4549
-
Hurkans #279 Erről én nem olvastam sehol :O ez biztos? :( -
fearthebeard #278 Nos, èrtelmes HoS oldal hijàn èn is ide találtam..bejel3ntèskor lett vagy 3..azota nem sok poszt került ki, nem is èrtem az ilyeneket..
Sajna engem se tisztelnek meg invite-el pedig a bejelentès utàn màr jelentkeztem is ez van. Januàr körül ugy voltam vele h ősszel min zàrt bèta...de ezt a tempot nèzve mèg leg 1èv amig jàtszhatok vele. -
súter #277 Nem tudom honnan veszed, hogy beveheted magad a játékba. Főleg hogy ezek a Bundle-k játékon belülről vásárolhatóak csak meg, amihez ugye nincs hozzáférés... -
#276 Dehogynem. BlizzCon-on is lesz rá lehetőség, illetve ha fizetsz (Diablo Bundle, StarCraft Bundle és WarCraft Bundle csomagok), akkor már most bekerülhetsz az alfába. Vagy streamelj valami Blizzard játékot Twitch-en és akkor nagyobb esélyed lesz a következő "kulcs" szóráskor. -
súter #275 Ja, végül is nem gáz hogy nem lesz több account wipe, de halandó még egy fél évig nem nagyon jut hozzá a játékhoz :( -
#274 Senki sem mondta, hogy idén lesz open béta. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy még az idén lesz béta és várhatóan 2015-ben válik elérhetővé mindenki számára. -
súter #272 Ebből idén már nem lesz open béta... :( -
#271 Nem csak azok, akik már a friend listen voltak október 16. előtt? -
Hurkans #270 Azok közül akik kaptak már behívást és játszanak jelenleg is a játékkal lenne olyan aki felvesz barátnak? Új akció keretében ha nov. 18.-ig eléri valaki a lvl 20 a játékba, akkor bekerül egy sorsolásra, ahol ha nyer minden barátját behívják az alfába.
"If you have Tech Alpha access and are up to the challenge, all you’ll need to do is to reach Player Level 20 in Heroes of the Storm between Tuesday, October 7 and Tuesday, November 18, 2014. Upon doing so, you’ll be automatically entered into a random drawing, in which thousands of lucky players will be selected to invite all of their regional Battle Tag and Real ID friends to join them in Technical Alpha testing!"
Előre is köszönöm ha van ilyen, nagyon szeretnék bekerülni :) -
#269 Megérkezett Azmodan:
-
Pio #268 Ez így van, Hearthstone-ban se volt wipe és őszintén szólva szerintem nem is kell, azért van a matchmaking, hogy ezt kiegyensúlyozza és jót tesz a tesztelési hajlandóságnak, ha wipe van, senki nem erőlködne vele sokat, így viszont sokan fognak nagyon aktívan játszani a tesztelési fázis során. -
#267 kulcsot nekem sem küldtek ; csak megjelent a kliensben a HOTS ikonja . vita helyett meg ez : http://imgur.com/CUNoYzB
Utoljára szerkesztette: SkunkliX, 2014.10.11. 15:11:50 -
#266 Mivel nekem sem jött kulcs a játékhoz, így csak a vitatkozás marad számomra :D Jó játékot! -
#265 semmi kedvem vitatkozni ; olvasd inkább el a postot amit ezzel kapcsolatban írtak ." Ilyet tuti nem fog hagyni a Blizzard" erre meg megkérdeznézném hogy halottál vala a hearthstone - ról ? :) -
#264 Alfa van még mindig. Jelenleg az utolsó fázis fut. A bétáról bővebben majd a novemberi BlizzCon-on adtak információkat.
Elég sok magyar játékost is behívtak már az alfába.
Wipe pedig még biztosan lesz. Jelenleg alfa és még egy fél évig a bétával (ha nem egy évig, Blizzard nem szokott sietni) is elszórakoznak majd. És amíg nem lesz publik mindenki számára, addig bárki összegyűjtheti az összes hőst a játékban. Launchkor eléggé nagy előnnyel indulna az a játékos, akinek már minden hőse megvan.
Ilyet tuti nem fog hagyni a Blizzard, szóval annyira nem kell még ráfeküdni erre a: "gyűjtsünk össze minden hőst" dologra.
Majd a publikus bétában valamikor 2015-ben...
De persze a kiválasztottaknak jó játékot és jó tesztelést!
