4549
-
#319 ja de a freeket meg unlockolni kell botok ellen, ugye ? -
#318 League of Legends-ben is van néhány hook-os karakter. -
#317 stitches + butcher? (hookfest)
dotában egy pudge is bőven elég.. -
#316 Minden héten, keddenként van váltás a hősök között.
Ez a múlt hét óta (november 4.) érvényes ingyenes hősfelhozatal:
-
#315 Skeleton King, a Butcher és a Crusader is várhatóan bekerül a játékba. -
#314 Én sem, de ne búslakodjunk. A Blizzard szerint a januárban startoló bétába már 15x annyi embert fognak behívni, mint az alfába (többet és gyakrabban). Szóval az már eléggé komoly "esély" a bekerülésre. De ugye az még 3 hónap...
És ugye aki már meghívást kapott az alfába az automatikusan átkerül a bétába is, tehát annyival kevesebb embert kell behívnia a Blizzard-nak és akkor megintcsak azok "esélye" nő, akik még nem kerültek be.
De az a durva, hogy még így sem fog bekerülni mindenki. Baromi nagy érdeklődés lehet a játékra...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.10. 17:06:52 -
#313 Jó csak mindig tesztelni szoktam a játékaikat, ráadásul reportolom a bugokat, mint a gép és ez a hála?! Nyalják meg. :D Na de majd januárba, ráér. Úgy is most jön egy csomó játék, nem lenne időm. Így sincs... -
#312 Nyugalom, nem csak Te nem kaptál meghívót. Sajnos nekem sem érkezett még :( -
#311 Mert még eléggé zártkörű, a trollok még nem kaptak meghívót... Ezek szerint én is troll vagyok. :( -
#310 Gold tényleg picit lassan jön, de lvl15ig kapsz elején jócskán, meg persze lvl5ig felhúzod hőst kapsz 500goldot, plusz napi quest. Engem az zavar, hogy úgy próbálják játszani ezt a játékot az emberek mint a lol-t vagy dotat és nehéz megértetni velük, hogy a lane itt nagyon másodlagos dolog. Objectivek, campeket foglalása már elején fontos. Pozitív, hogy nincs hisztizés, hogy ki melyik lanere pickel hőst,mert először pickelsz és ahhoz keres csapatot. Én MM várom nagyon és a rankedet. -
#309 Nem tudom a balanceolást mikor kezdik el, egészen jónak tűnik, mondjuk ezt a Tychust nem tudom hogy képzelik -
#308 Nem vettem semmit, freekkel jól elvagyok még, de ja, nem tudom milyen gyakran van free rota, 2500 goldom van, több nem is lesz mostanában. -
#307 csak baromi lassan jon benne a gold, en egy het alatt tudtam venni egy legolcsobb kategorias host, amit oszinten mar picit unok, kene meg legalabb 3-4 amit rotalhatok
de ezen kivul tenyleg joa -
#306 Igen, Thrall és Jaina mellett még érkezik rövid időn belül Sylvanas és a Lost Vikings karakterek is.
Bár Sylvanas még nem volt kipróbálható a BlizzCon-on.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.09. 22:10:16 -
#305 Ez a játék kurvajó. Nincs ökörködés az itemekkel, fight van all day, nincs saját xp csak csapat, eddig bejön. -
#304 fuck my wallet -
#303 Gratula! Jó játékot! -
#302 Yay kaptam alphát, mondjuk nem a main accomra, sírok, át kéne rakatni ha már úgyse lesz reset. -
#301 sztem az a legegyszerűbb, ha használod a beépített party findert, az mindig mutat játékosokat akik partyznának, illetve general chaten is szoktak lenni
_szerintem_ nem olyan hatalmas még a magyar létszám, hogy abban gondolkozz -
#300 Itt a döntő, érdemes megnézni. -
#299 üdv, én is megkaptam az alfát, van vmi magyar cset vagy ilyesmi ahol lehet partyt találni(+friendeket a +xpért?) addoljatok Aradebil#2520 -
#298 A videó végén rengeteg "új" hero van még. Gondolom azok is jönnek hamarosan. -
#297 -
#296 BlizzCon trailer:
-
#295 Új hősök:
Jaina
Thrall
1 új térkép és battleground került bejelentésre, illetve a ranked rendszeren tupíroznak.
