21
  • dzsagon
    Mert a mostani korosztály ratyi alsógatyás hősökre gerjed.
  • Zoliz
    Én is kíváncsi vagyok mit alkotnak együtt. Stallone kicsit rossz szinesz, de szep szalkas bicepsze van, ami jol mutat a monitoron es mozivasznon es ennyi eleg.
  • stoppos
    Börtönben játszódik. Engem ezért nem érdekel. Ha mentek volna bosszút állni, mint minden rendes akcióhős, vagy belekeveredni valami balhéba, akkor simán nézős lett volna.
  • Wittgen
    Én megnéztem a hétvégén, olyan lett amire számítottam. Követi a régi idők börtönös filmjeinek ritmusát. Nekem tetszett. Simán 7/10.
  • B0nFire
    Elkelne ide egy szerkesztés gomb! Miket írok!

moziban=moziba!
  • B0nFire
    Hm. Én egyik fent említett filmet sem láttam, ahogy nem voltam kíváncsi a feláldozhatókra sem. Ezek nem az én műfajom. Érdekes módon, Schwarzeneggernek azok a filmjei tetszettek, amelyekben volt némi sci-fi vonal az akción kívül (Terminator, Végképp eltörölni, Menekülő ember stb.). És tán megbocsájtják nekem, de én még igen jól szórakoztam az Ivan Reitman-féle vígjátékokon is, legyenek bármilyen gyermetegek: Ikrek, Hullapelyhes, Ovizsaru… Schwarzinak nem állt rosszul a vígjáték sem. Ez a film is azért tűnik első blikkre ígéretesnek, mert van benne valami futurisztikus-sci-fis beütés. Persze utólag derül ki, mit tudnak belőle kihozni, de az én érdeklődésemet kimondottan felkeltette, pedig az utóbbi években nagyon kevés új film tud megérinteni.

A másik dolog, hogy nem lehet a dollármilliókat egy az egyben „átkonvertálni” nézői tetszésindexre. Ahogyan az is csak egy önámító, fals érvelés, hogy a „válság” miatt nem járnak az emberek moziba, amikor az állítólagos „válság” 2008-2009-ben volt, most meg ugye lassan 2014-et írunk már… Hol van már a válság!

NEM!

Azért nem járnak az emberek moziban, mert megváltoztak a szokások. A technika egyre inkább megfizethetővé válik, és ha kényelmesen a nappalijában is meg tudja nézni az ember a filmet, zacskócsörgés és bekiabálások nélkül, és _nem kell elmenni hozzá sehova_, akkor azt a megoldást fogja választani, ami kényelmesebb.

Főleg, ha közel s távol nincs a láthatáron egy valamirevaló mozi se (nálunk sincs), így nem is marad opció, csak a házimozizás.
  • wraithLord
    Miért nem vagyunk kíváncsiak? Én kíváncsi vagyok...
  • Ferrer
    Öreg vagy, barátkozz meg a gondolattal :)
  • Wittgen
    Én meg a "nem vagyunk kíváncsiak" féle amcsi emós hülye gyerekek véleményét nagy ívben leszarom, nekem Swarcz filmje év elején oltárira bejött, Sly akciófilmje sem volt rossz, bár azon látszott, hogy kevés zsét toltak bele. A sok kis 25 év alattinak csak a CGI-adrenalin jön be, meg a felkapott könyvfeldolgozások (véleményem szerint mind a vámpíros, mind a túlélős nagy fos).

