113
Game of the Year 2013
-
#113 -
#112 600k volt a japó. A többi nem. -
tomcsa4 #111 Nálam 2013 év játéka a Call of juarez: Gunslinger. Megmondom miért.
Én baromira élveztem és bizony le is esett az állam azon, hogy a történet játék közben alakul ki. Pontosabban ugye ahogy emlékszik a mesélő. És bizony ha rosszul emlékezett, akkor vissza az egész, felépült ez, az, amaz és go. Engem csak evvel teljesen levett a lábamról. Persze a "boss" harcok is izgalmasak, picit sok a hent, de az előbb említettek miatt nálam ez az év játéka.
Ráadásul a pályabetöltés, pontosabban pálya-megfestés is szenzációs. -
Evoluti0N #110 Értem. :) -
#109 persze,mert ezek nem iyen casual gamek szerencsére.így sokan elkerülik őket mert hülyeségnek tartják :) -
Fbn Lx #108 vannak rajongói nyilván, de távol áll a mainstreamtől -
#107 tévedsz nagyon sok rajongója van mindenhol,de leginkább azok akik animések meg ilyesmi:) -
Fbn Lx #106 a papo and yoról már hallottam, de erről a ni no kuniról még én sem
nálunk valóban noname. az ázsiai rpg műfajnak kevés rajongója van nyugaton. -
#105 Leginkább, és a mi csapatunk nem kedvelik a keleti stílusú RPG manga anime meg miegymás játékokat, ez a GOTY cikk teljes mértékben a mi véleményünk alapján van. Ezt közösen megszavaztuk és leírtuk.
Sőt, nem is mondanám ezt európai szintűnek sem, max hazainak, és azon belül is, teljes mértékben a mi oldalunk véleménye, amiket itt látsz a cikkben. -
Evoluti0N #104 Jah ez ilyen európai GOTY szavazás? -
#103 Abből is megkéne nézni, hogy hány európai és hány kínai/koreai/japán vette meg :) -
Evoluti0N #102 Az érvek, amik felhoztál nagyon gyenge lábakon állnak. Egy Ni No Kuni szintű játékot no name-nek nevezni... -
#101 Na a Steamen biztos nem ...
Megj. a Ni No Kuniból 1,4 millát adtak el világszerte. Ezek után no namenek nevezni totális hülyeség.
Az meg, hogy a haverok nem ismerik az egy mérce lenne? :)
Ezért is írtam a Papo and Yo-t. Na az totál no name. Pedig steamen is van. -
#100 Szerintem kérdezd meg stemaen az egyik haverodat hogy játszott ő már azzal a játékkal?
Max ha anime fan az illető és ha van konzolja akkor biztos játszott vele. De mi szerintem egy nyugati társadlomban élünk, nem pedig a keletiben...ez a no name így lenne értelmezve a cikkben.
Konkrétan egyik haverom sem ismeri ezt a játékot. -
#99 No name szvsz pl. egy Papo and Yo. A Ni No Kuni az minden, csak nem no name. Amihez ilyen CE van, legalábbis no namenek nehezen nevezhető. De persze csak szerintem. -
Evoluti0N #98 Lol. RPG kategóriában nincs győztes. Meg Ni No Kuni jó, de no name. Hogy lehet valami jó és no name is egyben? :D -
#97 Kicsit nekem kicsit komolytalan, hogy a The Last of Us csak 2x van leírva? ... -
#96 HG 2013 GOTY -
#95 nehéz is volt eldöntenem xd de kb ugyanott vannak az AC-vel:D -
#94 Bioshock: Infinite -
#93 1. Bioshock Infinite
2. Grand Theft Auto 5
3. The Last Of Us -
#92 Pedig fogadni mertem volna, hogy nálad a DMC lesz az első. -
#91 nekem változott az év játékai sorrendem.:)
1.Assassin's IV Black Flag
2.DMC Devil May Cry
3.Bioshock Infinite
-
#90 01: Tomb Raider
02: The Last Of Us
03: Grand Theft Auto 5
04: Assassin's Creed 4
05: Battlefield 4
06: Bioshock Infinite
07: Beyond: Two Souls
08: Papers, Please
09: Grid 2
10: The Stanley Parable -
Although #89 2015 is jó lesz. Cyberpunk és a Torment: Tides of Numenera már biztosnak tűnik. -
Although #88 Az biztos hogy 2015. -
ratgab #87 Cyberpunk is jövőre jön ha minden igaz. -
Fbn Lx #86 azt a picsa, ez csúnya év lesz
mármint a szociális életem szempontjából -
#85 A Dragon Age sanszos, hogy még jövőre se fog megjeleni, szvsz de mindenképp jobb lesz a felhozatal mint idén. -
#84 jah,ezek közül engem a dragon age ami érdekel.a többit nem nagyon ismerem,vagy nem érdekel.a witcher 3 kiváncsi leszek rá az első kettő nekem nem jött be.vagyis tetszene csak a hülye megoldások miatt nem az én játékom volt. -
#83 Witcher 3
Wasteland 2
Project Eternity
Dark Souls 2 / ez nem igazán rpg de ide sorolják /
Might & Magic X Legacy
Dragon Age: Inquisition
Lichdom
Divinity Original Sin
Kapásból csak ennyi jutott eszembe. -
#82 pl mik?tényleg lófasz volt ez az év:) -
#81 2014-ben lesz bőven rpg. -
#80 TPS:
1.Splinter Cell:Blacklist
2.Tomb Raider
FPS:
1.Bioshock Infinite
2.Dead Island: Riptide
RTS:
1.Tota War: Rome II
2.StarCraft II: Heart of the Swarm
RPG:
1.?????????: ilyen gyenge évre nem emlékszem...
2.Shadowrun Returns
Az év játéka nálam a Bioshock Infinite.
-
#79 FPS: Metro Last Light
TPS: Splinter Cell B.L. és AC4 Black Flag fej-fej mellett :) -
Lord Mortanius #78 1. GTA V
2. Metro Last Light
3. BioShock Infinite
Egy kategóriát én is írok! Legjobb játékzene: Far Cry 3: Blood Dragon -
Although #77 Úgy néz ki idén tényleg kijön az X Rebirth az lehet egy mindent visz kategória még. -
Fbn Lx #76 hát rpg téren nagyon gyenge év volt, engem meg más nehezen fog meg
szóval dota2é az év
meg tomb raider, rogue legacy is jó volt -
Although #75 Tomb Raider
Rome 2 -
TomStorm #74 Assassin's Creed 4-Black Flag (PS3)
Rome 2 (PC)