Zárt béta indul: 2015. január 13. -
#294 Igen az megvan, szóval Valla elvileg kezdő játékos lesz nálam :) Pár videót már meg is néztem róla. -
#293 Ha esetleg van D3 Ros-d, akkor megkapod Valla-t ingyen. -
#292 Köszönöm!
Mondjuk ezt ki írhatták volna valahova, hogy ott kéne futtatni. -
#291 SystemCheck_enGB.exe-t tedd közvetlen az OP rendszered meghajtójára és működni fog remélhetőleg. -
súter #290 Minden héten van 5+2 hős ami ingyen elérhető az adott héten, következő héten pedig más hősök lesznek ingyenesek. Ahogy játszol és szeded a goldot úgy tudod permanensen unlockolni a hősöket. -
#289 Kezdéskor mely hősök elérhetőek ingyen, vagy kapunk egy minimális goldot és abból tudunk venni valakit? Hogy működik majd ez? -
#288 Frászbúkon , a hivatalos oldalukon lehet jelentkezni kulcsokért valami aplikáció segítségével. -
#287 Sziasztok!
Le szerettem volna szedni a klienst de hibát ír ki.
There was a problem retrieving your system information. Please close all applications and try again.
Minden be van zárva még a gépet is újra indítottam.
Szerintetek mi lehet a gond? -
#286 Nem szoktam itt videókat betenni, mert rengeteg van a játékkal kapcsolatban, és mindenki megtalálhatja a maga kedvencét, nekem ez a srác az egyik. Ezt a videóját érdemes megnézni, Abathurral játszik. Remélem egyszer én is hozzáférek aj átékhoz végre :) -
#285 Na végre sikerült kipróbálnunk !
4-5óra bele is röppent a játékba, mármint említettem , páromnak sikerült belekerülni a tesztbe. Egész kis hangulatos kezelőfelület van eléggé gyorsan meg lehet szokni , a fejlődés ami karakterekre is le van bontva, elnyerte tetszésem , talent rendszer is mókás , hogy egy karakter azért egész széles skálán válogathat mi lesz belőle, kicsit felborítja a mobás sémákat az itemek hiánya ,de nem is nevezném annak, mert jól el lehet boldogulni ezzel a talent megoldással.
Az pedig ,hogy változatos pályákon lehet menni nagyon sok plusszt érdemel, 15-20perces kis pörgős meccsek, minden pályán más más event bele bújtatva, nagyon mókássá varázsolja azt a 15percet, a közös szint is eléggé jó ötletnek tűnik egyenlőre , vagyis ezzel is jó élményeim voltak, például láttam a fenti lane nagyon nagyon rosszul állt szinte végig verték , viszont mi legalul ugyan úgy törtünk előre, ezáltal egyik csapat se volt elörébb szintben.
A látvány pedig abszolút remek, szépek az efektek , szépen ki vannak dolgozva, olyan érzésem volt néha mintha diabloznék ahogy szépen követte a kamera a karatert ,de ha akartam a mapra kattintva tudtam elörébb is látni, teljesen játékos barát. Legalábbis számomra jó benyomást keltett, összeségében szerintem egy nagyon jó kis "mobát" sikerült teremteniük. -
#284 Gratula! Én a tavalyi BlizzCon után (1 éve már lassan) jelentkeztem a tesztre, de azóta sem küldtek hozzáférést. Szerintem túl korán jelentkeztem a tesztre és az a baj... -
#283 Tegnap én is kaptam, vagyis a barátnőm kapta, az én accomat meg nem húzták ki a kalapból -
#282 Engem is behívtak tegnap, igaz valamelyik régi, kamu accomra kaptam. :D -
Tababo #281 már régen nem léptem be a mailembe. mondom megnézem mi újság. már több mint egy hete ott figyel a (Congratulations) meghívó.
engem a blizz nagyon szeret, mert minden szarra bekerültem idáig.
most szedem. nincs kedvem nagyon mobázni. ha nem kap el a mobaláz szívesen kölcsön adom valakinek a fiókom. bár azt sem tudom meddig tart. -
#280 Battleneten ott van, ahol a Te részleted is... (csak szöveget nem enged onnét másolni)