Cikkben nevezett filmet Kaposvárott mától vetítik, a péntek esti programom meg is van.
  • sandor8206
    J. Depp szállított pár sikeres Kalozós filmet + Alicet, utána besült a Dark shadowsal és Lone Rangerrel
    ÉS?
    akkor ez azt jelenti, hogy nem kíváncsiak rá?
    vagy inkább azt, hogy nem kíváncsiak az adott filmre (költői kérdés, term 2.)
    ugyanez a helyzet Slyal és Swarcival
    Jönne J. Cameron papa + 150-200 milkó + Swarci = Tuti siker
    egyszerűen nem raknak alájuk megfelelő scriptet, budgetet, marketinget, ennyi
  • DontKillMe
    ..ezt a többesszámot szerintem sem kellene erőltetni...
  • Atyuska
    A királyi többes engem is zavar..("Miért nem vagyunk kíváncsiak...")
    Schwartzenegger filmje abszolút nézhető - én is moziba néztem meg, s nem bántam meg. Azt kaptam, amit tőle elvártam. Ők a klasszikusok közé tartoznak, s mint ahogy előttem is írták, a fiatalokat főként a parasztvakításos látványfilmek érdeklik és azok, ahol a főszereplők is a saját korcsoportjukba tartozik.
    A váltságnak köszönhető, hogy a szülők már kevésbé engedhetik meg maguknak, hogy moziba járjanak, ezért a nézői fiatalosodás.

Az a tény azonban, hogy öregnek nevezik a legtöbb helyen a 40-es korosztályt, az több mint felháborító! Sean Conerry-re lehet rá mondani, de a 60-asokra max idős! Látszik hogy a legtöbb ilyen jellegű megfogalmazást fiatal tacskók írják, akik még azt sem tudják, mi az az ÉLET!
  • StoneCold7
    Talán, ha nem ott folytatnák ahol abbahagyták a 90 -es években nem ez lenne... Ma már ki kiváncsi B-C kategóriás akciófilmekre? A régieket is azért nézik meg az emberek, mert azok örök marad mindenki számára, de ugyanazokat a sztárokat jól megöregedve ugyanolyan B kategóriás akciófilmekbe? :/ Persze én tuti megnézem az összes filmjüket, de már rohadtul nem tudok rajtuk annyit szórakozni, mint régen, vagy éppen a régi filmjeiken... Az meg, hogy moziba nézzem meg őket kizárt... Nah meg Stallone 66 évesen újra bokszoló lesz a filmjében? Ez már gáz, már a Rocky 6 -ban is (ami szvsz rohadt jó film volt) sz@r volt amit a ringben csinált, akkor godlom most sem lesz jobb.
  • Voronyezs
    Ugye nézőpont kérdése, hogy kinek mi számít fiatalnak. Ha azt nézzük, Dwayne se fiatal, hiszen 1972-es születésű. Persze az öreg Slyhoz meg Schwartzi-hoz képest fiatal, de u.ezt lehet elmondani Matt Damon-ról, és Mark Wahlbergről is(ők is 70-esek)...huszon-harminc éves feltörekvő csillagokra gondolt sztem narumon, ilyen meg tényleg nincs, vagy nagyon el vannak bújva :)
  • F2004
    Dwayne "The Rock" Johnson
  • IMYke2.0.0.0
    Még valami: a Bourne-sorozat = limonádé.
  • IMYke2.0.0.0
    Hibás koncepció. Matt Demon nem akciósztár.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    Nekem most valamiért Matt Damon és a Bourne jutott eszembe.
  • narumon
    Ilyen cikket ma minden színészről lehetne írni. Mert a kiüregedett sztárok nem vonzanak moziba - fiatal sztárok meg nincsenek. Hirtelen egyetlen fiatal sem jut eszembe aki a nevével (és nem a filmmel) megtöltené a mozikat. Szóval ez róka fogta csuka.
    A mai fiatalság igazából csak a látványfilmeket nézi meg moziban - egy síma akciófilm ma már nem az - nincs benne ürhajó, ürobbanás, vagy óriás szörny, stb.
  • Zombee
    Nekem mindkettőjük idei akciófilmje tetszett. Jobbak, mint a legtöbb mai akciófilm.
  • jonyeasyrider
    Viktorkám, légyszi ne hangsúlyozd saját véleményed többes számban ("Miért nem vagyunk kiváncsiak..."). Nekem egyenesen tetszenek azok a filmek amiben kiöregedett filmcsillagok szerepelnek. ... mégsem mondom, hogy "Kiváncsiak vagyunk..."