4549
-
#118 Ezt azért most már nem mondanám fixnek. Minap került ki alpha videó fejlesztők játékával és ott másik pálya volt. Szerintem egy újabb buildben már benne vannak az új pályák is. Várható szerintem egyébként hogy az első kiküldött alpha meghívók után a friss build is kikerül majd netre. -
#117 A legújabbat, a v6ot szedd le, minden pálya elérhető, jelenleg ennyi van az alfában. -
sayiid #116 Elég zavaros. Mert azt írják, hogy mindegyik tool más verzióval működik. Na meg hogy v3-ba bekerült namechange akkor még nem működött. Most mi változott? mert azóta azt nem updatelték. Egyébként az lenne a legjobb ha valaki feltudná törni a többi pályát is :D -
#115 Magnet linkek, map switcher.
Hja látom amcsik kapnak meghívókat alpha-ra. Az az igazság hogy én most letettem egy időre, gép ellen nem olyan élmény játszani már. Kipróbáltam összes hőst, valszeg induláskor sokat beletolok majd,de most egyelőre ez elég. -
sayiid #114 Oké. Valami link jól esne mert már sehol sem elérhető ilyesmi.
Egyébként még se lesz NDA. Már alpha-ban sem szóval nyugodtan közzé lehet tenni ezeket -
#113 Akkor nem szóltam. -
#112 Ennyi térkép van az alfában. -
#111 Igen, kicsit nagy a gépigénye, de ablakban még így is eljátszogatok vele. Van talent választó, AI választó. MÁr csak egy lan kellene, vagy egy map changer a többi térképpel. :) -
#110 Na így már játszható a játék, de ilyen gépigénnyel nem sok esélye lesz a többi moba ellen. -
#109 Van talent váltó tool is. -
#108 Ezt a fórumot tessék figyelni. :) -
#107 Na mielőtt megkapjuk bétát, úgy néz ki elleszünk az alpha-val is. Most épp az AI erősségét sikerült megoldaniuk srácoknak. :) -
sayiid #106 Megoldottam köszi :D -
sayiid #105 Stormswitcherem van de mapswitcherem nincs -
#104 Elindítod a játékot, ha a főmenüben vagy akkor leteszed tálcára(alt tab) és megnyitod a MapSwitchert, 3 pálya van, az első a tutorial, a második az 5v5, a harmadik a 2v2, választasz egy pályát és aztán egy hőst, aztán rámész a patch gombra. Ha ez megvolt tab+f10-et nyomsz, aztán ott Play Tutorial és nem a tutorialt fogja betölteni hanem azt a pályát és hőst amit választottál. -
sayiid #103 Ha nem akartok pert akasztani a saját nyakatokba akkor ne nagyon leakeljetek ki semmi videót :D Egyébként én is innen szedtem le és az a probléma hogy bot elleni meccset nem tudom hogy indítsak. -
#102 Akkor érdemes még ezt a fórumot is nézegetni.
katt -
#101 A linkekről már törölték is a játékot meg a mapswitchert is. -
Fbn Lx #100 nem hiszem hogy ebben a verzióban lehet, nekem automatikusan kiválasztja minden sorból az elsőt -
#99 A skilleket te meg tudod változtatni már?
AMúgy meg:
katt -
#98 "Heroes of the Storm MapSwitcher", ezt beírod googlebe és első találat... -
Hurkans #97 És honnan lehet olyat szerezni? :O -
Fbn Lx #96 na így első benyomásra egy spamfest az egész, még jobban, mint a lol
úgy, hogy folyamatosan tologattam a skilljeimet, a manám 25%-ánál több nem hiányzott soha
nem is értem, hogy a manának mint olyannak, mi jelentősége
persze még alfa...
a hősök menők, van jó sok skill, ez pozitívum, meg jól is néz ki a játék, de ennyi
ez nem fog nagyon behúzni szerintem -
#95 MapSwitcher kell hozzá. -
Hurkans #94 Hogy oldottad meg hogy tudj menni 5v5-öt botok ellen? -
#93 ablakban natív 1280x800-ban megvan az átlag 25-30 fps, így egész játszható.
Talentek:
na ez jó kérdés, még nem jöttem rá. -
#92 Talenteket hogy lehet megváltoztatni? -
#91 igen, ott a vga lesz a ludas
#88: megnyugtattál -
#90 Egyébként nem csak a tutorial játszható, botok ellen simán lehet menni egy pályán 5v5-öt. Stormhack kell hozzá, ott lehet hősöket választani. Van egy pár. :D Nova-t meg Diablo-t próbáltam, most nézegetem a többit. -
#89 Hp Elitebook 6930p
Core2Duo P8400 - 2.2ghz
2gb ram
Intel GMA 4500HD
Mint mondtam eléggé low-end cucc, viszont Dota meg LoL full low beállítások mellett simán megy akadás nélkül. Ezért is furcsállom hogy ez meg nem. Ahogy látom Starcraft 2 a játék alapja, de az se szaggat túlságosan low beállításon.
Valahogy nem lehet azt beállítani hogy ablakban milyen felbontásban fusson? -
#88 Athlon 64 x2 4200+ HD 7730 4gb rammal a presetnél benyomtam az ultrát 1280x10224be és szaggatás nélkül futott.(Tudom nem tőlem kérdezted, de nekem sincs jó gépem, szal ez jó kiinduló pont. -
#87 persze tudom hogy ez még alfa de azért megkérdezném a géped paramétereit -
#86 Hm, nem rossz, próbálgatom a hősöket, kár hogy kevés neki a gép, mert néha azért szaggat a low-end notimon. Amin mondjuk League of Legend rendesen megy akadás nélkül. -
#85 akarom mondani tab+f10 nem alt -
#84 Van kint warez alpha. Tutorial játszható benne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Baloldalt a mágns jelre katt.
Kicsomagol, support mappába a stormswitcherrel indit, ahol kéri a bejelntkezést ott alt+f10 és play tutorial. Enjoy
-
#83 -
#82 -
Beszélgetés:
Új gameplay:
-
#80 ne aggodj néha én is összekeverem őket:) -
#79 Csak simán béna vagyok, hearthstone topicba akart menni.