19
Roccat Power Grid - PC távirányító Okostelefonra
-
#19 de ezen mit nem enged? -
#18 széép :D -
Dodo55 #17 Nagyon jól használható egyébként :)
-
#16 lol :D -
Dodo55 #15 Én arra a célra felfúrtam (vagyis hát facsavarral rögzítettem) a kávéhalált halt G15-öm hangerő tárcsáját az elektronikájával és led sorával együtt a billentyűzetem fölé az asztalra :D -
#14 oprendszer nem engedi -
#13 WP appról semmi hír? -
#12 Nálam elég gyorsan teszi a dolgát, hangerő szabályozó cucc tényleg jól jön (játék közben túl hangos a mumbli hamar le tudtam halkítani. Igaz, cs-go buy menüt szerintem magamnak kell majd megcsinálnom :) -
#11 Már csak WP app kellene...:D -
#10 Nekem is volt olyan.
Igen amúgy, már töröltem is :D -
twi452 #9 Ez is olyan app amivel 10 percig eljátszol aztán rájössz, hogy baromira nincs szükséged rá :D -
Dodo55 #8 Vicces, működni működik, de a telefonon sokszor nem reagál az érintésre, nem tudom nyomkodni a legtöbb gombot (nincs vizuális visszajelzés sem), vagy csak egyszer (pl. stopper elindítja de megállítani már nem lehet). -
#7 Én nekem most nincs mobil netem, wifim nincs, így USB-n nyomom gépem netét a telómba.
Nekem a helyi hálózati ip-t kellett meg adni ( 192.x.x.x ) -
twi452 #6 a hálózati ip címedet mert az azonosítja a gépedet egyértelműen a hálózaton szóval a 192.168.stb.stb-t
a külső ip címedet pl. http://whatismyipaddress.com/ :)
-
precise #5 Azt a szokásos Ip-t kell megadni ami ilyen 192.168...... valami vagy pedig azt amit a nethez használ? Illetve ha az utóbbit azt hol tudom megnézni? -
twi452 #4 Nálam tökéletesen működik egy öreglány xperia minivel :)
letöltöttem pc-re és droidra
regeltem
megadtam az ip-t aztán párosította a telefonnal és készen is volt -
#3 iphone 3gs, sajnos nekem se működik :( -
precise #2 Sajnos nekem nem sikerült beüzemelni. HTC One X-em van elvileg működnie kéne. Szóval ha valakinek müxik leírhatná, a lépéseket. -
precise #1 Roccat Power Grid. Ez egy távirányító alkalmazás Okostelefonokra ami a telefonunkat PC táviránytóvá változtatja.
Ingyenes letöltés:
http://power-grid.roccat.org/en/Download/