Gyűjtsétek szorgosan a bugokat és javaslatokat a Blizzard-nak, hogy a pórnép a későbbiekben már jobb játékot kapjon a "kezébe".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.11. 14:19:26 -
Pio #263 Ezekszerint osztanak már EU-ban is béta behívót? Tudom, hogy elindult az EU alfa is, de még nem hallottam senkiről, akit meghívtak volna. -
#262 sziasztok ! tudom hogy még nem élesben megy a játék ; viszont már nem lesz több wipe . lehet ideje lenne elkezdeni összegyűjteni a dolgokat a játékban ; ehhez viszont kéne egy csapat . Szóval csapatot keresek :) aki szintén ebben a cipőben jár ; az megtalál TS3-on . : ts.diablo3.hu -n vagy btag alapján a SkunkliX#2337 . Egyesüljünk azt toljuk !:) -
#261 Anub'arak Hero Week
Információk, skinek, artwork anyagok a link mögött.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.30. 19:49:06 -
#260 Megérkezett Anub'arak:
-
#259 Ámen. -
#258 Évekkel ezelőtt a CS-t játszottam utoljára verseny szinten. (Ligák, kupák, bajnokságok.) Viszont ezt a játékot én annyira várom, hogy már megvannak azok az emberek, akikkel elvileg játszani fogunk. Na már ha én újból elkezdek aggastyán fejjel versenyezni, akkor annak a proginak tudnia kell valamit. Remélem a Blizzard nagyon oda fog figyelni erre a játékra. -
súter #257 A hearthstone-nak a sikerében azért benne volt az is, hogy hiánypótló volt, egy ilyen, direkt, széles körben elterjedt, egyszerűbb alapokon nyugvó kártyajáték. Mobákban azért erősen telített a piac sztem, az mmo hullám után most mindenki a mobák sikerét akarja meglovagolni. Jó néhánnyal játszottam én is, lol, dota2 úgy 200 meccsig bírta, utána eluntam, ami nálam a befutó lett az a Smite, a tps nézetbe váltás és a rövidebb átlagos meccsek nekem nagyon bejöttek, és nemcsak nekem, mert még ez az a játék ami bár messze nem éri el a két nagyot népszerűségben, de azért ott van mögöttük, ha kicsit lemaradva is. Valami hasonló egyediséggel tudna berobbanni a hots is, ami szerintem meglesz, nekem az nagyon bejön hogy több fajta pálya van, és minden pályán van valami extra cél esemény, amire ha rámegy egy csapat akkor előnyre tesz szert. Így talán többféle pálya, többféle játékmenet, esetleg minden mapra más hősök a legjobb pickek. A közös levellel meg talán kevesebb lesz az anyázás, ha sokszor meghalsz nem maradsz el a többiektől (bár csapatszinten ugyanúgy hátrány) és nem lesz ragelő 8 éves hogy elloptad a killjét miközben segítesz neki ölni az ellent. E-sport meg simán lesz belőle, főleg ha a blizz is nyomja ennek a kezdeményezését, HS-ből is már annyi verseny van, ahhoz képest hogy erre szinte alkalmatlan a játék felhasználói felülete, vagy legalábbis hiányzik belőle mindenféle ezt elősegítő funkció. -
#256 Jajj az a fárnya community, LoLoztam , nem sokat 1.5-2évet kisebb nagyobb megszakításokkal, de most végleg besokaltam és befejeztem, pont a community miatt, de ez szerintem általános probléma lesz mindenhol, azért remélem ezzel is lesz pár boldog órám az újdonság varázsa stb... nem fog érdekelni ha vesztek egy meccset, vidám fiú leszek és nem esek abba a hibába ,hogy valami péniszméregető játékmódot válaszak ahol lehet felfele menni a ranglétrán. -
#255 Amihez a Blizzard hozzáér....
Na jó, ez ma már nem teljesen igaz, mert eléggé elmentek a srácok más irányba (de ugye másabb szelek fújtak a Vivendi égisze alatt, mint most az Activision alatt). Viszont elég megnézni a Heartstone-t. A többség kételkedve és negatívan fogadta, mikor bejelentették, mondták, hogy mi ez a fos?
Egész addig a kutya sem foglalkozott kártyajátékokkal, aztán megjelent a Heartstone és "felélénkült" a kártyajáték. Népszerűek lettek az ilyen játékok és a Blizzard játéka sem bukott meg - sőt jelenleg az egyik "legsikeresebb" játékuk. 20 millió játékossal büszkélkedhet.
A Heroes of the Storm-ot pedig már most nagy hype övezi, mind a Blizzard, mind a játékosok részéről. Megbukni biztosan nem fog, ezt a Blizzard is tudja. Ha tudnák, már rég lelőtték volna a projektet. Simán el fog férni a LoL és a DOTA 2 játékok mellett.
Én csak a community rész miatt aggódom. A LoL, DOTA 2, Smite és Dawnguard játékokat is az agyilag ovis szinten lévő játékosok rontják el. Gondolom itt is ugyanez lesz majd, úgyhogy a Solo játékot már most nem tudom ajánlani senkinek sem.
