4549
-
#78 Megy már a béta?:O -
#77 Végre hozzácsatolták az accomhoz...mehet a móka. :) -
Fbn Lx #76 viccek vannak rajtad! -
#75 Mindegy. Csöcsös női karakterek legyenek benne + Kerrigan és instabuy. -
#74 trololo
Amúgy semmi LoL-ra utaló dolgot nem látok benne. Videó alapján 1v1 nincs is benne, csak akkor halt meg valaki mikor 4-en ráugrottak, a gameplay meg annyi volt, hogy coinokat farmolni és majd a hajó szétlövi a bázist :D (persze ez még alfa meg több pálya is lesz!) -
#73 "de ez... ez olyan mint a lol"
akkor legalább van esélye, hogy nagy esport játék legyen belőle és élvezetes legyen nézni is -
Fbn Lx #72 ez olyan mint pl boxolni
mondhatná rá bárki, hogy nincs többszáz órája rá, hogy az alapokat elsajátítsa használhatóan
de igazából csak azt van értelme hosszabb ideig űzni szerintem, aminek a kezdőpontról be nem látható mélységei vannak. -
Fbn Lx #71 de nem arról van szó, hogy több száz órán keresztül csak tanulni kéne, mint az egyetemen.
első perctől kezdve jókat lehet játszani, miután végigtoltad a tutoriálokat. matchmaking hamar bekalibrál, ha nem tudsz semmit, olyanokkal kerülsz össze, mint te. -
#70 Sok embernek nincs ideje beleölni több száz órát csak arra, hogy az alapokat megtanulja :) -
Fbn Lx #69 a túl sok elméleti tudást felhozni, mint negatívumot az számomra abszurd
pont ezért jó eg yilyen stílusú játék, mert vannak elméleti mélységei
1000+ óra dota után is rendszeresen találkozok olyan dolgokkal, amit eddig nem tudtam a játékról, és megközelítően sem tartott a lelkesedésem ennyi ideig egy más játék esetében sem eddig, talán pont a mélységei miatt.
de ez... ez olyan mint a lol
egymásnak mennek az emberek, rátolják sorba az ellenre a skilljeiket, telespammolják vele a csatateret és közben igyekeznek pozicionálgatni, aztán az egyik csapat megnyeri a teamfightot.
meh. -
Fbn Lx #68 persze, hogy nem lesz ,mert egyáltalán nem jó nézni
nincsenek benne individuál pléjszek, és igazán ügyes egyéni megmozdulások
azon okból kifolyólag, hogy nincs item kusztomizáció, ami rényegesen nagyobb szabadságot és kísérletezést nyújt ,mint ez a skillrendszer
és abból kifolyólag, hogy minden játékos a csapatban ugyanolyan szintű
én ekezen a dolgokon nem tudom túl tenni magamat -
#67 Ez sajnos igaz, egyik se nagyon kedvez az újoncoknak. LoL-ban szar a tutorial, de a játék egyszerűbb, DotaA-ban meg faszák a tutorialok, de a játék egyrészt nehéz, másrészt kurva unalmas mikor megint pro premade ellen dob be és 20 perc után van 20 killjük, te meg örülsz, ha last hitelni tudsz :D -
#66 jó értem én, nem kötekedésképp írtam
neked is lol volt az első moba gamed nem? -
#65 Ezek nem érvek, ez az én véleményem arról hogy milyen hibái vannak. -
#64 dota2 érvek elég ingatag lábon állnak
-
#63 Pár dolog ami szerintem rossz ebben a 2 játékban(egyébként sok jó tulajdonságukat is fel lehetne sorolni):
dota2:
-túl sok elméleti tudás kell hozzá
-hatalmas különbségek a hősök között, túl erősen épít a kő-papír-olló mechanikára
-nagyon sok idő az elején beletanulni
-nagyon szar mana management
-a hősöknek néha túl kevés spelljük van/nagyon változó a spellek mennyisége(ezt ellensúlyozza hogy nagyon sok aktív képességgel rendelkező item van)
lol:
-a hősök nagyon hasonlók, nagyon kevés az egyedi spell
-rettenetesen sok bug, nagyon instabilnak érződik, egyes bugok már évek óta benne vannak és semmit sem kezdenek vele(és nem csak nálam, minden ismerősömnél jelen vannak)
-nem igazán büntetik a "trollokat"
-nincs rendes matchmaking ahol ki lehetne választani hogy milyen rolet szeretnél betölteni(ez mindkettőnél jelen van, de lolnál valahogy jobban zavart)
-
#62 hát dota jóval balancoltabb mint a lol
ebből a blizz mobából nem hinném hogy lesz majd komoly esport... -
#61 mikre gondolsz pl?
