2015-ben is The Walking Deadet fogunk nézni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nézzetek barátok közt-et, az való nektek.
Képregénybõl készült, és ott is az emberi kapcsolatokról szól az egész, nem pedig a zombi hentelésrõl.
Elsõ és a harmadik évad jó volt. A második az inkább egy Farm ahol élünk speciális kiadása. A negyedik eddig olyan semmmilyen. Nekem baromi unalmas.
Hét én még nem halottam errõl a párhuzamról, de mikor régen megnéztem 3 évadot belõle és visszagondolok rá, tényleg jó összehasonlítás és akár lejárt lemez akár nem van benne igazság... Persze a 4. 5.( ha van 5) évad lehet már jobb mint az elsõ 3 unalmas kaki...
Látom még mindig vannak egyszerû emberek, akik nem tudnak leszakadni a The Walking Dead - Barátok Közt összehasonlításáról. Ez már egy rég lejárt lemez, találj már ki valami jobb érvet!!! Vagy olvasd a képregényt, azt talán rájössz, hogy mirõl is szól valójában az egész sorozat.
Pontosan az ilyen szûk látókörû emberek miatt nem is kell hazánkban ez a sorozat!
jaj, most azt fogom hazudni, hogy az elsõ szezon után érdemes volt folytatni és nem ment át zombis barátok köztbe a sorozat...
Zombee
Nincs kedvem olvasni, a nyelvezete meg nem indokolja a feltétlen eredeti hangot.

Én itt vagyok és már a 4. évadot nézem 😛

Zombee
Nem. Ahogy a dolgok kinéznek, mi itt Magyarországon még 2015-ben sem fogunk The Walking Dead-et nézni.

Helyes. A 4. évad is izgalmas eddig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kíváncsi vagyok, hogy jönnek ki a megfázásból. 😊