4549
-
#4108 Kiírja ha reportolnak? -
#4107 Azért ha 3 hónapos bant kaptál, akkor nem hiszem hogy mindenki csak a te játékstílusodat fikázza és ezért reportol. Az első silence 24 órás, a következő meg a duplája és így tovább. Kb 5-6szor kaphattál bant. Nem gondolod, hogy azért ehhez neked is van közöd és nem csak a körülmények ártatlan áldozata vagy? -
NiGhTM4R3 #4106 Ja, ez lenne a helyes.. csak akkor meg az zavar, hogy olyannak nyerem meg a meccset aki végig anyázik. Mert attól, hogy némítod ezek írják egész meccsen a hülyeséget :D
Ez is mai:
Jó 25-30 perce ment a meccs, 30 seed kellett a terrorhoz, 3 társam nyomult előre míg 1 halott volt. Legalább 10x pingeltem őket visszavonulásra mert nem volt se manájuk se életük, erre megy a 4. hülye hozzájuk és úgy próbálnak pusholni. Nyilván meghalt mindegyik.. teljesen nonszensz kamikaze akció volt, 3v5-ben elkezdeni a harcot.. összeszedtem a seedet, 3 döngeti már a kapukat (másik 2 ellenség még szedegette a seedet) Mindegyik írja, hogy vegyem fel a terrort, én meg mivel gazlowe-al voltam gondoltam védekezek és majd ha respawnoltak akkor együtt megyünk terrorral. Ha egyedül megyek úgy is szétkapnak, ha meg rájuk várok lejár az ideje. Na erre megint kaptam az ívet, report, noob, fuck your mom, meg a többi. 40-50secet úgy kivédtem, hogy egy tornyot vesztettünk csak, aztán az egyik társam felvette a terrort, együtt megindultunk és megnyertük a meccset. Tanulság az, ha rájuk hallgatok simán vesztünk, megnyertem a meccset és erre a jutalmam 4 report. Azt már nem is mondom, hogy Gaz-zal volt a legtöbb dmg+xp, legkevesebb halálom, de a reportokat így is megkaptam.. és az ilyen hülyék miatt fogják törölni az accom
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.05.16. 01:18:25 -
#4105 Legrosszabb amit tehetsz az az, ha beleállsz a flamebe. Egyszer megkéred, hogy stop flaming, focus on game, másodszor mute. Többet úgy sem látod őket. -
NiGhTM4R3 #4104 Nem tudom más moba-ban is ilyen fos a közösség vagy csak itt, de elképesztő ahogy állandóan ajvékol a sok hülye paraszt a 0 skilljével. Ezt a meccset úgy nyomtam végig, hogy Tyrande pofázott végig, hogy mekkora noob vagyok meg report, csak mert csináltam amit Sylv-el szokás, campokat és lane-t DE így is ott voltam minden tf-ben, csak ugye ezek a kalap szarok folyamatosan Muradinra fókuszáltak a healerünk meg mindig elsőre meghalt, ezzel nem tudok mit kezdeni. Hogyha az egyik retardált elkezdi, akkor a többiek - pláne ha spanok - folytatják a flame-t. Pont az ilyen meccsek miatt kaptam a muted-et amit rohadtul nem érzek fairnek, mert ha ilyen egy noob sylvanas akkor nem tudom milyen a jó..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
3 hónapra elmeszeltek, darabig lőttek a ranked meccseknek de tapasztalatom szerint ott is legalább annyi troll és noob van mint qm-ben, szóval nem érzek különbséget. Ja, meg elvettek -110 ranked pontot.. nem tudom miért
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.05.15. 17:34:27 -
antiqueA #4103 Én nem értem mit képzel mostanában a Blizz az ilyen ultinak való alapképességekkel.... -
endorphinz #4102 Medivh Force of will alapképessége már most op.. 5mp-es újratöltődés és egy rakás ultit semlegesít? ne már -
Slee #4101 Elég erős a gyanúm ,hogy maradok a 2000 Goldnál... nem hiszem, hogy hat szintet tudok húzni soloban :S -
#4100 Érkezik a ranked szezon!
+ a két új hős: Medivh és Chromie -
#4099 LOL-ban van egy karakter, annak ultija volt. :) Annyi különbséggel, hogy az robbantott is ott ahova visszateleportált. Ha minden igaz. De már akkoriban is abbahagyóban voltam vele. -
antiqueA #4098 Ha Zagara megesz, minden ability-d szürke, tehát azzal már nem tud mit csinálni Tracer.
