4
  • Broafka
    a Lego majdnem csődbe ment még annak idején, amikor a számítógépes játékok a virágkorukat élték, mert ők maradtak az építőkockáknál, és semelyik gyereket nem érdekelte, és akkor döntöttek, hogy ők is belépnek a számítógépes játék bizniszbe. És be is jött nekik, és pont azért, mert profilt nem váltottak, maradtak az építőkockák, csak virtuálisan.
    Nem azt mondtam, hogy tehetségtelenek, vagy hogy meggondolatlanul (azt meg, hogy felelőtlenül pláne nem) csinálnának bármit is. Mert szépen kivágták magukat, de egy céget (különösen egy ekkora frenchise-t) az újítások visznek előre.

az meg, hogy profitot termel... pofátlanul drágán adják el a legódarabkákat, mert tudják, hogy azért az még mindig jó ;)
  • HerrKiss
    Imádom ezeket a játékokat :) szinte mindet végig végigjátszottam (többet a lányommal). Nem zavar az egy kaptafa, a hangulat sok mindent elvisz a hátán. Én egy LEGO Back To The Future játékot látnék nagyon szívesen :)
  • Whysper
    Őszintén nem is Te leszel a célközönség! Amúgy a válság idején a Lego volt az egyetlen ami profitot termelt szóval nem hiszem ,hogy meggondolatlanul csinálnak bármit is vagy felelőtlenül. Célközönség jó fiatal korosztály a többi csak töltelék plus!
  • Broafka
    túl egy kaptafára mennek már a LEGO játékok. Ez sem fog sok újdonságot hozni.
    Az irányításnál: Én beszereztem egy kontrollert és azzal jó, habár a repülős küldetések szerintem baromi nehezek, mert vagy mélyrepülésbe kezd a karakter vagy az égig száll, és ha finoman akarnál le-föl menni, akkor azt dupla kattintásnak érzékeli (le akarsz szállni) így fogja magát és függőlegesen el kezd zuhanni, utána már nehéz lendületet szerezni.

Nekem kicsit az az érzésem a LEGO játékokkal, hogy a névvel, meg az első részekben megismert hangulattal kb mindent el lehet adni. Itt is csak a Marvel meg a Lego logo viszi a játékot. Kevés építési lehetőség van benne a régiekhez képest én úgy érzem, kevés újítás. De legalább vannak benne aranyos viccek