13
  • Tetsuo
    #13
    A magyar miniszterelnok mikor tenne ilyet? (Ha tényleg magyar lenne.)
    A németeknél is csak színjátek az egész.
    Az egész cionista bagázst bortonbe kellene zárni. Erosen megfogyatkozna az EP, EB, USA képviseloháza, szenátusa, a Pentagon, az európai parlamentek... Magyarországon kb. tízbol 9,9 mehetne a dutyiba. :)
    A bankszektor, a média, az energiacégek, gyógyszeripar, egyéb iparok menedzsmentje egészében mehetne. A fegyvergyártók stb., de álltalában a vállalati vezetok jórésze.
    A gazdag családok (mondjuk 50 millió Euró felett), vagyonos emberek nagyrésze...
    Izrael államot pedig át kell nevezni Palesztínára és hagyni, hogy a muszlim világ elintézze a dolgot, cserébe Európából kipaterolni minden muszlimot persze.

    Rend csak ezután, az elso lepés után lehetne.
  • NEXUS6
    #12
    Nem kell ilyen dúrva dolgokat csinálni, csak megkérni őket, hogy az államadósságot akkor most zérózzák le, a kölcsönzők(pl. Németország, Kína, Oroszország) közösen fellépve egyszerre kérnének kifizetést.

    Persze lehet halasztani is, de akkor szépen azt csinálják, amit ők mondanak.

    (Most pl Szíriával kapcsolatban ez volt, Tomihawkok meg mentek szépen vissza a raktárba).

    Azok akik az amcsi államadósságból halálra keresték magukat csak most látják majd, hogy ezáltal milyen kiszolgáltatottá tették Amerikát és saját magukat is.
  • Sajátvéleményem
    #11
    Ja még egy pár szó...Engem nem érdekel, hogy Angelát lehallgatták vagy megfigyelték, A bevándorolt arab, török, afgán embernek is pont annyi joga kell, hogy legyen, mint a miniszternek, vagy még több...
  • Sajátvéleményem
    #10
    Igyekeznek nagyon elbagatellizálni ezt az ügyet. Minimum ki kellene tiltani az összes amerikai állampolgárt Európából 10 évre.minden kereskedelmi és és pénzügyi kapcsolatot megszüntetni velük, és több tízezer milliárdos kártérítést kérni az usától. De egy hadüzenet sem lenne túl nagy dolog, Ebbe az Usa kormányának bele kellett volna már rég buknia.
  • Macropus Rufus
    #9
    "Az amerikai nemzetbiztonsági tanács egy szóvivője a Spiegel Online-nak elmondta: az amerikai elnök biztosította a német kancellárt arról, hogy az Egyesült Államok nem figyeli meg a kommunikációját, és a jövőben sem tesz ilyet. A szóvivő kitért a válaszadás elől arra a kérdésre, hogy ez a kijelentés a múltra vonatkozóan is érvényes-e."
    az uccsó mondatban van a lényeg: gy.k. lehallgatták, bármit is mondanak.
  • Macropus Rufus
    #8
    Amerikai nagykövet a szőnyeg szélén
  • Macropus Rufus
    #7
    halott valaki valamit az Anonymusról? Pedig régen nagyon produkálták magukat amikor valós és/vagy vélt igazságtalanság történt. Most mindha kussolás lenne a részükről. Gondolom tele van a gatya, mert most egy jóval erősebb bika jelent meg a mezőn. Ők is csak addíg voltak nagyszájúak amik hozzájuk képest amatőrök ellen kellett parádézni. Most, hogy a jenkik elhárítása végezte a bulit, mindha lapítás lenne a részükről. Na ezekre mondják, hogy csicskák és/vagy kiscsajok.
  • Macropus Rufus
    #6
    a hírekben volt, hogy berendelték a németek az usa nagykövetét és nyomatékosan kifejtették neki, Németo. álláspontját. Az, hogy az USA azt állítja, hogy ők nem hallgatóztak Angelánál semmit nem jelent, ui. a német elhárítás meg állítja, hogy lehallgatták. Megjegyzem: ez a féle viselkedés a jenkik részéről egyenlő azzal amikor a gyerek berugja az ablakot. Csak ő volt az udvaron meg a labda, de nem ő rugta ki az üveget. Azt hiszi, ha tagadja akkor meg nem történté tenné a dolgot. Ezt csinálja most az USA is. 100%-k, hogy mindenkit lehallgattak. Angelát is.
    Talán már hanyagolni kellene a jenkiket. Igazából csak a baj van velük. Sok mindent nem tudtak megoldani, még háborúval sem. Viszont rengeteg bajt tudtak létrehozni. Érdemes megnézni a CIA titkos háborúi 1-3 részét. Ott CIA igazgatók nyilatkoznak arról, hogy miket is művet a CIA a létrehozásától kezdve 2001. Gy.k. szinte az összes XX.sz.-ban keletkezett konfligtus mögöt a CIA áll...
    Szóval véleményem szerint amennyiben nem koppintanak időben a jenkik orrára, úgy konrétan tényleg a világ rendőrsége lesz, amolyan orwell-i világé, ahhol nekik joguk vann mindenhez, mindenki másnak meg kuss.
  • torreadorz
    #5
    Bill azt mondta hogy nem volt szexuális kapcsolata Monikával.
    Aztán az amerikai felmérésekből az derült ki, hogy az amerikaiak többsége nem tartja szexnek az orális szexet, igy Bill végülis igazat mondott :)
  • kissssss
    #4
    nem is egy.
  • bdzsana
    #3
    "Atomot az USA nak!"

    Van neki :D
  • alien47
    #2
    "az amerikai elnök biztosította a német kancellárt arról, hogy az Egyesült Államok nem figyeli meg kommunikációját és a jövőben sem tesz ilyet" és ezt még valaki el is hiszi?

    Bill Clinton is kijelentette, hogy nem volt kapcsolata Monikával. Aztán kiderült, hogy mégis. Akkor ezt a fenti mondatott miért higyje el valaki? Atomot az USA nak!
  • Amergin
    #1
    Miféle hamis vádakkal illetik már megint a világ megmentőjét, a demokrácia őrangyalát, a jóságos Amerikát???
    Ahh minő szörnyűség, hogy már éjróupa is beállt a terrorizmust támogatók közé!
    Ha volt is bárminemű lehallgatás meg "adatgyűjtés", akkor íme, tisztán világít hogy igenis indokolt volt és az Európai Parlament ezen árulása után azt "megelőző csapásos lehallgatás"-nak kell nevezni.
    Isten óvja Amerikát, a szabad világ zászlóvivőjét!!!