.
    Erre berakott mellenk egy malfuriont...
    Oke, hogy lilit es malfuriont is lehet talentelni dps supportra es ez is tortent nyilvan, de azert na :D
    Utoljára szerkesztette: shuda, 2015.03.23. 10:09:21
  • Overburner
    Na ne kezdjünk már háborút pls eddig tök jól megvolt mindenki mindenki mellett.
  • avengir
    Speciel te pont az a seggbenyalos fajta vagy, ha nem érdekel amit írok minek reagálsz rá? ;)
  • Whysper
    Köszi a segítséget.
  • Anthrax
    Hero League MMR alapján hív be, elég ratyi megoldás. Hétvégén, végig Rank 41-34 között kaptam csapattársat, én meg Rank 8 vagyok jelenleg. És nem az én MMR-n fos, legalábbis hotslog szerint (ami persze nem hivatalos). És nem azzal van, hogy most ő 41es, hanem a tapasztalat hiánya, hogy bemegy 1v5 fightolni, használhatatlan ultira rak. Remélem ez változik jövőben és Rank alapján keres játékost.

És kezdem azt hinni, hogy Sonya használható hős lett, nem tudom kinek milyen tapasztalata van vele.
    Utoljára szerkesztette: Anthrax, 2015.03.23. 06:05:55
  • jazzy
    Te speciel pont az a fajta okostojás vagy akinek építő jellegű hozzászólása még nem volt és nem is lesz. Így nagy plusz bárkinek aki törli a hülyeségedet.

G2A-n 333 forint a Beta kulcs. Ha valaki szeretne játszani, az tud.
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.03.23. 00:07:34
  • avengir
    Üdv a klubban, a kövi lépése az lesz hogy az építő jellegű hozzászólásaidat törli majd utána beírja sajátjaként, ha szólsz miatta neki áll feljebb és figyelmeztetés....
  • Whysper
    TBt azért valamiben nem értek egyet... Mert például ugyan annyi idő óta van acc-om nekem meg a jó barátomnak és Én kaptam a Blizz-től kulcsot és Ő nem ... és már vagy 3 hete próbálunk szerezni és nem ment. Szóval például nekünk pont jó lett volna és az ,hogy ezen játék fórumán ezen játékhoz valaki felajánlja a kulcsát és ezzel pont pl.: mi játszhatnánk együtt már elég kedves gesztus lett volna. ellenben most megint írogathatunk pedig már sok sok helyen próbáltuk. --- Azért köszönöm annak aki felajánlotta volna. nem sokon múlt,hogy játszhassak a barátommal 8)

(ui.: és nem 10 évesek vagyunk ,hogy rinyálnánk ez csak véleményem,hogy)

ez a vicc illik ide! ;)

"Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.

Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla:
    NE MÁSSZ KI! Lucifer kérdésére az ördög így felel:
    - Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.

A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
    - Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni,
    az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.

A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
    - Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
    - Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza."

Amúgy Én köszönöm a sok jó tanácsot innen klassz közösség.
    Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.03.22. 22:45:54
  • mukika
    Minden nyomát eltünteti annak, hogy bemásoltam ide 2db kulcsot... Eddig 3-ból 3 hozászolásom tűnt el, pedig elvileg semmi fórum szabályzatot nem szegtem meg. Elsőben beírtam 2db kulcsot, másodikban rákérdeztem, hogy az első hozzászólásom mégis hova lett, a harmadikban pedig gratuláltam a házigazdának a remek vezetésért. Ezek után úgy vélem, ez a hozzászólásom sem lesz hosszú életű...
    Utoljára szerkesztette: mukika, 2015.03.22. 22:37:12
  • antiqueA
    Rendben ez esetben elnézést a feltételezésért. Viszont egy pár gondolatot hozzáfűznék ehhez. Az rendben van, hogy töröljük a kéregetéseket, mert valóban unalmas mindig arra visszatérni ide, hogy az új kommentek kimerülnek a kéregetésből. Ellenben, ha valaki szívesen adja a kulcsát és bemásolja ide, azt szerintem nem kéne törölni. Bár lehet hogy olaj a tűzre, de talán mégsem törölném.
  • TBTPumpa
    Nem nyúltam le, mert nem érdekel. Azért törlöm az ilyen hozzászólásokat mert:
    - ez nem az ajánlgatós topik
    - nem a kéregetős topik
    - nem adok-veszek topik
    - nem a hogyan szerezz bétakulcsot egy adott játékhoz topik

