Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TL 12,4% 49,1% ---> 2,8% 29,9% (10%-al kevesebb játékos, 19%-al rosszabb győzelmi arány
HL 26,5% 50,6% ---> 11,5% 39,5% (15%-al kevesebb játékos, 11%-al rosszabb győzelmi arány)
Állítólag nemsokára érkezik balance patch, meglepődnék ha nem Novára és Li mingre fókuszálnának
Li Li
E.T.C.
Butcher
Kael'thas
Johanna
Sergeant Hammer
Arthas
Brightwing
Zeratul
Lost Vikings
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
TL 12,4% 49,1% ---> 9,5% 43,5% (3%-al kevesebb játékos, ~6%-al rosszabb győzelmi arány)
HL 26,5% 50,6% ---> 21,5% 47,9% (5%-al kevesebb játékos, ~3%-al rosszabb győzelmi arány)
QM 49,8% 52,0% ---> 49,0% 48,2% (1%-al kevesebb játékos, ~4%-al rosszabb győzelmi arány)
Most a buff után végre használható karakter lett.
Novát kinyírják mert idegesítő a nooboknak, erre behoznak egy totál op karaktert? 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.02.05. 18:08:56
Wave Of Force - 1236 -13,1%
<#wilting>#wilting>
Possession - 1002 - 3,9%
<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.02.04. 23:35:36
Li-Ming elég jó dmg-et tol így kezdésre, bár ő is olyan lett mint Sylvanas Wave of Force ultiját látta már valaki használni? kb. 20 meccset toltam ellene de még senkinél se láttam
Csak alakítottak a játék stílusán, amit teljesen lenulláztak. Egyik haveromnak kifejezetten tetszett az új Nova. Én személy szerint nem szerettem, vagy egy baromi idióta kezelte, aki több időt töltött el halottan, vagy egy olyan aki ténylegesen egy global CD alatt kinyirt full hp-ról. szerintem most több játék tudást fog igényelni, de ez saját vélemény..
Viszont kifejezetten "fun" volt vele játszani (ha már ilyen korcs szót, mint a cryolás, képes valaki leírni..), erre most totál kinyírták.
A másik kedvencem, Tyrande tényleg kissé OP volt, és kapott is nemrég egy ÉSSZERŰ gyengítést, de nem így, hogy bumm, egyből szétkúrták az egészet..
Van aki 200 játék alapján követeli vissza a régi Novát, úgy érzem a 650 játékommal azért van tapasztalatom, hogy ilyen lordzs-félék ne próbáljanak kioktatni
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.02.04. 11:18:32
"jelenleg két stealth-es karakter van a játékban" - ja, Nova, Zera, DE ott van még, Hammer... te egyáltalán tudod melyik játékról beszélünk?
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.02.04. 09:40:07
Nekem egyre kevésbé van kedvem a játékhoz, pláne mikor az ember egyik kedvencét gyak. teljesen kinyírták. Én ranked meccsek során pl. kifejezetten ritkán találkoztam vele.
és akkor ezt hazudják blizzardék, hogy mindenhol top játékos:
TL 11,1% - lol
HL 24,9% - lol
és egyedül qm-ben 48,7% a népszerűsége, de tudjuk qm-et sokan nem veszik komolyan, szóval rohadtul nem volt indokolt a nerfelése
t
Li-Ming ára szerintem már jövő héten mérséklődni fog a kínai újév (és a Lunar event) miatt, mint decemberben Lunara esetén (karácsony miatt).
Lunar Event is holnaptól kezdődik nálunk. Új skinek, mountok, illetve egy új profilkép is szerezhető!
A Majom éve miatt nem meglepő, hogy majmos kép jár. <#idiota>#idiota>
"Complete 25 games in Versus A.I., Quick Match, or Ranked play during the Lunar Festival 2016 event and you’ll earn the brand new Monkey Elder holiday portrait!"
Ingyenesen játszható hősök a héten:
Artanis
Azmodan
Diablo
Malfurion
Thrall
Valla
Tychus
Rehgar
Jaina
Chen
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.02. 09:56:06
Nekem az volt a kedvencem,a csont necro,egyszer csont necrokkal meg fist of heavens paladinokkal a szervert is kiakasztottuk.<#vigyor>#vigyor>
t
Valla üldözte a Vallámat és sikerült elkapnia, az egyik társam viszont üldözte őt és kinyírta, ennek ellenére az ellenfél Vallája respawnolt kb. 5 mp-el előttem
(Meghaltam - őt üldözték 10 mp-ig és meghalt, ennek ellenére 5 mp-el hamarabb respawnolt)
Ez bug? csalás? vagy vallának van valami respawn speckója?