Én már nagyon várom, már a 2011-es BlizzCon óta vágom a centit emiatt. Ugye akkor úgy jelentették be, hogy a SC2 Heart of the Swarm játékkal egy időben érkezhet ez a játék. De aztán nem jött ez össze, bár akkor még másabb néven futott a projekt (Blizzard Dota Allstars).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.20. 08:07:02 -
#254 Na igen , szerintem nagyon sok ember azért is várja nagyon, mert azt az atmoszférát varázsolja vissza amit régen tapasztalt , más közegben ,de a hangok a látvány az hasonló.
Ami nagy vízválasztó lesz , hogy az Esport világ mennyire fogja befogadni és a nép mennyire fogja élvezni a hozzá való cirkuszt, mondjuk blizzardék tuti csinálnak majd olyat neki, hogy belopja magát minden játékos szívébe. -
#253 Huhh, ez jó kérdés, és bár válaszolni fogok, ez csak szigorúan az én véleményem lesz.
Elsőnek nem árt tisztázni, hogy sem a LoL, sem a Dota nem volt a kezeim között, tehát szakértőnek semmiképpen sem mondanám magam. Jó pár meccset megnéztem, az ismerőseim hosszasan ecsetelték, hogy milyen csampik vannak (support, a tank, stb), mi a játék lényege. Tehát az alapokkal nagyjában tisztában vagyok, nem totál idegen a játék. (Természetesen eszem ágában sincs egyetlen aktív játékos tudásához mérni az enyémet.) Miért is ez a sok rizsa? Nos sem a LoL, sem a Dota nem fogott meg. Néztem, néztem, nagyon tetszett, de a szokásos hármasom mellé (Diablo, Hearthstone, GW2) valahogy sosem fért be, és valahogy egyik világa sem vonzott.
Aztán jött a HotS, ismerős karakterek, ikonok, képvilág, és elkezdtem nézni a videókat a játékról. (Force Strategy Gaming szinte összes ide vonatkozó videóját megnéztem.) Pár videó után már tudtam, hogy ez lesz az első moba a gépemen, egyszerűen kizártnak tartom, hogy ne próbáljak ki egy demonhuntert, Lili-t vagy Nova-t. A hangok, az ikonok, mind mind ismerősek, a barbár, a doki skillje szintén. Szóval nálam ezért tuti befutó.
Amúgy szerintem esélyes, hogy a tortából tisztességes szeletet ki fog szelni magának a HotS. A Hearthstone nemrég átlépte a 20 millió regisztrált játékost. (Tiszta sor, hogy nem ennyi az aktív player.) Ha ezt is 20 millióan kipróbálják, és csak a tizede marad... Kizárt dolognak tartom, hogy annak akinek valamelyik Blizzardos játék eddig bejött, az ne próbálná ki ezt a játékot.
Ugyanakkor szerintem el fog férni a LoL és a Dota mellett szép csendben a harmadik helyen. Nekem biztos a kedvencem lesz :) -
#252 Kíváncsi vagyok, mennyire fogja átrendezni a játékos réteget a mobák terén (LoL, Dota) azért nem egy kis cégről van szó, milyen színt fognak bele vinni, vagy ez is megragad egy alacsony szinten ,mint sok mobás próbálkozás. -
#251 Sejtettem, hogy megvárják vele a BlizzCon-t. Majd ott bejelentik a bétaverziót. Gondolom akkor mégtöbb játékost fognak behívni, aztán jön a publikus béta, mint a Hearthstone esetében. 2015-ben valószínűleg már el fog készülni az 1.00-ás verzió. -
#250 Jó lenne ha jönne a béta, és az főleg jó lenne, ha hozzáférhetnénk :) -
#249 Végéhez közeledik az alfateszt.
Úgy tűnik sikerült betartaniuk a 2014-es év tavaszán tett ígéretüket: "ősszel érkezik a béta".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.19. 20:31:48 -
#248 Sehonnan. Kulcs nincs, csak alfa hozzáférés van, de azt a Blizzard csatolja automatikusan a Battlenet accountodhoz. Nincs külön kulcs osztás. -
kzolee216 #247 Nem tudjátok, hogy kulcsot honnan lehet szerezni? Esetleg venni? -
#246 Chenről néztem egy meccset, nagyon jó karakter lett, nálam eddig a top5-ben benne van. -
#245 Chen Hero Week
Azok az artwork-ök gyönyörűek! -
#244 Chen Stormstout:
-
#243 Fókuszban a Master skinek
(Új skinekkel bővült a felhozatal!) -
#242 Fókuszban: Kerrigan -
#241 Alfateszt by iPon -
#240 Új videóanyag - fókuszban a Gamescom:
Új hősök:
Anub'arak (WarCraft)
Azmodan (Diablo)
Chen Stormstout (WarCraft) -
#239 Igaz, valóban, lényeg, hogy fasza karakter :)