4549
-
kesebaro #158 EU-ba mikor jön az alpha? -
#157 -
#156 -
Fbn Lx #155 ez a lili kibaszott menő
mikor jön már -
#154 -
#153 -
#152 -
#151 Na meg mountok:D Hamarosan jelentenek be új hősöket. -
#150 Na már vannak skinek is:D -
sayiid #149 Kedves fórumozok!
Akinek túl bonyolult lenne összerakni vagy csak nem akar szenvedni!
Annak itt a saját feltöltött verzióm!
Mára előre összeraktam nektek csak le kell szedni és a HeroesConfig.exe-vel indítani!
Jó tesztelgetést!
Tisztelettel: hots-hungary stáb!
Link: Letöltés -
#148 Most már csak az kellene hogy a hamachi-s lan-t megoldja valaki, vagy kapjak hozzáférést a játékhoz. :D -
#147 Igen. 29406 buildet szedd le aztán #142 szerint használható. -
#146 Ja... akkor ilyen nem hivatalos formában? -
#145 Botok ellen igen. -
#144 Ez a játék már játszható? Eddig nem nagyon követtem. -
#143 Na teszteltem a 4 új pályát, mind nagyon jól néz ki, egyedi és tök új mechanikákat hozott be. A botok is tökéletesen működnek, csinálják amit az adott pályán kell. -
Pio #142 Van új loader és mappack, 4 új pálya játszható botokkal.
MAPPACK
LOADER -
Pio #141 Néhány kedvenc:
Lich King
- Darkness stopped calling... it's alright tho, we're still friends through realid.
- If you think I am powerful now you should see my abilities in heroic mode.
Demonhunter
- *telefoncsörgés* Hello? Who is this? I don't know any 'Darkness'... Look, I think you've got the wrong demonhunter... yeah... yeah... goodbye...
Illidan - ezekért a vakok érdekvédelmi szervezete tuti perelni fog. :)
- *telefoncsörgés* Hold on, darkness just texted me.
- No I did not just see that...
- You know for 10000 years old Tyrande still looks pretty good... at least that what they tell me...
Nova
- Is that a nuclear launch I detect or you are just glad to see me? -
Pio #140 Szokásos Blizzardos vicces egység beszólások:
-
Fallingstar #139 Megnyitottuk a Heroes of the Storm Hungary-t, még fejlesztünk de már használható. Várunk mindenkit szeretettel és várjuk önkéntesek jelentkezését:)
http://www.hots-hungary.hu/ -
#138 A videó alapján egyébként is lesz ingyenes kipróbálási lehetőség:) -
#137 Azt olvastam hirtelen, hogy kikötözős kalózos pályát, na mondom milyen pajkos játék ez :) -
#136 Hja láttam. AMúgy a hírek szerint hetente lesz rotáció, így lehet több hőst is ingyenesen kipróbálni majd. -
#135 Kikötős/kalózos pályát rakták most be. Skinek remélem olcsóbbak lesznek, 15 dollár nagyon drága, de egyébként sok mindent látok ami más mobákból nagyon hiányzik, és ebben alapból benne van, szóval nagyon várom. -
#134 Tudom, olvastam readme-t, de mégse indul. Mindegy, most Hearthstone-nal elvagyok, csak új pályára lennék kíváncsi.
AMúgy új videó:
-
#133 Ne is próbáld indítani, v7 mapswitcher már launcherként is funkcionál, csak azzal lehet elindítani. -
#132 Hja Rus_TOM épp hegeszti hogy játszható legyen a hősválasztó is újra. Jelenleg mondjuk én nem tudom elindítani, nem történik semmi hiába indítom.
A jelenlegi build amúgy a techical alpha buildja, battle.net launcherrel lett leszedve. -
#131 Mire gondolsz? -
sayiid #130 Valami konkrét? -
#129 Kijött egy új alfa 1 új pályával. -
sayiid #128 Akkor nem én voltam. De hogy ne legyen off remélem hamarosan jön az NDA- mentes alfa és végre kapunk majd egy normális verziót is mondjuk több pályával. -
#127 Saiid volt asszem, egy rugó, talán orc. -
sayiid #126 Nem :) Szerintem eséylesebb hogy Saiid néven láttál valakit. De ha tényleg sayiid. két i vel az ritka. egy i vel pedig a lostból az egyik szereplő. Szóval lehetett az más is :D -
#125 PTRen nem voltál az utóbbi 1-2 hétben? -
sayiid #124 De WoW-oztam eredetin ragnán. De már abba hagytam. De ott azt hiszem nem ezt a nevet használtam. -
#123 Te nem wowozol amúgy? Nem rég találkoztam egy hasonló nevű játékossal. -
#122 1 lanes az 2v2 asszem. -
#121 Van egy 1 lanes is meg a tutorial map. -
sayiid #120 Van új build de a map switcher csak a régivel működik: B29108-al. És van pedig már újabb hots build. -
sayiid #119 Sima pálya van benne 3-lanes jungle mercenary-kal. A másik az melyik?