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.02.01. 18:03:35
t
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Jöhetsz itt a százalékokkal, a büdös helyzet az, hogy Mura a 8 tankból 5. helyen áll győzelmi aránnyal, ami rohadtul nem kiemelkedő. Ne csak felfelé nézd a %-ot, ennyi erővel Cho is 0.3%-al van lemaradva mögötte...
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Ja, igen... győzelmi arányban több warrior is megelőzi... ehe.. hehe.. több... pontosan 3, merthogy Chen egál, maradék háromból Rexxar megelőzi kemény 0,2%-al a 3%-os pickrate-jével, Johanna megelőzi 0,9%-al, egyetlen, aki igazán überel mindenkit, az Diablo az irdatlan stunjaival és mellé op dmg-ével. Szóval akkor... what? o.O
karmacoma: én 90%-ban qm-et játszok, így abból indultam ki, ott csak 22%-on áll hetek óta. tényleg hasznos oldal, ez esetben tévedtem a népszerűségével kapcsolatban, de győzelmi arányban több warrior is megelőzi
Muradin popularity 53% Btw köszi a linket.
Muradin nem azért keveset játszott, mert gyenge. Én se igazán játszok vele, de teljesen más okból kifolyólag. Egyszerűen más jobban tetszik, még akkor is, ha gyengébb, pl Tyrael. Engem speciel egyáltalán nem érdekel, hogy hányan játsszák Muradint vagy bármelyiket. Nekem az a fontos, hogy nekem tetsszen a hős és egyik se legyen overpowered, márpedig Mura ultis basic attackja az volt.
Egyébként hidd el, ha érthetően fogalmazol, akkor megértem mit akarsz mondani.
Azt nem értem, miből gondolod, hogy szerintem se játszik senki Murával. "mégis miért zavar az, hogy a kutya se játszik vele?" Ebből? Ezt te mondtad, nem én. Tehát ahogy te értetted, úgy nincs ellentmondás. Bár ellentmondás ettől függetlenül lehet, mégpedig az, hogy - bár csak szerinted (mert szerintem eleget játsszák, pro meccseken mindenképp) - kevesen játszanak/játszottak Murával, pedig túl erős - volt. Hogy ez miért van, nem tudom, nem is nagyon érdekel. De tény, hogy erős volt. Hogy miért, már egyszer elmondtam. De azért még egyszer: egy viszonylag hosszú ultis állapot minden basic attackja ministunol úgy, hogy közben kb megölhetetlen formában szaladgálsz és szakítasz minden channelinges képességet, leginkább ultit. Ismétlem, basic attackal. Ha ez szerinted nem op, hát.... te tudod, kár vitáznunk rajta tovább.
szerinted az oké, hogy egy keveset használt karaktertől elveszik a legnagyobb erősségét, ebből kifolyólag még kevesebben fogják használni. szerintem meg a játék lényege a változatosság, a keveset használt karaktereket tegyék vonzóbbá (hogy ne mindig ugyanaz a ~10 karakter küzdjön egymással) de így pont nem azt a hatást érik el. ez volt az első hozzászólásom lényege, amit szerintem még most sem fogsz felfogni
amúgy ha szerinted se játszik senki murával akkor hogy lehet írtózatosan erős? kicsit ellentmondást érzek
Azt mondod kedvenced Muradin. Oké... akkor mégis miért zavar az, hogy a kutya se játszik vele? Nem kurva mindegy neked, hogy ki játszik vele és ki nem, ha neked a kedvenced? Nyilván való, hogy a kommented arról szól, hogy sajnálod, hogy elvették Mura avataros basic attack stunját, különben értelmetlen faszság lenne az egész kommented. Erre írtam én, hogy kurvára nem kár, mert kurvára erős volt. Mi a kurva anyját nem lehet ezen érteni? Kapitány.... Tököm kivan az ilyen NyOm0R3k nevű kockahuszárokkal, olyan kurva okosnak hiszi magát az összes... És még te mondod, hogy képtelen vagyok értelmezni, amit írsz? Nevetséges...