Egyébként egyetértek, ekkora op szar képességet, mint Tracer E-je, még nem raktak ebbe a játékba. Még ultinak is erős lenne, nemhogy egy szaros alapképességnek. -
Lokker #4097 karbantartás lenne amit elfelejtettek kiírni vagy mi a szösz? indításkor rögtön DC és a login gomb is "szürke" játékon belül, de bnet appban be vagyok jelentkezve. egyelőre karbantartásra tippelek mert szerda van -
#4096 Zagara ulti megeszi, abból nem jött ki, de lehet csak cd-n volt neki. -
Thomasovics #4095 a-a, majd talán open béta idején, vagy legkésőbb mikor megjelenik majd -
#4094 Igen, 15 000 Gold/10 euró ellenében a tiéd. -
Lokker #4093 Lehet venni a hőst? -
NiGhTM4R3 #4092 Kurva tracer, se butcher se nova ultija nem fog rajta, de ebből kifolyólag gondolom kael meg még csomó másé sem. Egy szaros alapképességével kikerüli ezeket. Elvileg csak a negatív hatásokat veszi le a recall, de gyakorlatilag butcher slaughterjét meg nova tapját is kikerüli, ez nem poén. -
#4091 10 -
Lokker #4090 Új hősök milyen áron szoktam bekerülni? (euró) -
Lokker #4089 fapfapfap -
#4088 -
#4087 Ingyenesen játszható hősök a héten:
Raynor
Muradin
Uther
Kerrigan
Tyrael
Nazeebo
Sonya (5)
Arthas (7)
Tassadar (12)
Li-Ming (15) -
antiqueA #4086 Szerintem is, már így első ránézésre is OP. Azt a recall-t pedig én ultinak tettem volna be. -
Nomad90Hun #4085 Nem rossz, kellően pörgős, az már most tuti, hogy nem kevés anyázás lesz miatta. -
Lokker #4084 Szerintem nincs baj a karakter arányaival, Novásnak látom. Amúgy legOPbb hero? :) -
#4083 Már most utálom. Az az ugrálás, a recall. Gusztustalan. Remélem a healeket is leveszi. Illetve a karakterdizájn is kilóg. Valahogy nagyon furák a karakter arányai a többihez képest. -
#4082 -
ddany7 #4081 illidan nagyon jó karakter, csak meg kell tanulni vele játszani, mert viszonylag könnyen össze lehet csukni. de én is nagyon szeretem/szerettem (már nem nagyon játszom) -
NiGhTM4R3 #4080 QM-be el lehet bohóckodni vele, de nem véletlen, hogy ranked meccsen 10% a népszerűsége. A mostani versenyt meg ha nyomon követted akkor eléggé mellőzték, pedig ott azért vannak profik -
#4079 Én nem ismerem annyira a hősöket, hogy a klónt rakjam. Általában nincs is sok sikerem ha azt rakom. Ellenben Monstrosity nagyon sunyi tud lenni. Kicsit nem figyelnek rá, felerősödik, utána egy embert küldenek rá. Szokott meglepetést okozni. :) -
antiqueA #4078 Abám 11-es, ennyi játéktapasztalattal általában hero dmg 1-2. szoktam lenni. Alatta nem igazán. Emellett természetesen legnagyobb siege és xp. Ultinak szinte kivétel nélkül a clone-t rakom. Én jóval többnek tartom egy bosszantó heronál. Valóban bosszantó, ami nem egy elhanyagolandó stat, mivel mégiscsak emberek ellen játszunk és igen hasznos dolog a demoralizáció :) De mindemellé még a nagyon jó statok is ott vannak, ami egyértelműen amellett szól, hogy nem csak zavaró és idegesítő, de effektív is. -
#4077 Abathur nagyon kifizetődő tud lenni. Rengeteg XP-t lehet gyűjteni vele, nagyon jól tud splitpusholni, csak kell egy csapat is mellé, akit tudnak úgy játszani, hogy az emberhiány ne érződjön. -
NiGhTM4R3 #4076 Greymane piszok jó karakter (főleg már alacsonyabb szinteken) ha valaki tud vele játszani. Nekem ő nem áll kézre, nem tudok vele jól játszani, bár nem is próbáltam sokat. Akit vártam az Abathur, fel is toltam lvl 1-ről 7-re. Egész jól belejöttem, de nem érzem erős karakternek, inkább bosszantónak, kellemetlennek az ellenfél szemszögéből -
#4075 Ez az Illidan egész kellemes kari. Sajnos számokban nem hozom a toppot, de úgy érzem hasznos vagyok vele. Még ha épp bénázom is, akkor is lefoglalok legalább három ellenfelet. Ha lesz 4000-em rá, akkor megveszem. Greymanet majd ha megint free lesz, akkor próbálgatom még. Érdekes karakternek tűnik, elég erősnek. Furcsállom hogy ritkán találkozom vele. Li Minget szeretném még megvenni, esetelg Kael'thast, és szerintem meg is vannak a hősök akiket kedvelek. Lehet utána farmolni a Master Skinekre. :) -
#4074 Akartam én is panaszkodni, hogy átok ez a mindenki ingyen hétvége. Akkor nem csak én érzem így. :D -
NiGhTM4R3 #4073 Összeszokott csapatnak ez maga a kánaán, ennyi béna fos szar játékost még nem láttam mint amennyi most ellepi a játékot -
NiGhTM4R3 #4072 Összes hős elérhető
Április 8. 19:00-tól, április 11. 19:00-ig.
50% bónusz XP
Április 8.-án 19:00-tól, április 18. 19:00-ig. -
#4071 Jeee, Morales... -
#4070 Ingyenesen játszható hősök a héten:
Malfurion
Valla
Artanis
Gazlowe
Illidan
Tyrande
Stitches (Slot unlocked at Player Level 5)
Butcher (Slot unlocked at Player Level 7)
Lt. Morales (Slot unlocked at Player Level 12)
Xul (Slot unlocked at Player Level 15) -
NiGhTM4R3 #4069 Ez igaz, baszki észre se vettem. Mondjuk tényleg piszok op képessége volt, így is pöpec ha csak egy valakire hat. Mondjuk sylva elég egyoldalú lett, némelyik talent ugyanaz csak pepitában, 2-3 talent van ami kötelező a többivel se lehet mellényúlni.
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.04.03. 14:34:41