19
  • fszrtkvltzttni
    Ja és ugye a fények azok kötelező tartozékok. XD
  • fszrtkvltzttni
    Tiszta cyberpunk! Illegális implantátumok, meg minden. XD
    Egyébként biztos talált volna olyan céget aki kifejleszti normálisan, és lehet a kísérleti patkányuk, de ez így tényleg sokkal menőbb. Az érzéstelenítés nélküli dolgot meg... volt ott szerintem lidokain spray. :D
  • NEXUS6
    Ez az idézet asszem így helyes:

"Szerintem is őrült a srác és én tuti nem csinálnám meg, viszont az ilyen emberek viszik előbbre a tudományt." - nyilatkozta fraulein Brigitte Hoffer, Dr Mengele asszisztensnője.

XD
  • NEXUS6
    És onnan tudod, hogy az amcsik után az oroszok is lehallgatnak, hogy eggyel több szekrény van a szobában.
    :D
  • johnfly
    Na ez se végez fizikai munkát, az biztos.
  • Marteen21
    http://sg.hu/cikkek/99878/hosszu_tavon_meri_a_testhomersekletet_az_e_tetovalas
    ez kicsit emberbarátibbnak tűnik nekem
  • Prof William
    Ez majd akkor lesz jó tech ha a beépítendő cucc kb 2-3 mm nagyságú lenne, nem így hogy mintha egy mobilt dugtak volna a bőrőd alá...
  • uwu420
    Én azt nem értem miért nem csak érizékelők, meg csatlakozó van benne. Miért kellett a doboz a bőr alá? Nem elég ellenőrzéskor rácsatlakozni? Nem hiszem hogy minden funkciónak folyamatosan kell működnie.
    Biztos hogy nem csak kamu az egész? Elég fura, bár a video egész jó lett ha csak átverés.
  • ugh
    Olyan gyonyoru. Remelem tolto csati a seggenel van kivezetve. Igy ha majd a remelhetoleg nem cserelheto aksi megadja magat egy hoszabbitoval a valagaban fog rohangalni a marharepa...
  • Pluskast
    Szerintem is őrült a srác és én tuti nem csinálnám meg, viszont az ilyen emberek viszik előbbre a tudományt.
  • MuchACHO79
    Hogy is van a mértékegységek sora? NanoChip, MicroChip, MilliChip, CentiChip, DeciChip, Chip, DekaChip, HektoChip, KiloChip, MegaChip, GigaChip, TerraChip... Na valahol ezen a léptéken sikerült megvalósítani a Circadia 1.0 chipet...

Intel inside, Idiot outside...
  • ostoros
    Öcsém, de undorítóan néz ki. Egyszerűen mintha nem egy emberi testrész lenne.
  • sanyicks
    bevállalnám... majd ha max körömnyi méretű lesz :D
  • Johnny Woo
    -Honnan ismerhető fel az orosz microchip?
    -Hát, elég messziről...
  • halgatyó
    Egy NORMÁLIS kormányzati hatalom által irányított világban még el tudnám valahoigyan képzelni, node EBBEN?!?!?!? Inkább a halál!
  • teddybear
    Aztán meg a heti ellenőrzésen ki fogja írni: Önnek két új vírusa van! Törli őket, vagy karanténba helyezi magát?
  • teddybear
    Ez kb. annyira elegáns megoldás, mint gőzkotróval diót törni. Ehhez képest a borg implantátumok egy plasztikai klinika sztárjai.

Ronda és keveset tud. Minek?
  • wraithLord
    Kíváncsi vagyok, mikor fogja közölni a kis gépecske a gazdájával, hogy az alkarjában lévő idegen testet azonnal el kell távolítani, különben csúnya következményei lesznek... :D

Amúgy elegáns, egyáltalán nem fura látvány, és biztos nagyon kényelmes. Tuti megéri ezekért a "szolgáltatásokért".
  • ManoNegra
    Az első üzenet: Egy baszomnagy idegen tárgy kóros elváltozást okozott a karodban, Riadó!

Ui: Idióta.