15
-
Adamyno #15 Közben rájöttem, hogy microUSB-re lehet tenni HDMI csatit. Még az OTG kérdéses számomra de az már annyira nem számít, hiszen a kettőt együtt nem lehet használni (tudtommal). -
Adamyno #14 Nekem csak az az egy kérdésem, hogy valamilyen módon csatlakoztatható-e külső kijelzőhöz? Vagy vegyek Chromecast-et aztán örüljek a yotutube-nak :P -
cateran #13 Remelem jo :D -
slickboy #12 Kérek szépen linket angol proxyhoz, köszönöm. :) -
cateran #11 Kersz linket angol proxyhoz, vagy menni fog egyedul is? -
Inquisitor #10 "Sorry! Devices on Google Play is not available in your country yet." -
cateran #9 UK google play... -
#8 Remélhetőleg egyszer itt is közvetlenül lehet majd a Google-től vásárolni. Akkor ha nem is 350 dollárért lehet megvenni, de még mindig olcsóbb lesz, mint most.
A telefon érdekesnek tűnik, bár a brutális hardvert nem teljesen értem. Snapdragon 800-at nem tabletekbe szánták? Ekkora órajel mellett tényleg kíváncsi vagyok az üzemidőre, Nexus 4 sem remekelt abban (bár nekem nem volt vele gondom), illetve ott még gondot okozott a hőtermelés is. -
#7 De az adó miatt is ilyen drága. Svájcban kell megvenni, ott az egyik legolcsóbb minden kütyü európában. -
pedrohsi #6 nem ezért :)
minden gyártó alapesetben ugyanannyi euróért szállít Európába, amint amennyi dollárért eladják ugyanazt a terméket Észak-Amerikában -
Papichulo #5 Abban a $350-ben nincs benne az ado! MO-on az pedig 27%, plusz a vamok... szoval ezert. -
#4 Pontosabban LTE nem fog vele menni. 3G hálózatra fel tud lépni. -
#3 USA verzió nem fog itthon működni:
"A Nexus 5 nem támogatja az 3-as LTE Band-et (1800 MHz) amit a magyar szolgáltatók használnak :(" -
OstOr #2 Egyszerű nem itthon kell megvenni! -
Cat #1 A kinti 350 dolláros ár itthon persze jóval 100e felett lesz. Ez is mutatja, hogy milyen jól élünk!