Minden nap olyan hozzászólásokat olvasni itt többségében, hogy hun van bétakulcs, valakiaggyonmákulcsotalyátékhoz és hasonlók. Az a durva, hogy javarészt csak ezen a fórumon. Járok még másik kettő magyar HotS fórumra is, de ott nincs ez - néha előfordul, de azt törlik azonnal. Nincs kéregetés, nincs ajánlgatás, nincs "hirdetés" és nincs rinya sem ezzel kapcsolatban. Aki kulcsot akar szerezni, szerezzen (Reddit, Stream-erek, G2A, hivatalos Facebook és Twitter csatornák, Battlenet shop, Battlenet account bétaprofil). Tegyen érte. Amúgy is ez az első olyan Blizzard játék aminek a bétájába pofon egyszerű bekerülni (még a Battlenet is lehetőséget ad erre). Eddig és ezután is törölni fogom az ilyesfajta hozzászólásokat. Ez a topik nem bétakulcsok adásvételére lett létrehozva. Sajnálom, de nem ebből a célból készült. Más fórumokon sem megengedett az ilyesmi és azt szeretném, ha itt sem lenne az. Akit ez zavar, annak csak annyit tudok tanácsolni, hogy menjen máshová! Viszont biztos vagyok benne, hogy bétakulcs kéregetéssel ott sem fogja "sokáig húzni".
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.22. 22:00:29
  • jazzy
    Szerinted eladja 250 forintért amennyit most ér? Biztos :D
  • antiqueA
    Mert a házigazda lenyúlta.
  • Whysper
    Azt értem,de amivel szeretek es tudok is az mar megvan...
  • ShaiHulud
    Weekly Sale Items for March 23 – 30, 2015
    Azmodan -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP
    Azgul’dan Azmodan Skin -- Sale Price: 3.69 EUR, 2.7 GBP
    Cyb’arak Anub’arak Skin -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP
  • ShaiHulud
    starter+nexus bundle aztan jovan
  • 93Geri
    Bár véleményem szerint ajánlatosabb 10 olyan hős amivel szeretsz, és tudsz is játszani, mert nem biztos hogy mindig azt a hőst/kasztot kell választanod amivel te szeretnél menni hanem azt ami a csapatnak jó.
  • 93Geri
    Teljesen mindegy melyik 10 hős van meg. A hangsúly a 10-en van.
  • Lokker
    Azért értem hogy nem egyedi eset, de mikor szépen megkértem hogy akkor következő teamfightoknál már legyen ott és tojik rá nagy ívben az már zavaró. Ráadásul itt hihetetlenül függ egymástól mindenki. Itt jóval nehezebb lehozni egy teamfightot 4v5-ben mint pl LoL-ban. Ahogy tapasztaltam eddig a meccsek nagy része nagyon egyoldalú tud lenni. Legalábbis nekem kevés szoros meccsben volt részem. Vagyon nagyon csúnyán kikapunk vagy nagyon alázzuk az ellenséget. Tény hogy friss még a játék bele kell rázódni, de egyelőre úgy látom hogy randomban menni öncsonkítás.
  • Whysper
    Amúgy most megvan tegyük fel 2 db 7000 hős(2 kedvencem) és megveszem az 5 db 2000 hőst az hét aztán még 3db 4000 és mehetek akkor a HERO LEAGUE-ba mindegy melyik 10 hősöm van? meg persze a lvl 30
  • BoneDragon
    Elég zavaró. Futok az enemy után, nyomnám el a területi skillt és bumm beáll a kép 1mp-re. Mire megint jó, már ott sincs az enemy, de a skill elment. :D
  • TBTPumpa
    Ez nem egyedi eset. Minden csapatos multiplayer játékban előfordulnak ilyenek. Ezt el kell fogadni, ha nem megy, akkor másik játékot kell keresni vagy hozzácsapódni egy csapathoz és velük játszani.
  • nasr
    Igen. network spike és egyenlőre nem teljes optimalizáció. Elvileg hamarosan javítják.
  • BoneDragon
    Amúgy másnál is van, hogy megakad a kép pár másodpercre teljesen random? Lehet akár low, vagy ultra...
  • Lokker
    Tegnap este úgy ültem le a gép elé hogy most van kedvem játszani, de az első 15 perces meccs után elment a kedvem. Olyan szinten aláztak minket, iszonyat egyoldalú volt a mérkőzés. Ráadásul végig 4v5 teamfight-okat mentünk mert a Sonya játékosunk a map másik végén ütötte a creepeket. Hiába pingeltem semmi hatása nem volt. Ez most azon a pályán volt ahol le kell menni a bányába.
  • ToCsEk
    nem hagytam ott csak most bele unás és vegetálás van :D most van vége a ligának 24.én indul 1hónapos liga aztán jön az act4
    szóval pár nap pihenés

