19
-
fszrtkvltzttni #19 Ja és ugye a fények azok kötelező tartozékok. XD -
fszrtkvltzttni #18 Tiszta cyberpunk! Illegális implantátumok, meg minden. XD
Egyébként biztos talált volna olyan céget aki kifejleszti normálisan, és lehet a kísérleti patkányuk, de ez így tényleg sokkal menőbb. Az érzéstelenítés nélküli dolgot meg... volt ott szerintem lidokain spray. :D -
Ez az idézet asszem így helyes:
"Szerintem is őrült a srác és én tuti nem csinálnám meg, viszont az ilyen emberek viszik előbbre a tudományt." - nyilatkozta fraulein Brigitte Hoffer, Dr Mengele asszisztensnője.
XD -
És onnan tudod, hogy az amcsik után az oroszok is lehallgatnak, hogy eggyel több szekrény van a szobában.
:D -
johnfly #15 Na ez se végez fizikai munkát, az biztos. -
Marteen21 #14 http://sg.hu/cikkek/99878/hosszu_tavon_meri_a_testhomersekletet_az_e_tetovalas
ez kicsit emberbarátibbnak tűnik nekem -
Prof William #13 Ez majd akkor lesz jó tech ha a beépítendő cucc kb 2-3 mm nagyságú lenne, nem így hogy mintha egy mobilt dugtak volna a bőrőd alá... -
uwu420 #12 Én azt nem értem miért nem csak érizékelők, meg csatlakozó van benne. Miért kellett a doboz a bőr alá? Nem elég ellenőrzéskor rácsatlakozni? Nem hiszem hogy minden funkciónak folyamatosan kell működnie.
Biztos hogy nem csak kamu az egész? Elég fura, bár a video egész jó lett ha csak átverés. -
ugh #11 Olyan gyonyoru. Remelem tolto csati a seggenel van kivezetve. Igy ha majd a remelhetoleg nem cserelheto aksi megadja magat egy hoszabbitoval a valagaban fog rohangalni a marharepa... -
Szerintem is őrült a srác és én tuti nem csinálnám meg, viszont az ilyen emberek viszik előbbre a tudományt. -
Hogy is van a mértékegységek sora? NanoChip, MicroChip, MilliChip, CentiChip, DeciChip, Chip, DekaChip, HektoChip, KiloChip, MegaChip, GigaChip, TerraChip... Na valahol ezen a léptéken sikerült megvalósítani a Circadia 1.0 chipet...
Intel inside, Idiot outside... -
ostoros #8 Öcsém, de undorítóan néz ki. Egyszerűen mintha nem egy emberi testrész lenne. -
sanyicks #7 bevállalnám... majd ha max körömnyi méretű lesz :D -
Johnny Woo #6 -Honnan ismerhető fel az orosz microchip?
-Hát, elég messziről... -
halgatyó #5 Egy NORMÁLIS kormányzati hatalom által irányított világban még el tudnám valahoigyan képzelni, node EBBEN?!?!?!? Inkább a halál! -
teddybear #4 Aztán meg a heti ellenőrzésen ki fogja írni: Önnek két új vírusa van! Törli őket, vagy karanténba helyezi magát? -
teddybear #3 Ez kb. annyira elegáns megoldás, mint gőzkotróval diót törni. Ehhez képest a borg implantátumok egy plasztikai klinika sztárjai.
Ronda és keveset tud. Minek? -
Kíváncsi vagyok, mikor fogja közölni a kis gépecske a gazdájával, hogy az alkarjában lévő idegen testet azonnal el kell távolítani, különben csúnya következményei lesznek... :D
Amúgy elegáns, egyáltalán nem fura látvány, és biztos nagyon kényelmes. Tuti megéri ezekért a "szolgáltatásokért". -
ManoNegra #1 Az első üzenet: Egy baszomnagy idegen tárgy kóros elváltozást okozott a karodban, Riadó!
Ui: Idióta.