(az afk feedelek trollkodok emberi tényezőkön kívül) -
#60 Nem jelentettem ki semmit, csupán reménykedek. -
#59 Amíg nincs játszható verzió ,ez eléggé merész kijelentés -
#58 Igen de azért talán nem akkorák... -
#57 Ahogy ennek is lesznek... -
#56 Mindkét játéknak elég komoly hibái vannak, szóval ne is hasonlítson... -
#55 Egy meccs kommentárral.
Érdekes, hogy se a LoL-hoz se a DotA-hoz nem sok köze van :D
-
#54 -
#53 Hálaadásra készített hivatalos kép:
-
Fbn Lx #52 a kommjuniti azért nem lesz jobb vagy más, mert az emberek ilyenek. egész egyszerűen ennyi.
az a párezer ember akivel eddig pl. dotát együtt játszottam, egészen jó reprezentatív mintát szolgáltatott az emberiség egészére nézve, akár bármiféle csapatjáték, legyen az cod tím detmecstől a való életben való fociig bármi: vannak emberek akikben nagyobb a dominanciafaktor, alacsonyabb az ingerküszöbük, és mindenkit baszogatnak, aki elcsesz valamit. ezek a primitívebb emberek (ösztön, egy közösségben mások baszogatása által dominánsabbnak tűnsz), meg vannak a megértőbb emberek, ők az evolúcióban előrébb járnak, progresszívebbek (alkalmazkodni képesek azon egyszerű elvhez, hogy az emberek néha/gyakran hibáznak, és a megértő viselkedés segít másokból kihozni a legjobbat, ergo építi a csapatmunkát).
az emberiség egésze még nem elég fejlett ahhoz, hogy kellemes közösségi élményünk legyen egy versenyközegben. csak az olyan játékokban "jó" a közösség, ahol nem absztrakt módon, hanem közvetlenül jutalmazzák a "megértő" cselekedeteket (pl gw2, ahol expért élesztesz másokat). ezek is látszatdolgok, általában olyan közegek, amik nem hozzák ki az emberekből a dominanciafaktort, nem lehet másokat núbozni -
#51 A játék várós, de a kommentek máris átmentek agyfasz kategóriába.
Mire fel ez a nagy hülyézés? Ignore és kész, nem kell felvenni ezt a mindenki hülye stílust, mert ilyen nem létezik. Nem hülye mindenki. Senki nem helikopter.
Ez az ingyenes = több hülye, fizetős = kevés hülye dolog is nonszensz, attól még lehet pénze valakinek, hogy milyen neten, vagy a szüleinek, etc, lásd német kisgyerek rage videók. -
#50 persze csak több az esély rá a magyaroknál.nézd én ezt tapasztaltam a wowban ennyi.kurvára eltudták venni a kedvem hogy ilyen faszok voltak,külföldiek közt randomban is több értelmes volt erről ennyit. -
#49 Ezt ugyanúgy csinálják a külföldiek is... -
#48 én azért kerültem őket,mert nagyképű faszfejek voltak a semmire általában.köcsögök voltak konkrétan a legtöbben.szívesebben játszom külföldiekkel:) -
#47 "tapasztalataim szerint" -
#46 Egy átlag magyar mitől lenne jobb, mint egy átlag bárki más? :) -
#45 WoW-ban nem azért kerülték a magyarokat, mert hülyék(tapasztalataim szerint egy random magyar játékosan jobban tolja mint egy random más nemzetiségű játékos), hanem mert hajlamosak voltak a veszekedésre, főleg a hun channelen. -
davee16 #44 Igaz nincs össze függés, max annyi hogy a fizetősön kevesebb van :P -
#43 Be lehet többet is jelölni, aztán oda dob ahol előbb talált.
Ez az ingyenes akkor biztos retardáltak lesznek következtetés szerintem elég hülyeség, ugyanúgy vannak hülyék fizetős játékban is, ha jól emlékszem kezdetben a WoW-ban sokan direkt nem a magyar szerverre mentek a hülyék miatt pedig az fizetős volt vagy egy másik irány, láttam már hülyét LoL-ban úgy, hogy skinje volt, ami RL pénzbe kerül.
-
súter #42 -
#41 Még ha full amcsit jelölök be akkor is 70%-ba orosz fogyatékosok vannak. -
Fallingstar #40 szegény lengyelek meg oroszok várhatnak akkor a 10 órás sorban:P -
sayiid #39 De viszont az az ötlet megvalósítható ami a dota2 esetében is.
Kiválaszthatod a menübe ,hogy melyik régiókkal kívánsz együtt játszani és akkor csak azokkal sorsol össze. Pl: Kelet Európa , Nyugat Európa, Amerika stb.