15
  • Adamyno
    Közben rájöttem, hogy microUSB-re lehet tenni HDMI csatit. Még az OTG kérdéses számomra de az már annyira nem számít, hiszen a kettőt együtt nem lehet használni (tudtommal).
  • Adamyno
    Nekem csak az az egy kérdésem, hogy valamilyen módon csatlakoztatható-e külső kijelzőhöz? Vagy vegyek Chromecast-et aztán örüljek a yotutube-nak :P
  • cateran
    Remelem jo :D
  • slickboy
    Kérek szépen linket angol proxyhoz, köszönöm. :)
  • cateran
    Kersz linket angol proxyhoz, vagy menni fog egyedul is?
  • Inquisitor
    "Sorry! Devices on Google Play is not available in your country yet."
  • cateran
    UK google play...
  • asysoft
    Remélhetőleg egyszer itt is közvetlenül lehet majd a Google-től vásárolni. Akkor ha nem is 350 dollárért lehet megvenni, de még mindig olcsóbb lesz, mint most.

A telefon érdekesnek tűnik, bár a brutális hardvert nem teljesen értem. Snapdragon 800-at nem tabletekbe szánták? Ekkora órajel mellett tényleg kíváncsi vagyok az üzemidőre, Nexus 4 sem remekelt abban (bár nekem nem volt vele gondom), illetve ott még gondot okozott a hőtermelés is.
  • GregSB
    De az adó miatt is ilyen drága. Svájcban kell megvenni, ott az egyik legolcsóbb minden kütyü európában.
  • pedrohsi
    nem ezért :)
    minden gyártó alapesetben ugyanannyi euróért szállít Európába, amint amennyi dollárért eladják ugyanazt a terméket Észak-Amerikában
  • Papichulo
    Abban a $350-ben nincs benne az ado! MO-on az pedig 27%, plusz a vamok... szoval ezert.
  • GregSB
    Pontosabban LTE nem fog vele menni. 3G hálózatra fel tud lépni.
  • GregSB
    USA verzió nem fog itthon működni:

"A Nexus 5 nem támogatja az 3-as LTE Band-et (1800 MHz) amit a magyar szolgáltatók használnak :("
  • OstOr
    Egyszerű nem itthon kell megvenni!
  • Cat #1
    A kinti 350 dolláros ár itthon persze jóval 100e felett lesz. Ez is mutatja, hogy milyen jól élünk!