9
-
scagnetti #9 Akkor nézzetek barátok közt-et, az való nektek.
Képregényből készült, és ott is az emberi kapcsolatokról szól az egész, nem pedig a zombi hentelésről. -
Achatius #8 Első és a harmadik évad jó volt. A második az inkább egy Farm ahol élünk speciális kiadása. A negyedik eddig olyan semmmilyen. Nekem baromi unalmas. -
StoneCold7 #7 Hét én még nem halottam erről a párhuzamról, de mikor régen megnéztem 3 évadot belőle és visszagondolok rá, tényleg jó összehasonlítás és akár lejárt lemez akár nem van benne igazság... Persze a 4. 5.( ha van 5) évad lehet már jobb mint az első 3 unalmas kaki... -
scagnetti #6 Látom még mindig vannak egyszerű emberek, akik nem tudnak leszakadni a The Walking Dead - Barátok Közt összehasonlításáról. Ez már egy rég lejárt lemez, találj már ki valami jobb érvet!!! Vagy olvasd a képregényt, azt talán rájössz, hogy miről is szól valójában az egész sorozat.
Pontosan az ilyen szűk látókörű emberek miatt nem is kell hazánkban ez a sorozat! -
nlght #5 jaj, most azt fogom hazudni, hogy az első szezon után érdemes volt folytatni és nem ment át zombis barátok köztbe a sorozat... -
#4 Nincs kedvem olvasni, a nyelvezete meg nem indokolja a feltétlen eredeti hangot. -
tomboy013 #3 Én itt vagyok és már a 4. évadot nézem :P -
#2 Nem. Ahogy a dolgok kinéznek, mi itt Magyarországon még 2015-ben sem fogunk The Walking Dead-et nézni. -
god25 #1 Helyes. A 4. évad is izgalmas eddig. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsi vagyok, hogy jönnek ki a megfázásból. :)