jó kis játék ez nem is értem miért nem tettszett eddig mondjuk 3 játék 1hőssel nem sok tapasztalat de hát na
    Uther op 20as kill átlag xD lopok mindent amit kell nah jó nem de fun az a gáz randomokkal nem sok teamplay van de ha van aki pingel mint az őrült akkor már alakul a dolog
  • avengir
    A blizz megis meglépte a Hsnél ahol utána annyi boostert nyithattál ameny pénzt beletoltál és leszartk milyen lapokat buktál... De itt nem lesz wipe, megmondták.

Tocsek hh ott hagytad a PoEt?:
    Utoljára szerkesztette: avengir, 2015.03.21. 22:31:41
  • 93Geri
    Ott ahol már valós pénzért veszel meg dolgokat ott már nem fognak tőled semmit elvenni mivel a pénzt sem adják vissza. Ha meg valamelyik fejlesztőcég olyan hülye lenne hogy egy ilyet mégis megjátszana, akkor abból olyan botrány lenne hogy ihaj csuhaj!!
    A beta játékosoknak meg nem a karakterek számában vagy a mountjaikban lessz a legnagyobb előnyűk hanem a tapasztalataikban, mert ugyebár "van amit nem lehet megvenni, minden másra ott a maszterkárd". :D
  • ToCsEk
    az durva kicsit nagy előnye lesz beta palyereknek akkor :D érdekes
    köszi az infót
  • TBTPumpa
    Nem lesz már semmilyen wipe, szóval nyugodtan gyűjtögethetsz!
  • ToCsEk
    teljes játék kijöveteléig milyen wipe várható? gondolom fölösleges bármit is gyüjteni most nem? Skineket mountokot gondolom nem fognak nullázni
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.03.21. 17:52:08
  • TBTPumpa
    Visszatérő mountok!

Végre a Lunar Tiger külön is kapható lesz!
  • TBTPumpa
  • Whysper
    motkany tolhatjuk! 8)
  • SweeneyTodd
    Újra rákaptam most a játékra, a következőre rá kéne gyúrni

Vagy ti mentek azért kérdezed ? :)
  • TBTPumpa
    Innét részt vesz valaki ezen?
  • Anthrax
    Ez a murky skin beteges, KELL , de az összes iszonyat jó , még talán a spider mount a leggyengébb
  • ShaiHulud
    nm, legalabb nem ment veszendobe :D